küçük ev aletlerinde marka-model önerileri

ekonomist89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
743
27
73
İstanbul
kızlar merhaba,
detaylı bir başlık olsun istiyorum. Önümüz malum anneler günü indirimleri... Daha önce alan kullanan arkadaşlar,ya da çeyizine şimdiden alanlar hangi marka aldıklarını, neler önerdiklerini fiyat bağlamında da yazarlarsa hepimiz için çok yararlı olur kanaatindeyim.

ablam evlendi geçen yaz tüm küçük ev aletlerini tenceresine kadar tefal aldı hiç memnun kalmadı yani bide tuzlu fiyatları olmasına rağmen :) ütüsünü ve tencerelerini önermiyor benden söylemesi :26:

Sanırım servis bulma ve garanti süresi de önemlidir. Fakir marka tercih etmeyi düşünüyorum ama tabi tek markadan gitmem sanırım.
Bu arada blue house kullanan var mı? Kettleları dikkatimi çekiyor da...

Bence Arçelik ve fakir en iyileri
Arçelik servis konusunda da gayet iyi ve ilgililer, bizim evden biliyorum

araştırmalarım ve tecrübelerim sonucu bence,

ütü----> philips
tost makinesi---->cucinox , korkmaz
ekmek kızartma makinesi-----> homend, bosch
kettle-----> ne yazık ki tamamen şansa kalmış, çok pahalıları hemen bozulabiliyor ya da ortalama bir ürün uzun süre dayanabiliyor
düdüklü tencere---->fissler
çelik tencere-----> korkmaz,hisar vs.tanınmış türk firmaları(türk çeliği iyidir:)
tava---->tefal
bu arada homend ürünlerinin çok arkasında duran bir firmadır. elektrikli küçük ev aletleri de en fazla sorun yaşanabilen ürünler oluyor. daha ekonomik ürünler arıyorsanız da aynı sebepten sinboyu öneririm. kapıdan alıp kapıya getiriyorlar.

naçizane yorumum budur faydalı olabilirsem ne mutlu

ütü için phillips azur düşünüyorum,
blender için braun alıcam ama daha netleştiremedim
tost makinesi için ya phillips ya da korkmaz tostkolik alıcam
kettle düşünmüyorum; onun yerine çaycı alıcam ama ne marka alıcam fikrim yok henüz

kızlar merhaba
bende ütüüyü kesinlikli philips azur alacağım uzun zamandır araştırıyorum annemde kullanıyor en iyisi bu diyorlar. eylülde düğünüm var 4870/2 düşünüyorum umarım memnun kalırım.
ben tencere setlerimi emsan ve korkmazdan aldım.
mutfak robotu yerine tefalin büyük hazneli doğrayıcısını rondosunu falan aldım. doğrayıcı anneme 110 kendime 70 tl ye aldım onun için iyi araştırın derim.
beyaz eşyalarımı siemensten aldım ordaki görevliye elektrik süpürgeniz nasıl-philips mi bu mu diye sordum. hep ordan alışveriş yaptığımız için 'sana şunu söyleyim philips küçük ev aletlerinde çok önde bizle kıyaslama 'dedi. onun için hep philips bakıyorum.
umarım yardımcı olmuşumdur. memnun kaldıklarınızdan bende önerileri bekliyorum

kızlar bu yaz düğünüm var. :) çeyizimi yeni almaya başladım. mutfak robotu araştırıyorumda bir türlü markasına karar veremedim.bana yardımcı olursanız çok sevinirim. önerilerinizi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…