- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 83
Hadi iyisin valla canim bereketli olsun bnde kardeşime 25 euro gönderdim dogum günü diye git kendisine bir alt üst al bide pasta yaptır tek erkek kardeşim var baya duskunuz insallah yetmese kiz kardeşim tamamlar üstünüAnnem bugün 100 tl verdi birşeyler alırsın diye para da var ihtiyacım da yok dediysem ısrar etti
Ben de 100 tl yi cüzdan kumbaraya koydum.Allah bereket versin
Allah razı olsun canımHadi iyisin valla canim bereketli olsun bnde kardeşime 25 euro gönderdim dogum günü diye git kendisine bir alt üst al bide pasta yaptır tek erkek kardeşim var baya duskunuz insallah yetmese kiz kardeşim tamamlar üstünü
Teşekkür ederim canım allah razi olsun seninde evlatlarina rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım
Kardeşinin yeni yaşı hayırlı olsun
Amin amin hepimizin evladına inşaallah canımTeşekkür ederim canım allah razi olsun seninde evlatlarina rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah
Bereketli olsun canım bizim hesaplara da yatırılmış 183 tl Allah bereket versinGünaydın arkadaşlar musmutlu bereketli bir gün olsun.
Sabah 173 TL fark yatmış bana, Allah bereket versin
Allah kabul etsin şimdiden canımDün erkek kardeşime gıda yardımı amaçlı 200 TL gönderdim.Ek ders gelince bor ihtiyaç sahibi çocuk giydireceğim inşallah, adağım vardı.
14 ayarda satarken zarar daha fazla olurMerhaba hanımlar bisey sormak istiyorum. 22 ayar bilezik almak için kuyumcular gittim. İlk gittigim kuyumcu gramini 500den tartti işçilik oldugunu soyledi. Almadim ciktim. 10 bine kadar bisey alacaktım.. ama kelepçeler daha hoşuma gidiyor. Tanıdık bir kuyumcu var ona gittim. 14 ayar bir kelepçe beğendim. 26.70 gr geldi. 22 ayar mi 14 ayar mi kararsiz kaldım. Bozdururkende zarar etmeyeyim diye. İkisinde de 500 600 işçilik düşer, farkeden bisey olmaz dedi. Cok da hoşuma gitti 3lu burmali kelepçe aldim. 14 ayar 26.70 gr. 8550 TL. Sizce iyi mi yaptım fikriniz nedir pahali mi
Ayrıca gramı 500 tl nedir yahuNette 14 ayar için 1 gr 280tl yaziyor. Kafam karıştı. Bayagi pahali aldim o zaman
Iscilik ekliyormus oradan almadim bende,kafam karıştı. Onu alacağıma gram alirim dedim.. sonra 14 ayar aldm. Model olarak beğendiğim için. 8550 verdim pahali mi sizceAyrıca gramı 500 tl nedir yahu
Altın bu kadar düşükken
24 ayar altın bile 436 tl
Tanıdık kuyumca para dosttan kazabilir demiş galiba
Bence yarın gidin sebebini sorun
Siz takmak için mi yatırım için mi aldınız?Iscilik ekliyormus oradan almadim bende,kafam karıştı. Onu alacağıma gram alirim dedim.. sonra 14 ayar aldm. Model olarak beğendiğim için. 8550 verdim pahali mi sizce
Takmak için aldim Allah mecbur etmesin bozdurma niyetim yokSiz takmak için mi yatırım için mi aldınız?
O zaman sorun yokTakmak için aldim Allah mecbur etmesin bozdurma niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?