Küçük ev aletlerinde hangi marka ve hangi parçalar??

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
826
6
kızlar nişanlıyım ve çeyiz adına fazla bişeyim yok,küçük ev aletlerini almak istiyorum hangi markanınkini tavsiye edersiniz?
annem kingten beğenmiş bende arçelik,philps falan daha iyi olur dedim arzum da fena değildir heralde.bir de yorumlardan genelde mikseri ayrı alın diye okudum...
şarjlı süpürgeyi sorucam bir de işe yarıyormu almaya değer mi,küçük ev aletlerinin hangi parçaları kesin olmalı tavsiyeleriniz neler?fisfisfis

bende nişanlıyım ..
çok araştırdım piyasayıda..
blendir seti alacagım .. yer fazla kaplamaz diye.. philipsin..braunda cok iyi diye öneriler var..
şarjlı süpürgeyi bende düşünüyorum.. malum mutakta yemek yenecek ..yerler her zaman büyük süpürgeyle çekilmez.. kırıntıları falan almak icin pratik diye düşünüyorum..
elektrkli çaycıda da üstü camsız tamamen metal düşünüyorum.. şuan felixte gördüm ve birkaç markada.
ütüde philips cok öneriliyor.. pahalı ama kaliteli bildigim kdryla.
benden bu kdr cnm:)

ben de temmuz gibi nişanlanacağım. düğün eylülde. ufak tefek bişeyler araştırmaya başladım.uzun araştırmalar yaptım. arzumun blender setini önerdiler. tost makinesini king aldım.satan kişi tefalle aynı özellikleri olduğunu sadece tefalin isminden dolayı pahalı olduğunu söyledi. plakaları çıkarılabiliyor. portakal sıkacağını da felix ten aldım.katı meyve sıkacağının çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. ütüyü tefalde indirim vardı o zaman almıştım. hemen hemen yarı fiyatına. şu ara da anneler günü haftası olduğu için çok indiirmler var. bugün ve yarın ykm de mutfak araçlarında güzel indiirmler olacak. :))

bende nişanlıyım ..
çok araştırdım piyasayıda..
blendir seti alacagım .. yer fazla kaplamaz diye.. philipsin..braunda cok iyi diye öneriler var..
şarjlı süpürgeyi bende düşünüyorum.. malum mutakta yemek yenecek ..yerler her zaman büyük süpürgeyle çekilmez.. kırıntıları falan almak icin pratik diye düşünüyorum..
elektrkli çaycıda da üstü camsız tamamen metal düşünüyorum.. şuan felixte gördüm ve birkaç markada.
ütüde philips cok öneriliyor.. pahalı ama kaliteli bildigim kdryla.
benden bu kdr cnm:)
çok sağol canım her türlü yoruma ihtiyacım var açıkçası,çok kararsız kaldım .şarjlı süpürge konusunda tamamen aynı düşüncedeyim.çok lazım olur eminim

ben de temmuz gibi nişanlanacağım. düğün eylülde. ufak tefek bişeyler araştırmaya başladım.uzun araştırmalar yaptım. arzumun blender setini önerdiler. tost makinesini king aldım.satan kişi tefalle aynı özellikleri olduğunu sadece tefalin isminden dolayı pahalı olduğunu söyledi. plakaları çıkarılabiliyor. portakal sıkacağını da felix ten aldım.katı meyve sıkacağının çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. ütüyü tefalde indirim vardı o zaman almıştım. hemen hemen yarı fiyatına. şu ara da anneler günü haftası olduğu için çok indiirmler var. bugün ve yarın ykm de mutfak araçlarında güzel indiirmler olacak. :))

evet canım markaya para vermek de gereksiz tabi bi yerde,bende biçok şeyi sırf adı var diye alma tarftarı değilim...uff hepsi ne kadar tutarki bu mutfak aletlerinin yaa??

ben mikserim bozulduğu için arzumun blender setini aldım çok kullanışlı ve çok pratik tavsiye ederim
kingin blenderini alma bence çok gürültülü ve iyi çalışmıyor
ütüm philips oda çok güzel
aklıma gelenler şimdilik bu kadar....

kızlar nişanlıyım ve çeyiz adına fazla bişeyim yok,küçük ev aletlerini almak istiyorum hangi markanınkini tavsiye edersiniz?
annem kingten beğenmiş bende arçelik,philps falan daha iyi olur dedim arzum da fena değildir heralde.bir de yorumlardan genelde mikseri ayrı alın diye okudum...
şarjlı süpürgeyi sorucam bir de işe yarıyormu almaya değer mi,küçük ev aletlerinin hangi parçaları kesin olmalı tavsiyeleriniz neler?fisfisfis

Ben de kendimce yazayım fikirlerimi ve tecrübelerimi, hem sana hem çeyiz hazırlığı yapan diğer arkadaşlara yardımcı olurum belki.

