Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Annem bugün 100 tl verdi birşeyler alırsın diye para da var ihtiyacım da yok dediysem ısrar etti
Ben de 100 tl yi cüzdan kumbaraya koydum.Allah bereket versin
Hadi iyisin valla canim bereketli olsun bnde kardeşime 25 euro gönderdim dogum günü diye git kendisine bir alt üst al bide pasta yaptır tek erkek kardeşim var baya duskunuz insallah yetmese kiz kardeşim tamamlar üstünü

Allah razı olsun canım
Kardeşinin yeni yaşı hayırlı olsun

Günaydın arkadaşlar musmutlu bereketli bir gün olsun.
Sabah 173 TL fark yatmış bana, Allah bereket versin

Dün erkek kardeşime gıda yardımı amaçlı 200 TL gönderdim.Ek ders gelince bor ihtiyaç sahibi çocuk giydireceğim inşallah, adağım vardı.

Günaydın arkadaşlar musmutlu bereketli bir gün olsun.
Sabah 173 TL fark yatmış bana, Allah bereket versin
Bereketli olsun canım bizim hesaplara da yatırılmış 183 tl Allah bereket versin
Dün erkek kardeşime gıda yardımı amaçlı 200 TL gönderdim.Ek ders gelince bor ihtiyaç sahibi çocuk giydireceğim inşallah, adağım vardı.
Allah kabul etsin şimdiden canım

Akşam menüsü çocuklar için

Mercimek çorbası
Köfte
Makarna
Çilek kompostosu
Yoğut
Kaymaklı cevizli kadayıf

Benim için

Yeşil fasulye
Yoğurt
Turp salatası

Merhaba hanımlar bisey sormak istiyorum. 22 ayar bilezik almak için kuyumcular gittim. İlk gittigim kuyumcu gramini 500den tartti işçilik oldugunu soyledi. Almadim ciktim. 10 bine kadar bisey alacaktım.. ama kelepçeler daha hoşuma gidiyor. Tanıdık bir kuyumcu var ona gittim. 14 ayar bir kelepçe beğendim. 26.70 gr geldi. 22 ayar mi 14 ayar mi kararsiz kaldım. Bozdururkende zarar etmeyeyim diye. İkisinde de 500 600 işçilik düşer, farkeden bisey olmaz dedi. Cok da hoşuma gitti 3lu burmali kelepçe aldim. 14 ayar 26.70 gr. 8550 TL. Sizce iyi mi yaptım fikriniz nedir pahali mi

14 ayarda satarken zarar daha fazla olur
Bilezik olacaksa 22 ayar ideal olan
Keşke mümkün olsa 24 ayar olsa

Nette 14 ayar için 1 gr 280tl yaziyor. Kafam karıştı. Bayagi pahali aldim o zaman
Ayrıca gramı 500 tl nedir yahu

Altın bu kadar düşükken
24 ayar altın bile 436 tl
Tanıdık kuyumca para dosttan kazabilir demiş galiba
Bence yarın gidin sebebini sorun

Ayrıca gramı 500 tl nedir yahu

Altın bu kadar düşükken
24 ayar altın bile 436 tl
Tanıdık kuyumca para dosttan kazabilir demiş galiba
Bence yarın gidin sebebini sorun
Iscilik ekliyormus oradan almadim bende,kafam karıştı. Onu alacağıma gram alirim dedim.. sonra 14 ayar aldm. Model olarak beğendiğim için. 8550 verdim pahali mi sizce

500 tl onun iscilik eklenmis fiyati. Benim 22 ayar kaburga model iscilikli kelepcem var. Ben alirken grami 280 falandi. Bu bilezige toplamda 700 tl fazla vermistim. Yani 15 gr×280 +700 lira iscilik verdim. Size.500 dedigi de.bu saniirm. Su an 22 ayar bilezik atiyorum 400 tl ise gr inda 100 tl de iscilik eklemisler. 22 ayar icin normal.yani bu fiuat.

Takmak için aldim Allah mecbur etmesin bozdurma niyetim yok
O zaman sorun yok
Benim anlamadığım 14 ayar altın fiyatları gözönünde bulundurulmuyor mu ?
Işçilik vs deyip ucu açık rakamlar mı oluşturuluyor
Bir standardı yok mu bu işin merak ettim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…