Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Nasipse aksam yemek listemiz:
Etli havuclu, patatesli araka
Pilav
Yogurt ve salata
Meyve

Cuzdan kumbaraya bi 50 tl daha koydum.
Ceyrek parasi cikti bile. Carsiya gidebilsem, 3 ay 5 ay tutmam hic, gider alirim. O cuzdan bana ozel oldugu icin esime de aldiramiyorim. Herseyi de bilmesine gerek yok.
Bozuk para kumbarasi cok agir gidiyor.
Bereketli olsunlar insaallah...

Afiyetle yiyin inşallah. Cüzdan bereketli olsun. Daha misliyle dolsun.
Bende bozuk para için dün teneke kumbara dan aldım iki tane birini eşime verdim bakalım kim daha çabuk dolduracak. Yılbaşı na kadar süre verdik.

Bizde alisverisi esim yaptigi icin, bozuk para kumbarasina daha cok o atiyor. Ozellikle korona sonrasi cok az atilmaya baslandi. Allah azin bereketini versin. Hepimizin birikimleri bereketli olsun...

@Altisapka Hoş geldiniz
Hedefinize tez zamanda varırsınız inş,
Birikimlerimiz bereketli olsun
Küçük derse gitti, büyük kendine mezuniyet hediyesi almaya gitti (toplu taşıma ile değil),
Geldiklerindeki açlık durumuna göre mantı yaparım onlara, tok olurlarsa da dolaptakiler bana yeter zaten
Kiracı kirayı akşam yatirabilirim dedi, bekliyorum.
Yarın ki menü sarma dolma (annem bugün yapıp gönderecekti Sağ olsun, bize de yapmazsa içine sinmiyormuş, rabbim razı olsun:)
Araka, iri taneli bezelye mi, bulmacalardan hatırlıyorum CanTorun .
27 haftanın parasını ve bugunki 4 tl yi attım kumbaraya

Evet veya ic bezelye diyorlar burda...

Hoşgeldiniz,birikimleriniz hayırlı,bol olsun.

Bende bu ay çeyrek almak istiyorum nasipse.
450 tl biriktirdim üstünü tamamlayip alirim,bakalim.

Akşam yemegine
Firinda tavuklu buğu kebabı
Salata
Içecek var.

Tavuklu buğu kebabı nasıl yapılıyor, özelliği ne
Nefisyemektarifinden almıştım tarifi
Daha önce de denemiştim eşim ve çocuklar beğenmişti.
Borcama 1 paket garnitür koyulur
Ayri bir tavada küçük doğranmış soğanlar kavrulur,hafif pembeleşince kuş başı doğranmış tavuk eti de katılır iyice kavrulur.
Piştikten sonra borcama garnitürün üzerine eklenir.
Beşamel sos hazirlanir üzerine ve firina verilir.
En son üstüe kaşar eklenir.
Yanina pilav da çok güzel gider.

Hoşgeldiniz,birikimleriniz hayırlı,bol olsun.
Hoşbulduk çok teşekkür ederim amin hepimize bol bereketli birikimler olsun inşallah

Bim uygundu guya, orasi da cok pahali yahu...
Esim baldo pirinc, yemeklik tereyagi kahvaltilik tereyagi, beyaz peynir, taze kasar, kahve, kefir, tava yogurt, doner, buzlu cay, kalcali tavuk but almis 196.5 tl odemis.
Aldıklarınızı bereketli sağlıklı yemeniz nasip olsun. Gerçekten son günlerde her şey baya pahalı bu duruma göz yumanlara Allah vicdan merhamet versin.

Ekmek peynir,
2 çocuk terliği hediye aldım 48tl
Hazır yemek söyledim eve 88tl
Eşimde bir surat, Yemek yemedi,kahve yaptım yanına gittik, biz kızla içtik, içmedi
Offf,
Bugün variz ,yarın yokuz, bak kız da gidecek
Canın sıkılıyor olabilr, Yemek yemeyince ve surat yapınca geçiyor mu artıp bize de yansıyor mu, çok rica ediyorum kendini topla dedim
Çıktım salondan..

Sabır ya rabbi

Merhaba kızlar hayırlı akşamlar
Bugün oğlanın okuluna sınav kitapçıklarını almaya gittim
Sonra da kendi okuluma gittim idarecilerle ve diğer personelle muhabbet ettik
Bir kahvaltı sofrası hazırlamışlar beni de davet ettiler Allah razı olsun yedik içtik.
Okuldan çıktım çok sevdiğim bir karı koca var 65 yaş üstü onlara uğradım hal hatır sormaya çok memnun oldular epey vakit geçirdik
Oradan ayrıldım 5 dk da anneme uğradım

Eve gelince hemen biber dolması ve köfte yaptım yoğurt ve içecekle yedik
Bugün de böyle geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…