- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 83
Teşekkür ederim canımIkisi de güzel yeşil tonda olana bayıldım
Dur ben sana yazayım o halde özeldenOrasi oyle tabi muhakkak aslında bugun sana yazacaktım mesaja kapali profilin
Ben de 19/02/2016 da tanışmışımAl benden de o kadar üstelik 14 /02/ 2001 yılında başımı yakmak için evet deyip imza atmışım
Aynen canımmmmBen de 19/02/2016 da tanışmışım
Sağlık olsun ogluslarimiz oldu iyi tarafından bakalım
Güle güle giy ikisi de cok guzelElbiseler bunlar kızlar nasıllar uygun salda alir kardeşim tamam olur
Teşekkür ederim canımGüle güle giy ikisi de cok guzel
Canım ben de yeşil renkli olana bayıldım. Güle güle giy.Teşekkür ederim canımdaha güzelleri senin olsun inşallah
Allah razı olsun canımKızlar günaydın mutlu bir hafta geçirelim inş.
Özrengin canım bereketli olsun şimdiden maşallah.......
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallahCanım ben de yeşil renkli olana bayıldım. Güle güle giy.
Yatırımlık düşünüyorsan cumhuriyet iyidir ya da gram altınVaryemez Purpplee @mutlu1988 iyiniyetli kızlar birikimleriniz bereketli olsun inşallah artsın çoğalsın inşallah benimde bu ay 200 euro gecti elime köşeye attim gelecek ayda geçer inşallah biraz daha biriktirip anneme gonderirim bisey alsin bileklik kolye filan yada cumhurriyet altini
Sağol canım senin yatırımın da bereketli olsunVaryemez Purpplee @mutlu1988 iyiniyetli kızlar birikimleriniz bereketli olsun inşallah artsın çoğalsın inşallah benimde bu ay 200 euro gecti elime köşeye attim gelecek ayda geçer inşallah biraz daha biriktirip anneme gonderirim bisey alsin bileklik kolye filan yada cumhurriyet altini
Aslında takip takistirmayi cok seviyorum ama ne yaşadığım yer buna uygun nede çevrem bir fazlalık olsa borç isteme meselesi var o yüzden cumhuriyet alıp annemde gizli kalsin koca biliyor zaten yeterliYatırımlık düşünüyorsan cumhuriyet iyidir ya da gram altın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?