Ama bu çok güzel yaEllerine sağlık canım çok güzel görünüyorlar.Annem de su böreği yaptı bugünama ben çok yemeyi düşünmüyorum çok tereyağ koydu ama güzel oldu aslında
Amin canım sağol cümleten inşallahAma bu çok güzel ya
Teyzemin ellerine sağlık, kesenize bereket afiyet olsun
Canım bu güzelim su böreğinin tarifini aliverir misin teyzemden ?Amin canım sağol cümleten inşallah
Kiz ye ye benim yerimede ye oh ne güzel görünüyorEllerine sağlık canım çok güzel görünüyorlar.Annem de su böreği yaptı bugünama ben çok yemeyi düşünmüyorum çok tereyağ koydu ama güzel oldu aslında
Tamam canim bir kağıda yazıp atarım birazdanCanım bu güzelim su böreğinin tarifini aliverir misin teyzemden ?
HAMURU İÇİN :Canım bu güzelim su böreğinin tarifini aliverir misin teyzemden ?
Anlatım da süper ötesiHAMURU İÇİN :
3 YUMURTA
1SU BARDAGİ SU VEYA SÜT
TUZ
KULAK MEMESİ YUMUSAKLİGİ OLACAK ŞEKİLDE ALDIĞI KADAR UN
İÇİNE :
BEYAZ PEYNİR
BİRAZ KAŞAR PEYNİRİ
MAYDANOZ
HER YUFKANIN ARASİNA İKİŞER YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI VE SIVI YAĞI KARIŞIMI KONULUYOR.
YAPILIŞI :
1..) HAMUR YOĞRULUP 12 HAMUR BEZESİ ELDE EDİLİYOR.
2..) BEZELERDEN YUFKA YAPARKEN HER İKİ YUFKANİN ARASİNA MAYDANOZLU PEYNİR KOYULUYOR VE HER YUFKA ARASINA TEREYAĞI-SİVİ YAĞI KARIŞIMINDAN İKİŞER KASİK KONULUYOR.
NOTLAR: *BU TARİF BİR TEPSİLİKTİR.
*YUFKALAR FOKUR FOKUR KAYNAYAN SUYA ATILIP 30 SN BEKLETİP SOGUK SUYA KONULUYOR,SOGUK SU İLİNDİKCA DEGİSİLECEK.KAYNAR SU KOYULASTİKCA YA DA AZAKDİKCA YENİSİ EKLENECEK.KAYNAR SUYA BİR YEMEK KASİGİ TUZ DA EKLENECEK.
*ERİMİS TEREYAĞINİN MİKTARİ BİR PAKET MARGARİNİN ERİMİS HALİ KADAR,SİVİ YAG İSE BUNUN YARİSİ KADAR OLACAK.
İnşallah güzel anlatmisimdir canım
Evet annem üç tepsi yaptıAnlatım da süper ötesi
Allah razı olsun canım senden de anneciğinden de
Resimde 34 beze var sanırım bana verdiğin 3 katı malzeme kullanılmış öyle değil mi
Ve 3 tepsi yapılmış
Harikasın şekerIyi aksamlar hatunlar
Kucuk çaplı bir cinnet sonucu buyukbasa buzdolabi aldırdım.
Firsat bu firsat bende bulasik makinesi aldim bosh marka. Daha 1 hafta olmadı ama memnunum şimdilik. ALLAH pişman etmesin
Böreğin en üstüne kalan kalan tereyağın içine 1 yumurta kırıp sürüyoruz değil mi ?Evet annem üç tepsi yaptı
Amin canım sağol cümleten
Ekran görüntüsü aldım canim cok güzel yazılmış gerçekten yapicam bir ara muhakkak oklava alirsamHAMURU İÇİN :
3 YUMURTA
1SU BARDAGİ SU VEYA SÜT
TUZ
KULAK MEMESİ YUMUSAKLİGİ OLACAK ŞEKİLDE ALDIĞI KADAR UN
İÇİNE :
BEYAZ PEYNİR
BİRAZ KAŞAR PEYNİRİ
MAYDANOZ
HER YUFKANIN ARASİNA İKİŞER YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI VE SIVI YAĞI KARIŞIMI KONULUYOR.
YAPILIŞI :
1..) HAMUR YOĞRULUP 12 HAMUR BEZESİ ELDE EDİLİYOR.
2..) BEZELERDEN YUFKA YAPARKEN HER İKİ YUFKANİN ARASİNA MAYDANOZLU PEYNİR KOYULUYOR VE HER YUFKA ARASINA TEREYAĞI-SİVİ YAĞI KARIŞIMINDAN İKİŞER KASİK KONULUYOR.
NOTLAR: *BU TARİF BİR TEPSİLİKTİR.
*YUFKALAR FOKUR FOKUR KAYNAYAN SUYA ATILIP 30 SN BEKLETİP SOGUK SUYA KONULUYOR,SOGUK SU İLİNDİKCA DEGİSİLECEK.KAYNAR SU KOYULASTİKCA YA DA AZAKDİKCA YENİSİ EKLENECEK.KAYNAR SUYA BİR YEMEK KASİGİ TUZ DA EKLENECEK.
*ERİMİS TEREYAĞINİN MİKTARİ BİR PAKET MARGARİNİN ERİMİS HALİ KADAR,SİVİ YAG İSE BUNUN YARİSİ KADAR OLACAK.
İnşallah güzel anlatmisimdir canım
Hayır canım sadece tereyağBöreğin en üstüne kalan kalan tereyağın içine 1 yumurta kırıp sürüyoruz değil mi ?
Canım nasip olursa en kısa zamanda yapmak istiyorumHayır canım sadece tereyağ
Sağol canım işine yarayacaksa çok sevinirimEkran görüntüsü aldım canim cok güzel yazılmış gerçekten yapicam bir ara muhakkak oklava alirsam
Güle güle kullan canımIyi aksamlar hatunlar
Kucuk çaplı bir cinnet sonucu buyukbasa buzdolabi aldırdım.
Firsat bu firsat bende bulasik makinesi aldim bosh marka. Daha 1 hafta olmadı ama memnunum şimdilik. ALLAH pişman etmesin
Güle güle kullan canım
Tesekkur ederim canlar daha iyileri sizin olsun
Tesekkur ederim ablacımHarikasın şeker
Güle güle kullan canım siemens /bosch pişman olmazsın
Yaş 44 o iki marka bizim evde doğduğumdan beri var
Sebebi annem babam yurtdışına işçi olarak giden nesil
Dolayısıyla ben evlenirken 20 sene önce de evimdeki beyaz eşyalar o iki markadan oluştu
Geçen yıl damatsız gelin evi döşedim sıfırdan beyaz eşyalarım yine şaşmadığım markalardan oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?