- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 83
Nohut yahnisi yapacam canim karar verdim yaninda da bulgur pilavi yeter karnıyarık da başka güne artikYanına seçenekler şunlar olabilir
Bulgur ya da pirinç pilavı
Patates püresi
Makarna
Erişte
Banada arada geliyor o baş ağrısı ya çok zor valla dun gece benimkide öyleydi hemen bir şekersiz kahve yaptım az da olsa rahatladım deneyebilirsin sende bn ilaç alamıyorumMerhaba kızlar, akşamdan beri başım ağrıyordu geçti çok şükür.Disaridan sipatis verdim bakalım nasıl gelicek hani şu meşhur uygulamadan.Aciktim ya
Ben de artık ilaç almamaya çalışıyorum, başımı tülbentle sardım yattım kalktim koyu çay içtim geçti Allah'a şükürBanada arada geliyor o baş ağrısı ya çok zor valla dun gece benimkide öyleydi hemen bir şekersiz kahve yaptım az da olsa rahatladım deneyebilirsin sende bn ilaç alamıyorum
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinMerhaba kızlar, akşamdan beri başım ağrıyordu geçti çok şükür.Disaridan sipatis verdim bakalım nasıl gelicek hani şu meşhur uygulamadan.Aciktim ya
Aynen öyle canım,ağrı geldi mi bir yatıyorum geçinceye kadar ben iptalGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Insanın yaşam kalitesini düşürüyor ağrılar
Elinden geldigi kadar ilaçsız olmaya bak canım bilmiyorum belkide on yargıliym bu konuda geçmiş olsun canım tekrardanBen de artık ilaç almamaya çalışıyorum, başımı tülbentle sardım yattım kalktim koyu çay içtim geçti Allah'a şükür
Sağol canimElinden geldigi kadar ilaçsız olmaya bak canım bilmiyorum belkide on yargıliym bu konuda geçmiş olsun canım tekrardan
Ne yapsın teyzeciğim elinden geleni yapmaya çalışıyor
Bu ay doğalgaz faturamız 616 geldi,geçen ay 756 idi.Annem son günlerde birkaç petek kapattı belki onun etkisidir.Bakalim sıradaki fatura kaç gelicek..E elektrik 188 ,su 100 gelmişti,geçinmek zor artık çok zor Allah paramıza bereket versin.
Annem dondurucuyu da buzdolabının buzluguna aktardı fişini çektiay bu kadın faturaları görünce çıldırdı
Allah düzenli geliri olmayanın özellikle yardımcısı olsun,kimseyi darda bırakmasınNe yapsın teyzeciğim elinden geleni yapmaya çalışıyor
Düzenli geliri olmayanın işi çok zor
Gerçekten insan hiç bilmiyor nereye gidiyor bu para vallahi tuhaf sonrada mecbur ihtiyac diyip teselli ediyoz kendimiziEvet maaşa 2 gün kaldı ama bu ara beteketsizligim üstümde mi bilmem gelen gidiyor eksiye de giriyorumBu ay kendi gelirim dışında -1000 TL daha elime geçmiş olmasına rağmen.En iyisi ben geliri gideri yeniden yazayım ve nereye ne gidiyor göreyim
Bir de bu ay kiraya zam yapılacak inşallah 1000 TL yi geçmezannemin SGK zaten 238 TL zamlandi
Bulgurlu ispanak cok güzelmiş valla benimde aklimda ıspanak alip semsek yapmak var ama pazara gidemedim bugün koklerinide bulgurla pişiririm cok güzel olur du baska zamana artık menun harika yine dokturuyon afiyet olsun canımKahvaltımı yaptım
Evde yapılacak günlük mutfak işi dışında işim yok
Cuma günü akşam misafirim gelmişti gündüzden evi temizlemiştim
Evde tek kişi sayılırım hafta sonu ufak oğlan geldi odasında çoğu zaman
Şimdi biraz adım atmayı planlıyorum
Akşam yemeği olarak düşündüklerim
Tavuk ızgara
Bulgurlu ıspanak
Komposto
Yoğurt
Ben komposto haricindekilerden yerim
Hedefe 5 - 6 kilo kadar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?