Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bulgurlu ispanak cok güzelmiş valla benimde aklimda ıspanak alip semsek yapmak var ama pazara gidemedim bugün koklerinide bulgurla pişiririm cok güzel olur du baska zamana artık menun harika yine dokturuyon afiyet olsun canım
Semsek nedir diye baktım da 😋😋😋😋
Bugün asıl döktüren sensin :kk77::kk77::kk77::kk77:

Selam kizlar. Elinize saglik herkese afiyet olsun.
Benim de.menum.bugun kucuk yuvarlak pizzalar ve haslayip didikledigim ktan yaptigim.baharatli kavurma. Yanina da yogurt😍
Esim.sevgililee gunu icin bana 20 euro almis😁
Afiyet olsun canım bnm gözüm yaşlı hic oyle huylari yok bn hediyemi kendime aldım iki boydan elbise 😂

Afiyet olsun canım bnm gözüm yaşlı hic oyle huylari yok bn hediyemi kendime aldım iki boydan elbise 😂
Cok.iyi yaomisssim.canim.gule gulw.giy. benim.esimin de pek yok. Soylene soylene iste biraz adam ettim.diyelim😂 bu da birikimime bir katki. Yani aslina bakarsan bir sevgililer gunu ozel hediyesi degil😁

Cok.iyi yaomisssim.canim.gule gulw.giy. benim.esimin de pek yok. Soylene soylene iste biraz adam ettim.diyelim😂 bu da birikimime bir katki. Yani aslina bakarsan bir sevgililer gunu ozel hediyesi degil😁
Sağolasın canım 😘 bnmki desemde aynı kafamı yormuyorum onada bisey almıyorum artık 😂 istedigimi aldırırım söylene söylene ama

Hayırlı akşamlar kızlar 🌸
Az önce kumbaramin içine telefon ışığıyla baktım fazla bişey göremedim merakliyim sabirsizim az 🤣🤣 kendime söz verdim yil sonuna kadar acmicam belki bir bilezik parası çıkar 😂😂
İnşallah canım.Ben iki yıl önce bir kumbarada bozuk para biriktirmistim,senin gibi sabırsızlanıyordum,elimle tarttim bayağı ağır ,içine baktım paralar görünüyor tamam dedim doldu galiba 300-350 çıkar Euro alırım.Actim saydım 66 çıktı 🙄😂ama birikime adım olsun diye 10 Euro yapmıştım onunla..maddi değeri yoktu manevi değeri çoktu yani 😂

İnşallah canım.Ben iki yıl önce bir kumbarada bozuk para biriktirmistim,senin gibi sabırsızlanıyordum,elimle tarttim bayağı ağır ,içine baktım paralar görünüyor tamam dedim doldu galiba 300-350 çıkar Euro alırım.Actim saydım 66 çıktı 🙄😂ama birikime adım olsun diye 10 Euro yapmıştım onunla..maddi değeri yoktu manevi değeri çoktu yani 😂
Baya az çıkmış bn baktım kagit parada çok içinde 😂😂 bizimki zaten euro para birimimiz yillik hedefimin basında var kumbara ve gram altın cikmazsa üstünü tamamlarım artık

Elbiseler bunlar kızlar nasıllar uygun salda alir kardeşim tamam olur

Eklentiler

• Screenshot_20210214-193754_Gallery.jpg
    Screenshot_20210214-193754_Gallery.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20210214-193807_Gallery.jpg
    Screenshot_20210214-193807_Gallery.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 68
Back