Allah ödeme kolaylığı versinKredi kartı ödemesi yapılacak 3182 ₺. Kart kapatılacak.
İnş. 1 çeyrek altın alınacak, faturalar ödendi (elektrik, su, İnternet, doğalgaz, d smart).
2 cep fatura daha gelmedi.
Ev temizliği yapılacak. Çamaşır mak. Çalıştırılacak.
Gönül almak hal hatır sormak ne güzel, Allah razı olsun canım. Sanki beni ziyarete gelmiş gibi hissediyorum.Merhaba kızlar hayırlı akşamlar
Bugün oğlanın okuluna sınav kitapçıklarını almaya gittim
Sonra da kendi okuluma gittim idarecilerle ve diğer personelle muhabbet ettik
Bir kahvaltı sofrası hazırlamışlar beni de davet ettiler Allah razı olsun yedik içtik.
Okuldan çıktım çok sevdiğim bir karı koca var 65 yaş üstü onlara uğradım hal hatır sormaya çok memnun oldular epey vakit geçirdik
Oradan ayrıldım 5 dk da anneme uğradım
Eve gelince hemen biber dolması ve köfte yaptım yoğurt ve içecekle yedik
Bugün de böyle geçti
Hoşgeldin canımMerhabalar arkadaşlarkonunuzu beğendim,tam istediğim gibi ben de küçük büyük birikimler yaparak bir ev peşinatı/hatta daha fazlasını biriktirmek istiyorum Allah nasip ederse ins Eski alışveriş merakım uzun zamandır yok,borç ödemek ve birikim yapmaktan daha fazla haz alıyorum Ne zamandır borç ödüyorum,az kaldı.Giderleri epey kıstım zorunlu olmayan şeyi almıyorum,sadece ödeme yapıyorum.Odemelerim bitince gram altın biriktirmeye başlayacağım, önümüzdeki ay yani. Çalışıyorum,şu an elimde bir çeyrek ve 50 euro var sadece.Arastirma yaptım çeyrek yerine gram daha karliymis.
Hepimize guzel birikimler, yatırımlar olsun
NOT: 4 AYDA BİR İHTİYAÇLARIMİ İSTEKLERİMİ ALARAK KENDİMİ ÖDÜLLENDİRME NİYEYİNDEYİM
Bereketli olsun ablacımNasipse aksam yemek listemiz:
Etli havuclu, patatesli araka
Pilav
Yogurt ve salata
Meyve
Cuzdan kumbaraya bi 50 tl daha koydum.
Ceyrek parasi cikti bile. Carsiya gidebilsem, 3 ay 5 ay tutmam hic, gider alirim. O cuzdan bana ozel oldugu icin esime de aldiramiyorim. Herseyi de bilmesine gerek yok.
Bozuk para kumbarasi cok agir gidiyor.
Bereketli olsunlar insaallah...
Daha fazlası sizin olsun.Allah ödeme kolaylığı versin
Çeyrek altın da bereketli olsun
Bereketli olsun birikimlerinAfiyetle yiyin inşallah. Cüzdan bereketli olsun. Daha misliyle dolsun.
Bende bozuk para için dün tenekekumbara dan aldım iki tane birini eşime verdim bakalım kim daha çabuk dolduracak. Yılbaşı na kadar süre verdik.
Bereketli olsun sağlıkla yiyin ablacımBim uygundu guya, orasi da cok pahali yahu...
Esim baldo pirinc, yemeklik tereyagi kahvaltilik tereyagi, beyaz peynir, taze kasar, kahve, kefir, tava yogurt, doner, buzlu cay, kalcali tavuk but almis 196.5 tl odemis.
Gönül almak hal hatır sormak ne güzel, Allah razı olsun canım. Sanki beni ziyarete gelmiş gibi hissediyorum.
Allah razı olsun Rabbim hayırlısını versinDaha fazlası sizin olsun.
Kart şimdi kapatılmadı ağustosa kadar taahhüt varmış. Kullanılmayacak.
Bugün hem ev temizliği, hem çarşı işleri beni yordu.
Eşime terlik 3 çift
Eve el havlusu 4 tane
Hediyelik 4 yazma aldım.
Çeyrek 635 ₺
Aldıklarını güle güle güzel günlerde huzurla kullansın ufaklıkEkmek peynir,
2 çocuk terliği hediye aldım 48tl
Hazır yemek söyledim eve 88tl
Eşimde bir surat, Yemek yemedi,kahve yaptım yanına gittik, biz kızla içtik, içmedi
Offf,
Bugün variz ,yarın yokuz, bak kız da gidecek
Canın sıkılıyor olabilr, Yemek yemeyince ve surat yapınca geçiyor mu artıp bize de yansıyor mu, çok rica ediyorum kendini topla dedim
Çıktım salondan..
Sabır ya rabbi
Aynen beni de, çocukça tavırlar aptalca, sıkıntı varsa konuşursun bence,
Yalnız kalma lüzumsuz anıları ya da tavırları başına toplamaAynen beni de, çocukça tavırlar aptalca, sıkıntı varsa konuşursun bence,
Çay da doldurdum kıza odasına verdim, salona geldim, içmedi, bardağımi yıkarken getirdi döktü o bardağı da yıkadım, yemekleri dolaba kaldırdım, kızlar odalarında, ben yatak odasına geçtim
Farkındayım dediklerinin,Yalnız kalma lüzumsuz anıları ya da tavırları başına toplama
Kızların yanına git onlarla vakit geçir, kitap oku birşeyler yap ama sakın düşünme seni kötü hissettirecek şeyleri
Aminnn canım teşekkür ederimHoşgeldin canım
Borçlarından en kısa zamanda kurtulur ,güzel bereketli birikimler yaparsın inşaallah
Borçlarından en kısa zamanda kurtulur ,güzel bereketli birikimler yaparsın inşaallah
Altin yari yariya duserse daha cok alabilecegim icin sevinirim. Satmadan ne kâr, ne de zarar edilmez. Fiziki altina devam..Kesinlikle YTD...Kızlar ben kısmetse bu ay çıkar çıkmaz gram altınlar almaya başlamayi düşünüyorum normalde ama burada konunun birinde altının 1-2 ay sonra yarı yarıya düşebileceği söylenmiş, ekonomist görüşüymüs.Kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz döviz yatırımı mi yapsam siz neye yatırım yapıyorsunuz ?