Öncelikle küçük ev aletlerinden bence en gerekli olanları mikser, rondo, tost makinesi, el blendırı ve ütü. Ben bunların dışında buharlı pişirici, mutfak robotu, ekmek yapma makinesi, çaycı ve şarjlı el süpürgesi de kullanıyorum. Hepsi hakkında fikirlerimi yazacak olursam;

1. Ütüyü kesinlikle Philips öneririm. Buhar miktarı ne kadar yüksek olursa o kadar memnun kalırsın.
2. Blendır seti alsan da oradaki çırpıcı mikser yerine geçmez. Ayrı bir mikser almanı ve watt'ının yüksek olmasına dikkat etmeni öneririm. Ben Tefal'in Prepline modelini kullanıyorum, çok memnunum.
3. El blendırı olarak Moulinex kullanıyorum ben ama en yüksek modeli değil. Çok memnun olduğumu söyleyemem. Ama yine de çok işime yarıyor.
4. Tost makinesi olarak da evlendiğim zaman Arzum'un bir modelini almıştım ama büyük bir şeydi. Onun tablaları aşınınca Molinex Snack Time aldım. Çok daha küçük ve hem tost hem waffle makinesi olarak kullanılabiliyor. Bunu da tavsiye ederim. Tek dezavantajı küçük olduğu için daha çok zaman alıyor birkaç kişilik tost yapmak.
5. Rondom Tefal. Çok memnunum. Robotun rondosu bu kadar iyi değil.
6. Buharlı pişirici ise özellikle çalışıyorsan ya da sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorsan işine yarar. Aynı anda tavuk, patates, pilav pişiriyorum mesela, çok hoşumuza gidiyor. Benimki Sinbo. Memnunum ama imkanım olsaydı hazneleri cam olan ve iç içe geçebilen modellerden alırdım.
7. Mutfak robotum ise Arzum Prostar. En çok kaseli blendırında ayran, meyveli süt yapıyorum. Bir de rendeleme, doğrama, portakal sıkma işlerinde kullanıyorum. Rondosunu fazla kullanmıyorum.
8. Ekmek yapma makinem Sinbo. Sadece ekmek ve kek yaptım şimdiye kadar ama annemler güveç bile yaptılar. Kendi ekmeğini yapmak güzel bir şey.
9. Şarjlı el süpürgesini çok kullandığımı söyleyemem. Benimki Fakir'in ağzı fırçalı olanından. Çekiş gücü çok iyi. Eğer alacaksan bunu al derim.
10. Çaycı olarak da Arzum kullanıyorum ve ocakta çay demlemekten daha çok seviyorum nedense. Bu konuda birçok güzel alternatifler var ama alırken suyu bittiğinde otomatik olarak kapanmasına dikkat et.

Bütün bunların en büyük dezavantajı tabii ki tezgahta çok yer kaplamaları. Marka olarak da servis, parça ve müşteri memnuniyeti olarak Moulinex-Tefal'i öneririm. El blendırını yeni aldığımda elimden düşürdüm ve sigortalı olduğu için hemen yenisiyle değiştirdiler mesela. Diğer markalarla da ilgili bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Umarım her şey hayırlısıyla gönlünüze göre olur.. opuyorumnanaktan

ben de marka seçmeye çalışıyorum.king arzum sinbo sizce hangisi daha güvenilirdir?braun tefal pahalı geliyor bana.aynı işlevi görecek nasılsa diye.ama tabi kalite de önemli ya işte böyle bi de arada kaldım:>

bugun sitenın birinden blendırları karşılaştırdım..
marka olarak braun arzum ve philips cok ovuluyor
siemensin blendır setini gördüm
hepsi 700 watt altındayken 750 watt bu..
arzumun kide 700 watt tı sanırım ama onunda ustunde rende kısmı ve 2 li cırpıcısı var..hani şu lila ve morlu olan model..
modelleri koyayım..
arzumsopranomaxmultible.jpg

