Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Iyi aksamlar hatunlar
Kucuk çaplı bir cinnet sonucu buyukbasa buzdolabi aldırdım.
Firsat bu firsat bende bulasik makinesi aldim bosh marka. Daha 1 hafta olmadı ama memnunum şimdilik. ALLAH pişman etmesin
Cok iyi yapmissin canim gule gule kullan guzel gunlerde insaallah

Purpplee canim cok severim su böreğini annecinin eline saglik sanada afiyet olsun benim yerime de ye
Sağol canım Aslında yiyecek paylaşmak huyum değildir canınızı cektirdiysem affola keşke yakın olsak da ikram etsek

Slm hanımlar
Dun patates köftesi yapamadım hevesim kursağımda kaldi valla
Esim onlar geldi baska yemekler yaptım o yüzden fotoğraf atmadım
Sabah pazara gittim mandalina domates ve muz tek aldım bide borcamım yoktu benim aldım geldik kahvaltıdır bulasiktir anca oturdum simdi çamaşır makinesi cakistirmam lazım ve yine aksam yemegi

Sağol canım Aslında yiyecek paylaşmak huyum değildir canınızı cektirdiysem affola keşke yakın olsak da ikram etsek
Yok canim ne demek düşünmen yeter sagol
Bende simdi yarısı kıymalı yarisi peynirli börek koydum fırına evdeki herkes herseyi yemiyor. Boylece herkes bu böreği yiyecek

Purpplee canım böreği yaptım .Müthiş bir lezzet .komşum da bayıldı
Tekrar Allah razı olsun canım
Teyzeme selam söyle, çok teşekkür ediyorum kendisine de.
Oooo süper görünüyor canim eline sağlık afiyet olsun,bu kadar hızlı beklemiyordum aminnn canım senden de aleykümselam iletirim.

Bu sabah kahvaltıya anneme de götürdüm
Bayıldı, bayıldı
Afiyet olsun canım annene selam,aynı gün annem alt komşuya da yapmıştı,üst komşuya da pay götürdük,bir sürü kişi nasiplenmis oldu

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Online dersler yokken bir az daha rahat halloluyor isler sukur. Dunden kalan karniyarik ve corba vardi. Yanina sadexe pilav yaptim ve yogurt cikardim.pilav fazla olmus yarina da nohut islayim diyorum geceden. Bir de salata yaparim yeter. Bugun borsaya giris yaptik ilk karimiz 200 tl insaallah devam eder artisa. Cocuklarin odalarina alacaklarim.var. Kendime se kitaplik alacagim. Bi hesap yapmam lazim.Subat maasima hic dokunmadan yok saymayi planliyorum. Nasipse kurban ve badana parasi olarak ayiracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…