Bilmiyorum canımMerhaba kizlar
Bana neden bildirim gelmiyir yazdığınız halde acaba
Takipten çıkmış canim tum takip ettigim topikleri durduk yere nedenki acaba aklim karıştı vallaBilmiyorum canım
Acaba gelen bildirim ayarlarını filan değiştirdin mi gözden geçir istersen
Şimdi girdim, benim de aklım karıştıTakipten çıkmış canim tum takip ettigim topikleri durduk yere nedenki acaba aklim karıştı valla
Senunde mi öyle olmus canimŞimdi girdim, benim de aklım karıştı
Bereketli olsun canımKıranın eksik olan 300 tl si geldi alsam mı ki altın
Evi gormeye gelenler olmuş umarım verilir kiraya
Altınlar hayırlı olsunMerhaba, bugün 701 liradan 2 adet çeyrek aldım. İlk kez internet üzerinden T.. adlı meşhur yerden alıyorum umarım sorun yaşamam. Dışarıda da kuyumcuya sordum 715 dedi. Kendime kol saati alacaktım 1500 lira civarına ama altına nasip oldu artık saat başka zamana.
Bu arada migrosta şampuanlarda indirim var, ihtiyacınız varsa çok uygun fiyatlara geliyor bilginiz olsun. Herkese mutlu, sağlıklı günler dilerim.
Ceyregi iyi fiyattan almissiniz bereketli olsunMerhaba, bugün 701 liradan 2 adet çeyrek aldım. İlk kez internet üzerinden T.. adlı meşhur yerden alıyorum umarım sorun yaşamam. Dışarıda da kuyumcuya sordum 715 dedi. Kendime kol saati alacaktım 1500 lira civarına ama altına nasip oldu artık saat başka zamana.
Bu arada migrosta şampuanlarda indirim var, ihtiyacınız varsa çok uygun fiyatlara geliyor bilginiz olsun. Herkese mutlu, sağlıklı günler dilerim.
Ben de maasi bekliyorum. Tl de bekletecektim ama vaz gectim. Az bir sey de olsa borsaya ayirip kalaniyla altin alabilirimMerhaba kızlar
Tl de param olsa altın alırdım para yok
Altınların bereketli olsun,cicilerinizi de güle güle giyin canımBugün yemek derdim olmadı. Dünden kalan kuru fasulye pilavı yedik bitirdik. Yarın Allah kerim.
Arabanın mtv si 398 TL onu kk ile ödedim. İç çamaşırı eksiklerimiz vardı. 500 TL ye kızıma bana iç çamaşırı aldık.
Lcw dan kızıma bana 140 TL kk puanıyla ev kıyafeti aldık.
Aracın kaskosu yapıldı o taksitlendirilecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?