- 28 Mart 2020
- 6.252
- 24.551
- 298
Cok tesekkurlerMutlu yatırımların bereketli ve hayırlı olsun canım.
Cok iyi yapmissin canim gule gule kullan guzel gunlerde insaallahIyi aksamlar hatunlar
Kucuk çaplı bir cinnet sonucu buyukbasa buzdolabi aldırdım.
Firsat bu firsat bende bulasik makinesi aldim bosh marka. Daha 1 hafta olmadı ama memnunum şimdilik. ALLAH pişman etmesin
Sağol canımPurpplee canim cok severim su böreğini annecinin eline saglik sanada afiyet olsun benim yerime de ye
Iyiki paylaştın ne güzel sayende yapılmış, tecrübe edilmiş bir tarif öğrendikSağol canımAslında yiyecek paylaşmak huyum değildir canınızı cektirdiysem affola keşke yakın olsak da ikram etsek
Amin cümlemizden canım sağolIyiki paylaştın ne güzel sayende yapılmış, tecrübe edilmiş bir tarif öğrendik
Allah razı olsun
Tesekkur ederim canimCok iyi yapmissin canim gule gule kullan guzel gunlerde insaallah
Yok canim ne demek düşünmen yeter sagolSağol canımAslında yiyecek paylaşmak huyum değildir canınızı cektirdiysem affola keşke yakın olsak da ikram etsek
Afiyet olsun canım Güzel görünüyorPurpplee canım böreği yaptım .Müthiş bir lezzet .komşum da bayıldı
Tekrar Allah razı olsun canım
Teyzeme selam söyle, çok teşekkür ediyorum kendisine de.
Çok teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım Güzel görünüyor
Oooo süper görünüyor canim eline sağlık afiyet olsun,bu kadar hızlı beklemiyordumPurpplee canım böreği yaptım .Müthiş bir lezzet .komşum da bayıldı
Tekrar Allah razı olsun canım
Teyzeme selam söyle, çok teşekkür ediyorum kendisine de.
Bu sabah kahvaltıya anneme de götürdümOooo süper görünüyor canim eline sağlık afiyet olsun,bu kadar hızlı beklemiyordumaminnn canım senden de aleykümselam iletirim.
Afiyet olsun canım annene selam,aynı gün annem alt komşuya da yapmıştı,üst komşuya da pay götürdük,bir sürü kişi nasiplenmis olduBu sabah kahvaltıya anneme de götürdüm
Bayıldı, bayıldı
Ve aleyküm selam söylerim canımAfiyet olsun canım annene selam,aynı gün annem alt komşuya da yapmıştı,üst komşuya da pay götürdük,bir sürü kişi nasiplenmis oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?