küçük ev aletlerinizi evlenmeden ne kdr zaman önce aldınız?

angelanil

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
4.817
71
358
İstanbul
kızlar bu konuyu açma gereği duydm çünkü kafam çok karışık, evlenen arkadaşlar yada daha da tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirm, başlığndan da anlaşıldığı üzere konu küçük ev aletleri, ben uygun kampanyalar buluorm ama almaktan vazgeçiorm daha erken mi die çeyiz hazrlığı içindeym elektroniklerden bi tek blenderımı aldm o daçok uygun fiyatlıydı kaçırmak istemdm alıcagm tüm eşyalarm modelleriyle netleşti kafamda, tereddütlerin garanti konusunda alırsam garantisi başlar ve ilerde kullanmadan bittiği için sorun çıkarırsa sıkıntı yaşarmıym bilemiorm, sizler nasıl yaptınız mrk ediorm?

Son düzenleme:
benimde nişanlım askerde evlenmek için bir seneden daha fazla süre var önümde bende almayı düşünmüyodum ama artık fikrim değişti ufak ufak begendiğim şeyleri alıyorum garantisini ileri tarihte başlatmak üzere tabiki..
çünkü evlilik zamanı geldiğinde maddi açıdan böyle ufak şeyleri bile rahat alamayabilir insan

çeyiz olarak aldığını söyle canım garantisini kullanıcağın zaman başlattırırsın

hepsini evlendikten 4-5 ay sonra aldım canım..eşimle beğenerek aldık onları bile:) hemde dediğin gibi garantisi daha geç başlamış oldu..acelesi yok bence..

Garantisini kullanacağımız zaman nasıl başlatacağız tek tek bütün eşyaları aldığımız yere mi gidicez arkdaşlar? Ben telfalde geçen sormuştum adam tefalın yetkili servisine gitmeniz lazım dedi Braun'da bir kadın da sonuçta fatura kesim tarihi şimdi alacağınız tarih olur siz bana hediye filan geldi diyip alıp yine braunun yetkili servisine götürmeniz gerek dedi ürünü benim de kafam karıştı.

ben genelde netten alışveriş yaparm ve bunları da netten almak istiorm, fakat sonuçta gelen faturaya müdahale edemiorz teslm alındığı trih olarak başlatabilirler garantiyi, o yüzden ben de ikilemde kalıorm bu konuda, bazıları siteden alıp kullanırken onaylatmış, peki hangi sitelerin garantileri bu şekilde onaylanıo, tecrubeli olanlar yzarsa çok sevinirm

bence hiç acele etme garantisi olmayan eşyalarını alsan senin için yeter sadece araştırma yap kafanda netleşsin ilerde gidip alırsın ben evleneli 2 aY oldu
sadece ütümü ve elektrik süpürgemi almıştım.süpürgem ihlasındı onun garantisini evlendikten sonra çalıştırmaya başlayacağım zaman yaptırdım.ütümü düğüne 2 ay kala aldım internetten uygundu bayağı garantisi o zaman başladı.diğer ev alettlerini ise ev görmeye gelenler hediye olarak getirdi.bence acele
etme pahalı olanları alabilirsin sende benim gibi..

tşk ederm cnm yorum için ama eve geliceklerin getirdklerine de ben güvenemem
çok uyguna aldktan sonra garantisini de çok düşünmem zaten bozulursa yenisini alırız, bizimle yaşıcak deil ya

canım garanti işini fazla takma kafana bence al.hani garantini 1 yıl değilde 6 ay kullnırsın misal verdim sadece.birde aldığın mağazaylada konuş parasını ver ama kullnmaya başlamadığın için kaşesini sonradan bassılnlar teslimatını dğüne yakın yapsınlar garantisini daha uzun kullanırsın.ama ben bu konuya takılmadım çünkü düğün üstü masraflar iyice artıyor araya başka şeyler giriyor ufak tefek şeyler diyoruz ama 2-3 bin tl oluyor elektirikli süpürge,çaycı,saç kurutma makinesi,düdüklü tencere,blendır,ütü,ütü masası,su ısıtıcı,tost makinesi,süslü bi yatak örtüsü kahvaltı takımı falan aklıma gelmeyenlede olabilir de bunların hepsi 2500 tl tuttu benim nerdeyse yatak odası fiyatı kadar ufak tefek diyoruz ama sen bilirsin canım yavaştan başlasan iyi olur.kampayanları takip et uygun bulduğunu al anneler gününde çok cazip indirimler vardı küçük ev aletlerinde ben o zman aldım her birini

aynen cnm bende aynı fikirdeym, anneler gününü hiç bu kdr sevmemiştm, zaten çoğu ürün garantisi bittikjten sonra arızalanır bunu çoğu kez denedm, garanti konusunu çok kafama takmıcam, tawsiyelerine uyucam

Ben elektronik eşyaların erken alınmasını mantıklı bulmuyorum. Hem evimin beyaz eşyaları hem de küçük ev aletlerini nikahtan 1 ay önce aldık. Eski model değil, garantisi yeni başladı. Bu şekilde daha iyi diye düşünüyorum.

Evet en mantıklısı böyle bence de...Eğer düğün öncesi hepsini bir arada alıp sıkışmak istemiyorum diyorsanız bu da bi bahane değil.Şimdi alırken vereceğiniz parayı biriktirin,döviz ya da altın yapın ve düğün öncesinde eliniz sıkışırsa bozdurup alırsınız,eliniz sıkışmazsa da yaptığınız birikim yanınıza kar kalır

kuzucum ben anneler gününde alabilceğimi alıcam sen söylemiştin bende öyle yapcam

ama aması var ki ben sırf elektirkli eşyaların çoğunu almak için para kenara koycam evlenmeden 5 6 ay önce alcam ki doğru olan bu gibi geldi zaten para koyuyorum bide elktirkli eşya için özel olarak para koycam lbunlar 2012 de ara ara alacaklarım herhalde.

Tost makinesi
Ekmek kızartma makinesi
Kahve /çay makinesi
Fritöz
Su ısıtıcısı
Mikser/ mutfak robotu
Blender
Ütü
Telefon
Saç kurutma makinesi
Elektrik süpürgesi
Katı meyve sıkacağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…