Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba kızlar, akşamdan beri başım ağrıyordu geçti çok şükür.Disaridan sipatis verdim bakalım nasıl gelicek hani şu meşhur uygulamadan.Aciktim ya
Banada arada geliyor o baş ağrısı ya çok zor valla dun gece benimkide öyleydi hemen bir şekersiz kahve yaptım az da olsa rahatladım deneyebilirsin sende bn ilaç alamıyorum

Banada arada geliyor o baş ağrısı ya çok zor valla dun gece benimkide öyleydi hemen bir şekersiz kahve yaptım az da olsa rahatladım deneyebilirsin sende bn ilaç alamıyorum
Ben de artık ilaç almamaya çalışıyorum, başımı tülbentle sardım yattım kalktim koyu çay içtim geçti Allah'a şükür 🤲

Evet maaşa 2 gün kaldı ama bu ara beteketsizligim üstümde mi bilmem gelen gidiyor eksiye de giriyorum 🙄 Bu ay kendi gelirim dışında -1000 TL daha elime geçmiş olmasına rağmen.En iyisi ben geliri gideri yeniden yazayım ve nereye ne gidiyor göreyim :işsiz:
Bir de bu ay kiraya zam yapılacak inşallah 1000 TL yi geçmez 🤦🏻‍♀️ annemin SGK zaten 238 TL zamlandi

Bu ay doğalgaz faturamız 616 geldi,geçen ay 756 idi.Annem son günlerde birkaç petek kapattı belki onun etkisidir.Bakalim sıradaki fatura kaç gelicek..E elektrik 188 ,su 100 gelmişti,geçinmek zor artık çok zor Allah paramıza bereket versin.
Annem dondurucuyu da buzdolabının buzluguna aktardı fişini çekti 😂ay bu kadın faturaları görünce çıldırdı 😁

Bu ay doğalgaz faturamız 616 geldi,geçen ay 756 idi.Annem son günlerde birkaç petek kapattı belki onun etkisidir.Bakalim sıradaki fatura kaç gelicek..E elektrik 188 ,su 100 gelmişti,geçinmek zor artık çok zor Allah paramıza bereket versin.
Annem dondurucuyu da buzdolabının buzluguna aktardı fişini çekti 😂ay bu kadın faturaları görünce çıldırdı 😁
Ne yapsın teyzeciğim elinden geleni yapmaya çalışıyor
Düzenli geliri olmayanın işi çok zor

Evet maaşa 2 gün kaldı ama bu ara beteketsizligim üstümde mi bilmem gelen gidiyor eksiye de giriyorum 🙄 Bu ay kendi gelirim dışında -1000 TL daha elime geçmiş olmasına rağmen.En iyisi ben geliri gideri yeniden yazayım ve nereye ne gidiyor göreyim :işsiz:
Bir de bu ay kiraya zam yapılacak inşallah 1000 TL yi geçmez 🤦🏻‍♀️ annemin SGK zaten 238 TL zamlandi
Gerçekten insan hiç bilmiyor nereye gidiyor bu para vallahi tuhaf sonrada mecbur ihtiyac diyip teselli ediyoz kendimizi 😐😐

Kahvaltımı yaptım

Evde yapılacak günlük mutfak işi dışında işim yok

Cuma günü akşam misafirim gelmişti gündüzden evi temizlemiştim

Evde tek kişi sayılırım hafta sonu ufak oğlan geldi odasında çoğu zaman

Şimdi biraz adım atmayı planlıyorum

Akşam yemeği olarak düşündüklerim

Tavuk ızgara
Bulgurlu ıspanak
Komposto
Yoğurt

Ben komposto haricindekilerden yerim

Hedefe 5 - 6 kilo kadar kaldı

Kahvaltımı yaptım

Evde yapılacak günlük mutfak işi dışında işim yok

Cuma günü akşam misafirim gelmişti gündüzden evi temizlemiştim

Evde tek kişi sayılırım hafta sonu ufak oğlan geldi odasında çoğu zaman

Şimdi biraz adım atmayı planlıyorum

Akşam yemeği olarak düşündüklerim

Tavuk ızgara
Bulgurlu ıspanak
Komposto
Yoğurt

Ben komposto haricindekilerden yerim

Hedefe 5 - 6 kilo kadar kaldı
Bulgurlu ispanak cok güzelmiş valla benimde aklimda ıspanak alip semsek yapmak var ama pazara gidemedim bugün koklerinide bulgurla pişiririm cok güzel olur du baska zamana artık menun harika yine dokturuyon afiyet olsun canım

Back