Semsek nedir diye baktım daBulgurlu ispanak cok güzelmiş valla benimde aklimda ıspanak alip semsek yapmak var ama pazara gidemedim bugün koklerinide bulgurla pişiririm cok güzel olur du baska zamana artık menun harika yine dokturuyon afiyet olsun canım
Semsek nedir diye baktım da
Bugün asıl döktüren sensin
Afiyet olsun canım bnm gözüm yaşlı hic oyle huylari yok bn hediyemi kendime aldım iki boydan elbiseSelam kizlar. Elinize saglik herkese afiyet olsun.
Benim de.menum.bugun kucuk yuvarlak pizzalar ve haslayip didikledigim ktan yaptigim.baharatli kavurma. Yanina da yogurt
Esim.sevgililee gunu icin bana 20 euro almis
Cok.iyi yaomisssim.canim.gule gulw.giy. benim.esimin de pek yok. Soylene soylene iste biraz adam ettim.diyelimAfiyet olsun canım bnm gözüm yaşlı hic oyle huylari yok bn hediyemi kendime aldım iki boydan elbise
Güle güle kullan canımAfiyet olsun canım bnm gözüm yaşlı hic oyle huylari yok bn hediyemi kendime aldım iki boydan elbise
Sağolasın canımCok.iyi yaomisssim.canim.gule gulw.giy. benim.esimin de pek yok. Soylene soylene iste biraz adam ettim.diyelimbu da birikimime bir katki. Yani aslina bakarsan bir sevgililer gunu ozel hediyesi degil
Sağolasın canımGüle güle kullan canım
Güle güle giy canımAfiyet olsun canım bnm gözüm yaşlı hic oyle huylari yok bn hediyemi kendime aldım iki boydan elbise
Bizdede bisey alınmadığı için normal birgün olarak karşılıyoruz artık14 Şubat'ın benim için tek özelliği 15 inden bir gün önce olması
Sevgililer gününüz kutlu olsun canlar
Teşekkür ederim canımGüle güle giy canım
İnşallah canım.Ben iki yıl önce bir kumbarada bozuk para biriktirmistim,senin gibi sabırsızlanıyordum,elimle tarttim bayağı ağır ,içine baktım paralar görünüyor tamam dedim doldu galiba 300-350 çıkar Euro alırım.Actim saydım 66 çıktıHayırlı akşamlar kızlar
Az önce kumbaramin içine telefon ışığıyla baktım fazla bişey göremedim merakliyim sabirsizim azkendime söz verdim yil sonuna kadar acmicam belki bir bilezik parası çıkar
İnan ki hediyeden çiçekten çok sana verilen değer önemli.. önemsemeBizdede bisey alınmadığı için normal birgün olarak karşılıyoruz artık
Baya az çıkmış bn baktım kagit parada çok içindeİnşallah canım.Ben iki yıl önce bir kumbarada bozuk para biriktirmistim,senin gibi sabırsızlanıyordum,elimle tarttim bayağı ağır ,içine baktım paralar görünüyor tamam dedim doldu galiba 300-350 çıkar Euro alırım.Actim saydım 66 çıktıama birikime adım olsun diye 10 Euro yapmıştım onunla..maddi değeri yoktu manevi değeri çoktu yani
Orasi oyle tabi muhakkak aslında bugun sana yazacaktım mesaja kapali profilinİnan ki hediyeden çiçekten çok sana verilen değer önemli.. önemseme
Ikisi de güzel yeşil tonda olana bayıldımElbiseler bunlar kızlar nasıllar uygun salda alir kardeşim tamam olur
Al benden de o kadar üstelik 14 /02/ 2001 yılında başımı yakmak için evet deyip imza atmışım14 Şubat'ın benim için tek özelliği 15 inden bir gün önce olması
Sevgililer gününüz kutlu olsun canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?