• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük detaylar

chirkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
14
0
86
39
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
kendimi daha iyi hissetmek adına geçenlerde okuduğum birkaç kişisel gelişim kitaplarından birinden aklımda kalan ve çok beğendiğim şeyleri paylaşmak istedim.

bunlardan ilki ve en çok hoşuma gideni (kendim de yaptım) elimize bir kağıt kalem alıyoruz ve hayatımızdaki bizi rahatsız eden bütün detayları yazıyoruz. dolabın dağınıklığından, kırık çekmece sapına, aylardır almayı düşündüğünüz kitaptan, haftalardır gözünüze batan ama üşendiğiniz ya da bir sebepten ertelediğiniz bozuk kahve makinesine kadar aklınıza gelen herşeyi not ediyorsunuz. benim yaklaşık 70 tane oldu:bbo: bütün bu ufak şeyler aslında bizim enerjimizden çalan şeylermiş. şimdi elimizdeki listeye bakıyoruz ve kendimize 1 hafta ile 1 ay arasında bir zaman dilimi seçiyoruz. ve başlıyoruz listedeki negatifleri pozitife çevirmeye. kendimize verdiğimiz süre zarfında en çok ne kadar madde silersek kazancımız sadece pozitiflik mi olacak?:uhm: tabiiki hayıııır! mesela rejimdeysek o gün çok güzel bir pastayı haketmiş olabiliriz. ya da çok istediğiniz bir şeyi kendinize armağan edebilirsiniz. kısacası bu işin sonunda paşa gönlünüzün istediği bir ödül varyerimseniben böylece hayatımızda olup bizi rahatsız eden ama ufak olduğu için üzerinde durmadığımız herşeyden kurtuluyor ve bizim enerjimizden çalmasını engellemiş oluyoruz. ben bunu denedim ve gerçekten bazı şeylerin beni ne kadar rahatlattığını gördüm. umarım sizin de işinize yarar :smiley-cool:

diğer maddeleri de daha sonra yazarım:icecream:

dip not: baktım ama hepsini okuma fırsatım olmadı benzer bir şey açıldıysa affola:sm_confused:

bence süper bir fikir
teşekkür ediyorum paylaştığın için bende deneyeceğim
biraz listem kabarık olabilir belki
inşallah görünce daha çok canım sıkılmaz-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bence süper bir fikir
teşekkür ediyorum paylaştığın için bende deneyeceğim
biraz listem kabarık olabilir belki
inşallah görünce daha çok canım sıkılmaz-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

yok yok sıkılmasın hiç bende kendi listemi görünce bi kaldım ama hepsini olmasa bile yarısından fazlasını tamamlayınca bile insan hafifliyor ben başaracağına eminimyerimseniben ben bile başardımkaydirigubbakcemile3

yok yok sıkılmasın hiç bende kendi listemi görünce bi kaldım ama hepsini olmasa bile yarısından fazlasını tamamlayınca bile insan hafifliyor ben başaracağına eminimyerimseniben ben bile başardımkaydirigubbakcemile3

sağol canım
mutlaka deneyecem:delphin:

listem çok kabarık olmadığı için olsa gerek bunu kağıda dökerek değil ama kafamda belirleyerek yapmıştım..çok faydasını görüyorsunuz.tavsiye ederim.faydalı paylaşım için teşekkürler...

mutfağın musluğu damlatıyor tamir eden yok
bu sabah fırınımda bozuldu.
çocuklar bilgisayar başından kalkmıyor
çocuğumun biri ergenlik tribi yapıyor
ev komple tadilat istiyor
borç var
küçük oğlum ateşlendi
banyonun musluklarda arızalı
birde üstelik bugün 1 eylül evlilik yıl dönümümüzdü 18 bitti
özel günlerden artık nefret ediyorum
daha listeye ekleyecek okadar çok şey varki......
yinede çok ama çoook şükürler olsun Allahıma.........

süpermiş canım tesekkurler
bende coğu zaman yarım saatlik işi kafamda buyutup gunlerce erteliyorum mesela epilasyonu hep 3 4 gun ertelerim yapıncada kendime kızıyorum kaç dakikalık sey kafanı mesgul ettiğine değdi mi diye daha varda aklıma birden bu geldi

kafamda düşündümde
evd eyapmam gereken düzeltmeler var
dolap içleri gibi oda temizliği gibi
şunları bu hafta halledeyim bakalım
aklım rahat etsinnn

ben de genelde yapacak olduklarımı listelerim sonra tek tek hallederim ve üstünü karalarım farkında olmadan yapıyormuşum bunu demek ki paylaşım için teşekkürler

Back