Küçük Ev Aletlerini Hangi Marka Almalıyım

ben arzum yada tefal die düşünüyordum tavsiyeleri görünce iyice aklım karıştı

canım bnde arzumun çaycı sını aldım ewlilik ne zaman olursa o zaman kullancam:))ama sanırım hepsini arzumun almayıı düşünüorum fritoz tefal diorum buharlı pişirici ise bn braun gördüm çk güzeldi bu çaycı taksidim bitsin yavaş yavaş hepsini almayı düşünüorum ortada hiçbişe yok ama annem yavaş yavaş al dedi dursun dedi

canım blendr setimi braundan diğerlerini tefalden aldım ben canım öneririm...

benim de küçük ev aletlerim rondo , tost makinesi, çaycı, blendr, tefal ve moulinex, ve hepsinden çok memnunum. mikrodalga fırınım da arçelik , ancak sonradan bana gereksiz gibi geldi, arada bir kullanıyorum opuyorumnanaktan

Rondo/blender: braun multiquick
Çaycı:Arçelik inox çaycı
Mikser:Tefal
tost makinesi: Tefal snack'n clean (komple bulaşık makinesine giriyor waffle da yapıyor ama biraz pahalı)
Fritöz: Tefal snack oleo clean (Bu da makineya giriyor süper rahat)
Buharlı pişirici: Arçelik
Meyve suyu sıkıcı:Tefal elea duo
ekmek yapma makinesi: Moulinex home bread
Bunlar benim kullandıklarım. Hepsine kefilim.

Rondo/blender/mikser: tefal
tost makinesi: kingin abim getrmişti biraz küçük ama olsun.
diğerleri hakkında tam bilgim yok

ben korkmaz caytez aldım o yuzden ayrıca kettle dusunmuyorum
mıkser rondo ıcınde braun set almak ıstıyorum
frıtoz tefal oleo clean ıcın cok guzel yorumlar okudum ancak fıyatı konusunda bıraz kararsızım

rondo-blendır-mikser-tost makinası-katı meyva sıkacağı arçelik
çaycı arzum
fritöz sinbo
beyaz eşyalarımda arçelik

Son düzenleme:
Bir arkadaşım bana sakın tefal alma, ben ne aldıysam bozuldu, teknik serviste beni çıldırttı demişti.Sanki git herseyini tefal al demiş gibi bütün küçük ev aletlerimi ordan aldım. Daha kullanmak nasip olmadı. Arkadaşlar tefal al deyince sevindim doğrusu :) ama elektrikli eşyalar biraz şans işi gibi geliyor bana

cnm ben kenwoodun kırmızı serisinden aldım hepsini.. kalite olarak çok iyi ve farklı bi çizgi olmuş kırmızılığıyla:) bazılarınıda kenwod almışşsın zaten tamamlamanı tercih ederim :)

ütü philips
tost makinesi korkmaz,arzum,tefal
caymatik aura ihlas,arzum,korkmaz
fritöz tefal
kettle arzum
katı meyva sıkacagı arzum ,philips
blendır braun
kesinlikle araştırmalarıma göre bu markalar piri..

Bende Blendır setleriyle kafayı bozdum.Araştırdıkça insan çıldıracak gibi oluyor valla,herkes birşey söylüyor.

Aslında tefal düşünüyordum,adını çok duyuyoruz ya.Ancak blendır setlerine bakarken bir satıcının "kesinlikle tefal alma hiç birşeyini" sözü aklımda kaldı.O gün bugündür tefali çıkardım aklımdan.Eğer almışken iyi bir marka alayım diyorsan da sadece şuna bak diyerek Braun'un Multiquick serisini göstermişti.Onu alamasamda Braun var aklımda.Birde Philips...

Birkaç gündür blendırla yatıp blendırla kalkıyorum,bi karar verip,alıp,kurtulsaydım şu işten :))

MErhaba bişey sorucağım Philips HR 1372 Blender Seti içerisinde rendeleme ve dilimleme özelliği varmı?

Bende anneme doğum günü hediyesi olarak blender almayı düşünüyorum ama karar veremedim,çok pahalı birşey alamam ne yazıkki o yoksa anneciğim en iyisine layık tabiiki çubuk el blenderı orta karar birşey bakalım ...

bende kızım katı meyva presi alıcam philips çok iyi diyorlar ama
260 tl ya king nasıl markadır sizce kullanan varmı
benim hiç king marka eşyam yok bilmiyoırum

KIZLAR DOĞU BANKTAN BÜTÜN MUTFAK ARAÇ GEREÇLERİNİN FİYATINI ALDIM. HEPSİ PİYASADAN UCUZ.
AMA GÜVENEBİLİRMİYİM BİLEMİYORUM. YARDIM LÜTFEN

bende kızım katı meyva presi alıcam philips çok iyi diyorlar ama
260 tl ya king nasıl markadır sizce kullanan varmı
benim hiç king marka eşyam yok bilmiyoırum

slm beyaz bulut
philipsin katı meyve sıkacağını doğu bankta 210tl ye buldum,hemde philips rondo hediyesi vardı

teşekkürederim ben taksitle almayı planlıyorum
yani hem iyi olsun hem ucuz olsun hemde taksitle olsun
çok şey istiyorum galiba

BU saydıklarının hepsi bende Tefal marka canım.Tencerelerim ütüm tavamda dahil..Hem tefalin outlet yerleride açıldı yarı fiyatına bulabilirsiniz.

Bende senin gibi düşünüp çok araştırdım ve nerdeyse hepsi farklı marka oldu:) Mikser rondo ve blenderımı braunun saklama kaplı bir seti var o seti aldım. Çaycım arçelik inox. ekmek kızartma makinem tefalin iki fonksiyonlu bir ekmek kızartma makinesi var mini fırın olarakta kullanılıyor onu aldım. Tost makinem kenwood. Narenciye sıkacağım arzum. Buharlı pişirici almayacağım alacağım düdüklünün buhar için teli var onu kullanacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…