Ben altın alıyorumKızlar ben kısmetse bu ay çıkar çıkmaz gram altınlar almaya başlamayi düşünüyorum normalde ama burada konunun birinde altının 1-2 ay sonra yarı yarıya düşebileceği söylenmiş, ekonomist görüşüymüs.Kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz döviz yatırımı mi yapsam siz neye yatırım yapıyorsunuz ?
O zaman neden YTDAltin yari yariya duserse daha cok alabilecegim icin sevinirim. Satmadan ne kâr, ne de zarar edilmez. Fiziki altina devam..Kesinlikle YTD...
Ya aslında şu da var düşse bile nasıl olsa kısa vadede bozmayı düşünmüyorum.Sorun olma gibiBen altın alıyorum
Bilmiyorum altın bu saatten sonra 190 200 tl seviyesine gelir mibilemedim canım
Hayırlısı olsun
Birikim sahsi bir karardir, dolayisiyla sahsi fikrimi soyluyorum. Herkes arastirir, sorusturur ve icine sineni yapar...O zaman neden YTD
Düşerse alım yapacaklar için iyi, al satçılar için hiç düşünemiyorumBen altın alıyorum
Bilmiyorum altın bu saatten sonra 190 200 tl seviyesine gelir mibilemedim canım
Hayırlısı olsun
Altin doviz düşsün ekonomimiz duzelsin insallahDüşerse alım yapacaklar için iyi, al satçılar için hiç düşünemiyorum
İnşallah. Amin canım.Altin doviz düşsün ekonomimiz duzelsin insallah
Hayırlı olsun, güle güle sevdikleri ile birlikte mutlu mutlu otursun inşallah.Bugün kardeşime ev hediyesi aldım yeni ev aldı.
Birde elbisenin altına jupon aldım
210tl tuttu.
Amin inşallahHayırlı olsun, güle güle sevdikleri ile birlikte mutlu mutlu otursun inşallah.
Hediye için kesenize Allah bereket versin.
İnşallah. Amin canım.Altin doviz düşsün ekonomimiz duzelsin insallah
Allah sizede nasip etsin.Amin inşallah
Tam istediğim ev. kocaman mutfak bisuru mutfak dolabı ve kocaman balkonlar