Ben de sırf düşman toplamamak adına takmıyorum senelerdir halbuki gençken ne takardımAslında takip takistirmayi cok seviyorum ama ne yaşadığım yer buna uygun nede çevrem bir fazlalık olsa borç isteme meselesi var o yüzden cumhuriyet alıp annemde gizli kalsin koca biliyor zaten yeterli
Kız ben 40 fikirliyimSağol canım senin yatırımın da bereketli olsun
Yatırım için ata altın favorim
Insallah yarına kadar düşer ok aşağı bakıyor hadi bakalım gonlunce olsun inşallah canımEşim kirayı faturaları aidatı kk ekstresini ödedi kalan 1000 tl yi bana aktardı. Ben de kızımın dershanesini yatırıp ve harçlığını verdim. 1000 tl kadar nakit ayırır gerisine altın alırımAltın 400 altına inerse süper olacak yarın kızımı dershaneye bırakınca kuyumcuya gitme planım var
Bn daha 24 yaşındayım düğün altinlarimi 4 gün taktım sonra indirip geldim zaten eser yok.simdi o altinlardan esim satti hepsini is için işte korona var diye olmadı öylece durdu sikistiriyorum gel bir ev alalim turkiyede diyorum yok banamisin demiyor simdiye kadar oturumu yoktu kacakti oda burda ama oldu artık o yüzden sıkıntı cektik baya oda.korkuyor simdi olmaz.diyor korona bitsin iş düşünüyor daha evimizde yok.burda arıyoruz ama bulamıyoruz kiraci olarak bu aradaBen de sırf düşman toplamamak adına takmıyorum senelerdir halbuki gençken ne takardım
Bereketli olsun canim bizdede cok.soguktu bugun sukur sicakladi birazBugün buralar karlı ve çok soğuktu yarın da devam edecek daha bir soğuk olacak gibi duruyor
Yollar biraz açılınca hemen yola koyuldum hem arabayı da çalıştırmış oldum
Hemen maaşımdan arta kalanı çektim cüzdan kumbaradaki paranın bir kısmı ile birleştirip
415 tl den 8 gr altın aldım Allah bereket versin.
Inşaallah herşey yoluna girer bir an önce ve sen bugünleri hiç yaşamamış gibi olursun canımBn daha 24 yaşındayım düğün altinlarimi 4 gün taktım sonra indirip geldim zaten eser yok.simdi o altinlardan esim satti hepsini is için işte korona var diye olmadı öylece durdu sikistiriyorum gel bir ev alalim turkiyede diyorum yok banamisin demiyor simdiye kadar oturumu yoktu kacakti oda burda ama oldu artık o yüzden sıkıntı cektik baya oda.korkuyor simdi olmaz.diyor korona bitsin iş düşünüyor daha evimizde yok.burda arıyoruz ama bulamıyoruz kiraci olarak bu arada
Insallah canım Güzel dileklerin için rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah cok cok mutlu olasin inşallahInşaallah herşey yoluna girer bir an önce ve sen bugünleri hiç yaşamamış gibi olursun canım
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Ev alana kadar biriktir canım sende gönlüne göre versin Rabbim inş.Bn daha 24 yaşındayım düğün altinlarimi 4 gün taktım sonra indirip geldim zaten eser yok.simdi o altinlardan esim satti hepsini is için işte korona var diye olmadı öylece durdu sikistiriyorum gel bir ev alalim turkiyede diyorum yok banamisin demiyor simdiye kadar oturumu yoktu kacakti oda burda ama oldu artık o yüzden sıkıntı cektik baya oda.korkuyor simdi olmaz.diyor korona bitsin iş düşünüyor daha evimizde yok.burda arıyoruz ama bulamıyoruz kiraci olarak bu arada
Teşekkür ederim canım allah razi olsun inşallah canim zaten ev olmazsada olmasın bn kendim ne zaman gittiğimde alırım ustumede yapar gelirimHakkınızda hayırlısı olsun canım. Ev alana kadar biriktir canım sende gönlüne göre versin Rabbim inş.
Pizzan nasıl olduKizlar bn pizza hamuru yoğurmaya gidiyorum aksama pizza var görüşürüz
Böyle oldu canim dün atacaktım bulanik cıktı atmadimPizzan nasıl oldu
Başka ne var biliyor musun 10 TL üstüneKızlar A 101 de 10 tl lik alışverişe 2 lt lik bingo sıvı çamaşır deterjanı 10.95 tl ihtiyacınız varsa ve kullanıyorsanız güzel fırsat haberiniz olsun
Ellerine sağlık güzel olmuş. Ben de hafta sonu hamur la uğraştım. Lahmacun yaptım. Ahalinin söylediğine göre satın aldığımızda iyi olmuşBöyle oldu canim dün atacaktım bulanik cıktı atmadim
Teşekkür ederim canım bizim o taraflarda lahmacun içi hazırlanıp fırına gonderilirdi cok güzel olurdu bn de hep evde yapıyorum güzel oluyor disardakiler güzel olmuyor ama ugrastirici baya hamur yoğur herseyi kur ac sür pişir yorucu birazEllerine sağlık güzel olmuş. Ben de hafta sonu hamur la uğraştım. Lahmacun yaptım. Ahalinin söylediğine göre satın aldığımızda iyi olmuşben de tasarruf etmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?