Kız İsteme Küçük evde kız isteme :(

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
120
Puanlar
103
kızlar biz çatı katı diyebilcegimiz bir evde oturuyoruz yavan yamuk olmasa da alçak odalar küçük ve mutfagımızla oturma odamız birleşik yani amerikan mutfak bu şekilde biz evde nasıl kız isteme olucak aklım almıyor fikri olan var mı??

kızlar biz çatı katı diyebilcegimiz bir evde oturuyoruz yavan yamuk olmasa da alçak odalar küçük ve mutfagımızla oturma odamız birleşik yani amerikan mutfak bu şekilde biz evde nasıl kız isteme olucak aklım almıyor fikri olan var mı??
.salon yoksa orda da gayet olur neden olmasın ki .

mutfak tarafına masa kurarsınız oturulan kısma herkes oturur kahveleri yaparken görürler ama yapacak bişey yok ona da :KK48:

çekirdek aile arasında olsun isteme töreni, anneler babalar çocuklar :super:

kahveyi komşunuzda pişirebilirsiniz belki?

Kalabalık olmasın yeter olur nolacak herkes saraylarda yaşamıyo kii

Bizimde amerikan mutfak evimiz. istemeden önce bende hep stres olurdum ama hiç sıkıntı olmadı zaten sandalyelerle mutfak tarafı kapanmıştı nerdeyse. Kahveyide arkada yengemler yaptığı için ben sadece götürdüm. Sıkıntı olmaz yani stres yapmayın. Sıcak bir ortam varsa herşey akıp gider.

Aynı sorun bende de var, annemle ikimiz yaşıyoruz evimiz de haliyle bize yetecek büyüklükte. İsteme-söz sırasında sadece benim anne kısmım 13 kişi eh karşı tarafında aile büyükleri dede anneanne gelecek, kalabalık olacağız. Teyzemden rica edicem ben de mecburen bizim ev kadar salonu olduğundan rahat ederiz :KK45: eğer sizin de öyle bir imkanınız olursa öylesini tavsiye ediyorum daha rahat olur her açıdan

Back