Küçük Ev Aletlerini Hangi Marka Almalıyım

iceblue

ღ♥♥tatLı aŞkıM♥♥&#43
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
141
1
96
37
Diğer
ARKADAŞLAR KÜÇÜK EW ALETLERİMİ ALCAM Bİ KISMINI KENWOODDAN ALDIM AMA BAZILARI ÇOK PAHALIYA GELDİ ÖNERİLERİNİZE ÇOK İHTİYACIM VAR......

illa tek marka olması şart değil hangi markanın hangi ürünü iyiyse onu alabilirim
blendır
mikser
rondo
çaycı
mikrodalga
ekmek kızartma mak.
tost mak.
narenciye
buharlı pişirici gibi
özelliklede bunlarda önerilerinize ihtiyacım var (ayrıca arzum iimi????):enbuyukkk::lepi:

güzelim arzumun bir ürünü var. hem blendır oluyor hem rondo olarak kullanıyorsun. bu ürünü alan çok kişi var.herkes memnun.
mikser olarak moulinex alabilirsin. fiyatı da uygun ve kaliteli de.
rondo ve çaycı almayı düşünmüyorum. o konuda yardımcı olamayacağım
mikrodalgada kesinlikle arçelik diyorum
ekmek kızartma makinesi hakkında da bilgim yok
tost makinesi kesinlikle sinbo
narenciye sıkacağı arzum
buharlı pişirici hakkında bilgim yok. umarım yardımcı olmuşumdur

güzelim arzumun bir ürünü var. hem blendır oluyor hem rondo olarak kullanıyorsun. bu ürünü alan çok kişi var.herkes memnun.
mikser olarak moulinex alabilirsin. fiyatı da uygun ve kaliteli de.
rondo ve çaycı almayı düşünmüyorum. o konuda yardımcı olamayacağım
mikrodalgada kesinlikle arçelik diyorum
ekmek kızartma makinesi hakkında da bilgim yok
tost makinesi kesinlikle sinbo
narenciye sıkacağı arzum
buharlı pişirici hakkında bilgim yok. umarım yardımcı olmuşumdur

teşekkürler canımyerimseniben

bendede arzumun o modelınden var annem ceyızım ıcın almış ama ben olsaydım ayrı ayrı almayı ısterdım daha rahatlık gıbı gelıyor .

bide philips e bakmalıyım sanırım hepsini ayrı ayrı alıcam set banada kullanışlı gelmiyo biraz

ben de evlilik hazırlığ yapıyorum. ablamla konuştuk geçenlerde büyük robotlardan alma çok yer kaplıyor dedi. ekmek kızertma makinesi gereksiz sonra raf bekliyor dedi. eğer sen ve müstakbel eşin çay seviyorsanız arçelik çaycı alın gerçekten kullanışlı. evde de hem çaycı hem de çaydanlık takımı kullanıyoruz. pratik oluyor yani. tost mak arçelik var evde ben memnunum. el blendrı ve rondo evde de çok kullandığım bir ürün. güle güle kullanalım inşallah.

Bende böyle garip şekilde harfleri kullananları görünce çıldırasım geliyor vallakaydirigubbakcemile

mikser:maddi olanaklarına göre king,samsung veya ayırdığın bütçe çoksa philps

rondo: tefal,philips

çaycı: arçelik veya arzum

tost mak: tefal,yine maddi olanaklaırn dar ise arzum

narenciye: kesinlikle philps

blendır; arzum soprano max blender seti
mikser : yukardaki ürünü alınca mikser almana gerek kalmayacak :)
rondo : yukardaki ürünü alınca rondo almana gerek kalmayacak :)
çaycı : su ısıtma kısmı çelik , demlik kısmı ise ya çelik ya cam ya da porselen malzemeli al, markanın çok önemi yok: arzum çaycı klasik gibi
mikrodalga: kenwood, farklı ihtiyaçlarına göre üst bir model alırsan, hem mikrodalga hem de fırın olarak kullanırsın. ekmek yapmalı modelleri bile var, biraz daha tuzlu tabi ama mini fırın ve ekmek yapma almana gerek kalmaz, kenwood 798 modeli
ekmek kızartma mak. : fazla kullanmayacaksan, çok para verme. king sinbo philips falan olabilir; mutfağın ankastre ise çelik ürün görselliği tamamlar, obursan büyük bir ekmek kızartma al, fakir prande gibi
tost mak. : tost işi kritik bir konudur. çok az makine kalitelidir. Paran var ise sana tek bir ürün söyleyebilirim; cuisinart tost makinesi; esse ve best buyda var sadece. Orta seviye istersen kenwood hg400 iyidir
narenciye: arzum vitamina orta seviye bir seçim olur ancak philips 2752 ise çok şık bir üründür
buharlı pişirici : tefal 1002 modeli iş yapar ama bu ürünü çok kullanmayacaksan king al daha ucuz olur

çaycı arçelik guzel, digerlerinde var mi bilmiyorum ama kendi kendine belirli araliklarla calisip cayi sicak tutuyor..Tek tek almak yerine set almak mantikli bence bu arada..

Mikrodalga:Kesinlikle Kenwood (konveksiyon özellikli)
Tost:Kenwood ve Philips
Rondo:Profilo Robo 1000 modeli var ben böyle ucuz ve harika bir rondo görmedim
Blender:Braun ve Bosch en iyileri ıspanya malı ikisi de. Rondo ve çırpıcılı set almak en iyisi
Ekmek yapma makinesi:Beko 2505
Ütü:Braun, Siemens, Philips
Çaycı:Arzum (bence çelik kettle almak daha mantıklı)
Narenciye sıkacağı: Profilo
Şarjlı süpürge:Kenwood, Philips ve Bosch

Son düzenleme:
philips 1372 metal el blender seti favorim.en yakın zamanda almayı düşünüyorum.ürünle ilgili yorumlar her yerde çok güzel

kızlar tost makinem kenwood hg400
rondom tefal
mikser siemens
ekmek kızartma mak:bosh
mikro dalgam:samsung
çaycı arçelik
hepsini tek marka almadım aklıma hangisi yattıysa onu aldım...

ben philips 1372 metal el blender setini 189 tl'ye dün aldım.araştırmalarım sonucunda diğer mağazalara göre uygun fiyata da aldım.içinde yok yok.mikseri falan ayrı ayrı almanıza da gerek yok.
700W güçlü motor
XL karıştırma haznesi
Mini karıştırma haznesi
Buz parçalıyıcı bıçak
Çift hareketli bıçak; yatay ve dikey olarak keserek yiyecekleri saniyeler içinde karışıtırır
Çırpma ünitesi
5 hız+ Turbo düğmesi her uygulama için optimum hız
Sıçrama önleyici bıçak sistemi
Kolay temizlenebilen, sökülür paslanmaz çelik blender çubuğu
Bulaşık makinesinde yıkanabilecek parçalar
Kapaklı ölçek

Back