Hanımlar hanımlar sorarım size ne olacak bizim bu çeyiz telaşımız
Heyecanlı stresli ve bir o kadar zor olan çeyiz hazırlığımda ki yardımlarınız için teşekkür ederim...
Küçük ev aletleri önerilerinizi almak istiyorummm
Tost makinası hangi marka olmalı alırken neye dikkat edilmeli
Elektrik süpürgesi hangi marka olmalı ve en fazla ne kadar para verilmelidir
Ütü en iyi marka hangisidir tavsiyeleriniz nelerdir
Blendır seti nasıl olmalı
Şuan için aklıma gelenler bunlar... umarım ben dahil diğer çeyiz hazırlığında olan arkadaşlarında çokca işine yarar
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Elektrik süpürgesi - Dyson allergy serisi
Ütü - Philips Azur
Tost makinesi - Korkmaz tostkolik
Blender çırpıcı - Braun 7 serisi siyah olanlardan
Kettle - Bosch
Ekmek kızartma - Tefal
Ben bunları tercih ettim çok memnunum
1400 TL civarında almıştım kampanyadaydı Media Marktten canım teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsunElektrik süpürgesi çok pahalı değil mi netten baktımda biraz baya iyi olması lazım o parayla... Güle güle kullan
benim tercihim;
elektrik süpürgesi phılıps marathon ya da rowenta silence (kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmışlar,benim süpürgem çeyizime hediye geldi homend marka,henüz daha kullanmadım ama onu da kullanan arkadaşım aldı çok memnunmuş hemde uygun fiyatlı)
tost makinesi korkmaz (şu pembe şirin olan )
ütü tefal ya da phılıps ( ikisi arasında kaldım bende ama ütü bende çok yapılacağından kazanlı tercih edicem)
blender kesinlikle tefal (çift bıçaklı serisi çıkmış yakından inceledim muhteşem)
kettle almıcam onun yerine çaycı tercih edicem iki iş birara görülsün hem :) arçelik çay makinesi (alt üst,üst üste modeli)
benim tercihlerim şimdilik bu yönde bende kısa zaman içerisinde almayı planlıyorum bunları,yardım edebildiysem ne mutlu bana
Çoğu ev aletini philips marka aldım. Özellikle ütü ve süpürge konusunda çok başarılı buluyorum.
canım benm işimede yarayacak takipteyim fakat önce yemek takımını bi halledeydik iyiydiHanımlar hanımlar sorarım size ne olacak bizim bu çeyiz telaşımız
Heyecanlı stresli ve bir o kadar zor olan çeyiz hazırlığımda ki yardımlarınız için teşekkür ederim...
Küçük ev aletleri önerilerinizi almak istiyorummm
Tost makinası hangi marka olmalı alırken neye dikkat edilmeli
Elektrik süpürgesi hangi marka olmalı ve en fazla ne kadar para verilmelidir
Ütü en iyi marka hangisidir tavsiyeleriniz nelerdir
Blender seti nasıl olmalı
Şuan için aklıma gelenler bunlar... umarım ben dahil diğer çeyiz hazırlığında olan arkadaşlarında çokca işine yarar
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
canm ben yemek takımı beğendim gel beraber alalım uyguna getiririz daha karar vermedn miTeşekkürler bilgiler için aldığımda paylaşıcam buradan da
canm ben yemek takımı beğendim gel beraber alalım uyguna getiririz daha karar vermedn mi
kuzum alıntı yaptım sana görmedn mifotoğrafları varmı ne kadara beğendin hangi marka ve nerede
Canim hayirli olsun hepsi gayet guzel secimler, mutlu gunlerde kullanman dilegiyle
Teşekkür ederim aminn. 2 yil önce 380 400 tl diyorlardı ben bimeksin kampanyasından yanlış hatirlamiyorsam 230a aldim. bi yanlişlık olmasin doğru modelmi diye tereddütle almıştim ordan hatirliyorum.Canim hayirli olsun hepsi gayet guzel secimler, mutlu gunlerde kullanman dilegiyleBraun MQ785'i ne kadara aldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?