Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Küçük ev aletleri,tefal,korkmaz,arzum,beko peki hangisi?
arkadaşlar,düğün öncesindeyim ve küçük ev aletleri alıcam, 1 su ısıtıcı 2 tost makinesi 3 ekmek kızartma 4 küçük fritöz 5 blender 6 mikser 7 ütü ama hangi marka almalıyım Tefal,korkmaz,arzum,beko?çok kafam karıştı tecrübelerinizi iletirseniz sevinirim.birde arkadaşlar mutfak robotu alınmalımı yoksa blender seti ve standlı mikser iş görür mü?şimdiden teşekkürler
canım ben tefalden aldım küçük ev aletlerimi robot seti almana gerek yok bence zaten kaba gereksiz parcaları oluyor koyacak yer bulunmuyor ben el blendrını ve mikserini aldım o kadar blendır her işe yarıyor zaten
canm ben hiç birini henüz almadım ama araştırdığım kadarıyla edindiğim tecrübelerimi seninle paylaşmak istedim. Su ısıtıcısı olarak çok marka fark edeceğini sanmıyorum ama şuanda hisar ın bir kampanyası var,kettle,tost mak ve cezve 230 lira falan. Ekmek kızartma makinesi işe yaramıyor diyolar,onun yerine tost makinesini kullanabiliyormuşsun! Fritözlerinde çok kullanışlı olmadığını duydum ama tamamen isteğine bağlı.hatta patates kızartması çok yeriz diyosan tefalin yağsız kızartanlarından al derim:) Blender ve mikserde arçeliktende çok memnun kalanı duydum,philips ten de,braun da da...seçme işi de bence fiyat kısmına kalıyor... Ütü de de tefal ve philips diyorlar... benim duyduklarım ve araştrdıklarım bunlar,umarım yardmcı olabilmişmdir
ben şarjlı süpürge bosch su ısıtıcı felix aldım blender mikser tost makinesinide arzum düşünüyorum arkadaşım geçen sene evlendi onun arzum ve çok memnun
canım Blender kesinlikle Phillips al.1372 modeli en güzeli.Ben çok memnunum. elektrik süpürgemi yeni aldım Phillips Maraton 9210 modeli. Ütü deloghni aldım.Kazanlı olan 380 li modeli,gayet güzel ütülüyor.Fazla para vermeye gerek yok kazanlı ütü düşünüyorsan. su ısıtıcıyı bugünlerde ben de araştırıyorum.Çelik olanlar ve resistansı gizli olanları tercih etmek gerekiyor.Ben phillips in bir modelini beğendim ama daha almadım. Ekmek kızartma makinesini ben de gereksiz görüyorumÇok kullanılan birşey değil.
En son geçen ay aldığım için küçük ev aletleri konusunda King diyebilirim. Rabbit K-1080 katı meyve sıkacağını aldım, beni aldırmaya yönlendiren en büyük iki özelliği meyveyi bütün olarak atabilme ve sıktığı suyunu başka bir bardağa aktarmaya gerek kalmadan çıakrtılıp içilebilmesi.
ben de blender setini philips aldım ütüyü de philips azur serisi alacağım.hatta eletrikli süpürgemi de philips istiyorum.şarjlı süpürge fakir ,tost makinesi de tefal..
ütü haricinde hepsi için bekoyu önerebilirim.ütüde de tefal derim ben.robot setine de gerek yok bence.bi mikser bi blender işini görür.hatta ikisi bir arada seti var bekonun çok kullanışlı.tavsiye ederimkaydirigubbakcemile2
ekmek kızartma gereksiz geliyor bana tost makinesi Korkmaz tencere setimin içerisindeydi küçük fritöz Sinbo indirimde diye biliyorum blender Arzum'un aldım,yanında Kahve makinası hediyeliydi ütü Braun ya da Tefal diye bilirim ama henüz almadım
ben de çok fazla araştırdım forumlarda yorumları okudum ondan sonra mutfak için küçük ev aletlerini aldım aldıklarımı yazayım da alacaklara belki yol gösterir:)
tost makinesi- korkmaz tostkolik (ızgara olarak da kullanılıyor ve ızgara çıkıp yıkanabiliyor)
blender seti -philips 1372 (herkes deli gibi bunu tavsiye etti)
su ısıtıcısı - korkmaz sujet
mikser - tefal
şarjlı dil süpürge - elektrolüks ZB 2812 (MÜKEMMEL)
ekmek kızartma- PHILIPS HD 2686
tencere seti- korkmaz titanium serisi (bayıla bayıla aldım tasarım süper)
sahan seti- hisar domino (bunu da çok çok seviyorum)
he bir de ütümü tefal buhar kazanlı aldım denemek için bir kaç parça bir şey ütüledim inanılmazdı süper bir buhar gücü var kardeşimin çantaya tıkıp mıncık moncık yaptığı okul caketini 3 dakikada jilet gibi yaptı
tefal Pro Express Turbo Anticalc Buhar Jeneratörü GV8360