Küçük Ev Aletlerini Hangi Marka Almalıyım

şuan bende aynı durumdayım çeyiz yapmam lazım daha sadece ütüm var braun multıquıck 570 modeline taktım daha çok parçası var hepsi işe yarar mı bilmiyorum ancak sadece bi el blendrı alıp sonradan da çok işime yaramaz eksik kalıp tekrar set almak isteniyorum .
arzum blender alan tanıdıklarım hiç memnun değil arzum filan almayı düşünmüyorum açıkcası uygun fiyata bulursam braun 570 alacağım sanırım

tost makinem : bosch

çaycım : bosch

elektrik süpürgem : bosch

rondom : felix

mikser : hala karar vermedim, bende araştırıyorum :44:

tost makinem : bosch

çaycım : bosch

elektrik süpürgem : bosch

rondom : felix

mikser : hala karar vermedim, bende araştırıyorum :44:

ben ayrı ayrı hem rondo hem mikser almak istemiyorum bu ürün iki işi de görer diye düşünüyorum yanılıyormuyum acaba pek mutfağa uğramadığım için mutfakta ne kullanışlı olur bilmiyorum ki

ben de bunları aldım. görüntü güzel, işlevleri de öyledir inşallah.

Benim su ısıtıcımi mikserim tost makinem tefal rondo ve blendırım da moulinex . Geçen hafta kayınvalidemin mikserini kullandım onunki de arçelik. Benimki kesinlikle çok daha güçlü. tavsiye ederim.

bende dün ihlas auranın katı mevya sıkacağını aldım sanki helikopter çalışıyor gibi çok gürültülü bir yolu bulup geri vereceğim

arzum blandir set kullanıyorum
5 yıldır hemen hemen hiç bir problem yaşamadım
anneminde blandırı rondosu su ısıtıcısı hep arzumdur
oda problemsiz kullanıyor
birde pilihips diyorum ama arzuma göre biraz daha tuzlu

dün bana braun'u çok övdü satışcı kızlar ama kararsız kaldım

ben ayrı ayrı hem rondo hem mikser almak istemiyorum bu ürün iki işi de görer diye düşünüyorum yanılıyormuyum acaba pek mutfağa uğramadığım için mutfakta ne kullanışlı olur bilmiyorum ki

rondo doğrayıcı canım

mikserde hani çorbaları püre haline getiriyor eziyor

rondo doğrayıcı canım

mikserde hani çorbaları püre haline getiriyor eziyor

canım braunun o bahsettiğim setini aldım içinde herşey var ilerde işime yarar mı bilmem ama :)
çırpıcı mikser hamur yoğurma ataçmanı dilimleme aparatı , ince kalın rende bıçağı ve 3 boy bıçağı var bu arada da ykm de 200 tl ye inmiş bu ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…