Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Maaşa son 4 gün
Cüzdan kumbaraya dün gelen 300 tl yi koydum
Alışverişlerimi kredi kartıyla yaptığım için
Sabah sabah 129 tl lik DR den kitap sipariş ettim.
Kahvaltımı yaptım
Birazdan arkadaşla yürüyüşe çıkacağız inşaallah

Günaydın kızlar
Bir haftadır tek göz odada misafir agirliyirum sürekli asker duruşu baya yoruldum valla
Evde bişey kalmamıştı bugun pazara gidecek tim üst komşu adam ciğerleri sökülürcesine öksürüyordu asansörü falan kullanmistir muhakak korktum gitmedim yarin giderim artik
Demiştim bir ara bu ayin 5 sinde 200 euro elime geçecek o geçti şükür eşimde 100 euro verdi kendime güzel çeyrekli bir bileklik yapmayı planliyorum anneme söyledim git al diye daha alamadı bende durumlar böyle vallahi canlar 😍🌸

Çocuk elbiseleri için boyle bir gardırop almak ıstiyorum nasil sizce bana bu modeller daha kullanisli geliyor

Eklentiler

• 5713035013116_Z4.jpg
    5713035013116_Z4.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 110
S Saricivcivim1

Kendin bilirsin canım da ben dışarıdan standart bir dolap almaktansa koyacağım yere göre yaptırtmayı daha verimli buluyorum

Odaları geniş idi oğlanların ustaya ölçüsünü aldırıp istediğim modeli çizip yaptırttım
Eklediğim resimdeki gibi
Oğlanların diğer evdede benzer dolapları var orada da eşyaları var gittiklerinde orada kullanıyorlar
Ben de kendi battaniyelerini yedek yorganları,yastıkları, okula götürmek için onlara aldığım malzemeleri vs koyuyorum

Eklentiler

• 20210211_171631.jpg
    20210211_171631.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 112
  • 20210211_171609.jpg
    20210211_171609.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 109
  • 20210211_171538.jpg
    20210211_171538.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 100
Ben de oğluma gardrop almayı düşünüyorum ama çekmecesi de olsun istiyorum ve askı asacak bölümleri
Canim daha kucuk bebek o yüzden dedim idarelikten bunu alim kardeside yolda geliyor 🤭 o.yuzden ikisine simdilik böyle bişey olsun dedim askıya asilacak biseyi yok daha doğrusu yok askılı olanda var birgun insallah oda yaparsam güzel birşey alırım

S Saricivcivim1

Kendin bilirsin canım da ben dışarıdan standart bir dolap almaktansa koyacağım yere göre yaptırtmayı daha verimli buluyorum

Odaları geniş idi oğlanların ustaya ölçüsünü aldırıp istediğim modeli çizip yaptırttım
Eklediğim resimdeki gibi
Oğlanların diğer evdede benzer dolapları var orada da eşyaları var gittiklerinde orada kullanıyorlar
Ben de kendi battaniyelerini yedek yorganları,yastıkları, okula götürmek için onlara aldığım malzemeleri vs koyuyorum
Iyi yapmışsın canım biz kiraciyiz yani şimdi ev bulsak bugun cikacaz ve tek bir odada kalıyoruz mutfak da odanin üzerinde yani kızımın eşyaları ortadan kalksın diye böyle bisey almak istedim burda ölçü üstüne yapmak biraz zor iş o yüzden buna karar verdim olmadi baska.evde mutfakta bile kullanılır saklama alani olarak

Iyi yapmışsın canım biz kiraciyiz yani şimdi ev bulsak bugun cikacaz ve tek bir odada kalıyoruz mutfak da odanin üzerinde yani kızımın eşyaları ortadan kalksın diye böyle bisey almak istedim burda ölçü üstüne yapmak biraz zor iş o yüzden buna karar verdim olmadi baska.evde mutfakta bile kullanılır saklama alani olarak
O zaman gösterdiğin dolap daha uygun canım

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah 😍🥰

Merhaba kızlar, akşamdan beri başım ağrıyordu geçti çok şükür.Disaridan sipatis verdim bakalım nasıl gelicek hani şu meşhur uygulamadan.Aciktim ya

Back