Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Akşam maaş yatar yatmaz gün parasını gönderdim

Kendi hesabıma da gönderdim ama henüz hesaba giriş olmadı bekliyorum hemen kredi kartı ve de cep telefonu faturasını ödemek için

Bu ay nasipse 8 gr altın almayı düşünüyorum

Merhaba kızlar. Haftaya cok hizli basladim. 4 saat dersim.vardi ust uste. Bitti sukur. Maasimdan 200 tl cocuklarin altin hesabina attim. 0.24 er gram altin aldim boyle az az atiyorum arada. Kendime de 20 euro alicam insaallah. Kizimin okul.odemesi netlesmedigi icin altin alip almamakta kararsizim. Eger almaya karar verirsem bir ata lira almak istiyorum.

Sağol canım senin yatırımın da bereketli olsun
Yatırım için ata altın favorim

Eşim kirayı faturaları aidatı kk ekstresini ödedi kalan 1000 tl yi bana aktardı. Ben de kızımın dershanesini yatırıp ve harçlığını verdim. 1000 tl kadar nakit ayırır gerisine altın alırım Altın 400 altına inerse süper olacak yarın kızımı dershaneye bırakınca kuyumcuya gitme planım var

Yatırımlık düşünüyorsan cumhuriyet iyidir ya da gram altın
Aslında takip takistirmayi cok seviyorum ama ne yaşadığım yer buna uygun nede çevrem bir fazlalık olsa borç isteme meselesi var o yüzden cumhuriyet alıp annemde gizli kalsin koca biliyor zaten yeterli

Bugün buralar karlı ve çok soğuktu yarın da devam edecek daha bir soğuk olacak gibi duruyor
Yollar biraz açılınca hemen yola koyuldum hem arabayı da çalıştırmış oldum

Hemen maaşımdan arta kalanı çektim cüzdan kumbaradaki paranın bir kısmı ile birleştirip
415 tl den 8 gr altın aldım Allah bereket versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…