Ben de oğluma gardrop almayı düşünüyorum ama çekmecesi de olsun istiyorum ve askı asacak bölümleriÇocuk elbiseleri için boyle bir gardırop almak ıstiyorum nasil sizce bana bu modeller daha kullanisli geliyor
Canim daha kucuk bebek o yüzden dedim idarelikten bunu alim kardeside yolda geliyorBen de oğluma gardrop almayı düşünüyorum ama çekmecesi de olsun istiyorum ve askı asacak bölümleri
Iyi yapmışsın canım biz kiraciyiz yani şimdi ev bulsak bugun cikacaz ve tek bir odada kalıyoruz mutfak da odanin üzerinde yani kızımın eşyaları ortadan kalksın diye böyle bisey almak istedim burda ölçü üstüne yapmak biraz zor iş o yüzden buna karar verdim olmadi baska.evde mutfakta bile kullanılır saklama alani olarakS Saricivcivim1
Kendin bilirsin canım da ben dışarıdan standart bir dolap almaktansa koyacağım yere göre yaptırtmayı daha verimli buluyorum
Odaları geniş idi oğlanların ustaya ölçüsünü aldırıp istediğim modeli çizip yaptırttım
Eklediğim resimdeki gibi
Oğlanların diğer evdede benzer dolapları var orada da eşyaları var gittiklerinde orada kullanıyorlar
Ben de kendi battaniyelerini yedek yorganları,yastıkları, okula götürmek için onlara aldığım malzemeleri vs koyuyorum
O zaman gösterdiğin dolap daha uygun canımIyi yapmışsın canım biz kiraciyiz yani şimdi ev bulsak bugun cikacaz ve tek bir odada kalıyoruz mutfak da odanin üzerinde yani kızımın eşyaları ortadan kalksın diye böyle bisey almak istedim burda ölçü üstüne yapmak biraz zor iş o yüzden buna karar verdim olmadi baska.evde mutfakta bile kullanılır saklama alani olarak
Yakınımdaki mağazada yokmuş eşim baska magazaya baksin cumartesi halleder inşallahO zaman gösterdiğin dolap daha uygun canım
Ne güzel maşallah veriyorsun canım darisi daha sonra bana inşallahKızlar bugün tartı günümdü
Geçen cuma 70.2 kg
Bugün 69.7 kg
Giden 500 gr
Evdeki malzemeleri gözden geçir hemenGünaydın kızlar
Aksama ne yemek yapsam diye düşünüyorum kara kara
Evde buzlukta patlican var karnıyarık için en iyisi iki tane cikarim esime yapim yeter bn fazla yiyemiyorum et kendimede baska bisey yaparim sağolasın canımEvdeki malzemeleri gözden geçir hemen
Yanına seçenekler şunlar olabilirEvde buzlukta patlican var karnıyarık için en iyisi iki tane cikarim esime yapim yeter bn fazla yiyemiyorum et kendimede baska bisey yaparim sağolasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?