Küçük ev aletleri

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
iyigünler hanımlar

Seneye yazın dügünüm var ama ben bu eylülden sonra artık eşyalarımı almaya başlıcam. İlk olarak da Kücük ev aletlerimi almak istiyorum. Ama hangi markadan alcagımı bilmiyorm. Hepsini tek bi marka almak istiyorum ama karar veremedim hangi markanın kücük ev aletleri daha kullanışlı ve uzun ömürlü acaba ? Bide ben gereksiz şey almak istemiyorum . Mesela blendır alcam robot da alayım mı? Meyve sıkacagı , yogurt makinesi, standlı yogurma makinası, ızgara, şarjlı süpürge vs. Bunlar gercekten gereklimidir yoksa fuzuli masraf mı olur acaba ? Bilgiisi olan hanımlardan cvp bekliyorum

canım düğün seneye ise, elektronik aletlerin hepsini son bir kaç aya bırak derim. blender alınca robota gerek yok, çaycı alınca su ısıtıcısına gerek yok, yoğurt makinesine hiiiiç gerek yok, yoğurma makinesi de şahsen aklıma bile gelmez, tost makinesi alınca ekmek kızartıcısına gerek yok.

şahsen ben mikser, rondo, blender (set düşünmem, el blenderı) tost makinesi, çaycı, katı meyve presi (bu alışkanlığımdan vazgeçemem, şu anda da kullanıyorum), dikey süpürge alacağım. o kadar çok şeyi nereye koyacağız. alışkanlıklarına göre al bence.

evet haklısın aslında. son zamanda almam garanti açısından da iyi olur dimi.. peki hepsini bi markadan mı aldın yoksa ayrı ayrı mı takıldın ? cok şey soruyorum kusura bakma ama yardım alabilcegim pek kimse yok etrafımda bende napcam ne etcem diye hiç bi fikrim yok

est canım tabi ki birbirimize soracağız. ben de henüz almadım canım. düğüne son bir iki ay kala almayı düşünüyorum. benim yakın akrabam bosch bayisi, çaycı haricinde ordan almayı düşünüyorum. çaycı neden ordan değil dersen, kendisi tavsiye etmiyor. çünkü demliği cam. cam demlikte demlenen çay da bizim damak zevkimize pek uymuyor dedi. çaycıda ya arzum veya arçelik alın dedi. ben arzum düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…