Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Aslında takip takistirmayi cok seviyorum ama ne yaşadığım yer buna uygun nede çevrem bir fazlalık olsa borç isteme meselesi var o yüzden cumhuriyet alıp annemde gizli kalsin koca biliyor zaten yeterli 😘😘
Ben de sırf düşman toplamamak adına takmıyorum senelerdir halbuki gençken ne takardım 😊

Eşim kirayı faturaları aidatı kk ekstresini ödedi kalan 1000 tl yi bana aktardı. Ben de kızımın dershanesini yatırıp ve harçlığını verdim. 1000 tl kadar nakit ayırır gerisine altın alırım🙂 Altın 400 altına inerse süper olacak yarın kızımı dershaneye bırakınca kuyumcuya gitme planım var🥰
Insallah yarına kadar düşer ok aşağı bakıyor hadi bakalım gonlunce olsun inşallah canım 😍

Ben de sırf düşman toplamamak adına takmıyorum senelerdir halbuki gençken ne takardım 😊
Bn daha 24 yaşındayım düğün altinlarimi 4 gün taktım sonra indirip geldim zaten eser yok.simdi o altinlardan esim satti hepsini is için işte korona var diye olmadı öylece durdu sikistiriyorum gel bir ev alalim turkiyede diyorum yok banamisin demiyor simdiye kadar oturumu yoktu kacakti oda burda ama oldu artık o yüzden sıkıntı cektik baya oda.korkuyor simdi olmaz.diyor korona bitsin iş düşünüyor daha evimizde yok.burda arıyoruz ama bulamıyoruz kiraci olarak bu arada 😏😏

Bugün buralar karlı ve çok soğuktu yarın da devam edecek daha bir soğuk olacak gibi duruyor
Yollar biraz açılınca hemen yola koyuldum hem arabayı da çalıştırmış oldum

Hemen maaşımdan arta kalanı çektim cüzdan kumbaradaki paranın bir kısmı ile birleştirip
415 tl den 8 gr altın aldım Allah bereket versin.
Bereketli olsun canim bizdede cok.soguktu bugun sukur sicakladi biraz

Bn daha 24 yaşındayım düğün altinlarimi 4 gün taktım sonra indirip geldim zaten eser yok.simdi o altinlardan esim satti hepsini is için işte korona var diye olmadı öylece durdu sikistiriyorum gel bir ev alalim turkiyede diyorum yok banamisin demiyor simdiye kadar oturumu yoktu kacakti oda burda ama oldu artık o yüzden sıkıntı cektik baya oda.korkuyor simdi olmaz.diyor korona bitsin iş düşünüyor daha evimizde yok.burda arıyoruz ama bulamıyoruz kiraci olarak bu arada 😏😏
Inşaallah herşey yoluna girer bir an önce ve sen bugünleri hiç yaşamamış gibi olursun canım 😘

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Ev alana kadar biriktir canım sende gönlüne göre versin Rabbim inş.

Eklentiler

• 20210215_180839.jpg
    20210215_180839.jpg
    132 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar siz zayıfliyorsunuz ne güzel ben cok bisey yemiyorum tiksinme var ama yinede arada 10 yil ac kalmışım gibi oluyorum kac kilo.oldum bilmiyom en son 70 idim bebek doğsun insallah ondan sonra yavas yavaş bnde zayiflicam

Ellerine sağlık güzel olmuş. Ben de hafta sonu hamur la uğraştım. Lahmacun yaptım. Ahalinin söylediğine göre satın aldığımızda iyi olmuş 🥰 ben de tasarruf etmiş oldum👍
Teşekkür ederim canım bizim o taraflarda lahmacun içi hazırlanıp fırına gonderilirdi cok güzel olurdu bn de hep evde yapıyorum güzel oluyor disardakiler güzel olmuyor ama ugrastirici baya hamur yoğur herseyi kur ac sür pişir yorucu biraz

Back