MQ5N6PE_en_ucuz_siemens_mikser___blender_xmlseries_mq5n6pe_295.jpg

fiyat kıyasında arzum hem iyi hem uygun.. siemens te kendınden düşük wattlılara nazaran iyi fiyatta 100 küsüratlıydı sanırım ..
kararsızım bende 2 si arasında..

bugün ben de baktım anneler günü için indirimdeydi arzum ama daha hiç karar veremediğim için şimdilik kaldı ...

14 yılık evliliğimde yalan yanlış bir çok marka kullandım. kiminin kozmetiğinden etkilendim, kiminin fiyatından. baende başkalarından. ama şimdi sana yaacaklarım 10 üzerinden 10 verdiğim eşyalarım

şarzlı süpürge asla kullanmam. en iyisini en pahalısını bile aldım. ömrü bir iki yıl. onun yerine fantomun çubuk modelini aldım. allah çıkarandan razı olsun.

ekmek kızartma makinem phlips .

çay makinesi arçelik lal serisi tiryaki

ütü delonghi buhar kaanlı ütü

blender mikser rondo seti braun çelik ayaklı

mutfak robotum moulnex

çay makinesi varsa eğer su ısıtıcısının tam bir gereksizlik örneği olduğunu düşünüyorum

Annen King'ten hangi ürünü beğendi? Bende King'in birkaç ürününü kullanıyorum. King Erica ıslak kuru şarjlı el süpürgesi var, memnunum kullanımından. Bir de King Scarlet çok amaçlı mutfak seti var siyah olanından onu da kullanıyorum hiç birşey olmadı süper çalışıyor :)

Annen King'ten hangi ürünü beğendi? Bende King'in birkaç ürününü kullanıyorum. King Erica ıslak kuru şarjlı el süpürgesi var, memnunum kullanımından. Bir de King Scarlet çok amaçlı mutfak seti var siyah olanından onu da kullanıyorum hiç birşey olmadı süper çalışıyor :)

genel olarak bakmış beğenmiş king i bide duymuş canım galiba iyi diye ondan merak ettim bende..:)

14 yılık evliliğimde yalan yanlış bir çok marka kullandım. kiminin kozmetiğinden etkilendim, kiminin fiyatından. baende başkalarından. ama şimdi sana yaacaklarım 10 üzerinden 10 verdiğim eşyalarım

şarzlı süpürge asla kullanmam. en iyisini en pahalısını bile aldım. ömrü bir iki yıl. onun yerine fantomun çubuk modelini aldım. allah çıkarandan razı olsun.

ekmek kızartma makinem phlips .

çay makinesi arçelik lal serisi tiryaki

ütü delonghi buhar kaanlı ütü

blender mikser rondo seti braun çelik ayaklı

mutfak robotum moulnex

çay makinesi varsa eğer su ısıtıcısının tam bir gereksizlik örneği olduğunu düşünüyorum

ayyy çok sağol canım yaaa tecrübe konuşuyo işte alkisalkisalkis

Mutfak robotunda Moulinex i tek geçerim. Annem 15 yıldır kullanıyor.Maşallah tık demedi daha. Ben de moulinex aldım.İnşallah benimki de uzun yıllar dayanır.

Aslında her üründe farklı şeyler alabilirsin. Hepsinin fiyatıda fark edecektir. Mesela ben evimde King'in doğrayıcısını kullanıyorum çok memnunum.

hayırlı olsun öncelikle.. bende nişanlıyım ve benimde bütün küçük ev aletlerim arçelik.

ben arçelik mağazasında çalışıyorum ve müşterilerin kullanıp beğendiği ,pratik olan modelleri tercih ettim bende.

k 3282 ım tiryaki
k 1256 3'lü jet set
k 2369 tost makinası
k 6121 y lal şarjlı el süpürgesi
k 4247 ütü.
k 5118 saç kurutma makinası.

aslında tüm ürünlerimi lal serisinden olmasını istemiştim sonra kiracı olacağım diye pratik olanları aldım.. Arçelik düşünürsen bu modelleri beğenilenler arasında..

X