Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Aslında takip takistirmayi cok seviyorum ama ne yaşadığım yer buna uygun nede çevrem bir fazlalık olsa borç isteme meselesi var o yüzden cumhuriyet alıp annemde gizli kalsin koca biliyor zaten yeterli
Ben de sırf düşman toplamamak adına takmıyorum senelerdir halbuki gençken ne takardım

Insallah yarına kadar düşer ok aşağı bakıyor hadi bakalım gonlunce olsun inşallah canım

Ben de sırf düşman toplamamak adına takmıyorum senelerdir halbuki gençken ne takardım
Bn daha 24 yaşındayım düğün altinlarimi 4 gün taktım sonra indirip geldim zaten eser yok.simdi o altinlardan esim satti hepsini is için işte korona var diye olmadı öylece durdu sikistiriyorum gel bir ev alalim turkiyede diyorum yok banamisin demiyor simdiye kadar oturumu yoktu kacakti oda burda ama oldu artık o yüzden sıkıntı cektik baya oda.korkuyor simdi olmaz.diyor korona bitsin iş düşünüyor daha evimizde yok.burda arıyoruz ama bulamıyoruz kiraci olarak bu arada

Bereketli olsun canim bizdede cok.soguktu bugun sukur sicakladi biraz

Inşaallah herşey yoluna girer bir an önce ve sen bugünleri hiç yaşamamış gibi olursun canım

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Ev alana kadar biriktir canım sende gönlüne göre versin Rabbim inş.

Kızlar siz zayıfliyorsunuz ne güzel ben cok bisey yemiyorum tiksinme var ama yinede arada 10 yil ac kalmışım gibi oluyorum kac kilo.oldum bilmiyom en son 70 idim bebek doğsun insallah ondan sonra yavas yavaş bnde zayiflicam

Ellerine sağlık güzel olmuş. Ben de hafta sonu hamur la uğraştım. Lahmacun yaptım. Ahalinin söylediğine göre satın aldığımızda iyi olmuş ben de tasarruf etmiş oldum
Teşekkür ederim canım bizim o taraflarda lahmacun içi hazırlanıp fırına gonderilirdi cok güzel olurdu bn de hep evde yapıyorum güzel oluyor disardakiler güzel olmuyor ama ugrastirici baya hamur yoğur herseyi kur ac sür pişir yorucu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…