Afiyetle yiyin inşallah. Cüzdan bereketli olsun. Daha misliyle dolsun.Nasipse aksam yemek listemiz:
Etli havuclu, patatesli araka
Pilav
Yogurt ve salata
Meyve
Cuzdan kumbaraya bi 50 tl daha koydum.
Ceyrek parasi cikti bile. Carsiya gidebilsem, 3 ay 5 ay tutmam hic, gider alirim. O cuzdan bana ozel oldugu icin esime de aldiramiyorim. Herseyi de bilmesine gerek yok.
Bozuk para kumbarasi cok agir gidiyor.
Bereketli olsunlar insaallah...
Bizde alisverisi esim yaptigi icin, bozuk para kumbarasina daha cok o atiyor. Ozellikle korona sonrasi cok az atilmaya baslandi. Allah azin bereketini versin.Afiyetle yiyin inşallah. Cüzdan bereketli olsun. Daha misliyle dolsun.
Bende bozuk para için dün tenekekumbara dan aldım iki tane birini eşime verdim bakalım kim daha çabuk dolduracak. Yılbaşı na kadar süre verdik.
Evet veya ic bezelye diyorlar burda...@Altisapka Hoş geldiniz
Hedefinize tez zamanda varırsınız inş,
Birikimlerimiz bereketli olsun
Küçük derse gitti, büyük kendine mezuniyet hediyesi almaya gitti (toplu taşıma ile değil),
Geldiklerindeki açlık durumuna göre mantı yaparım onlara, tok olurlarsa da dolaptakiler bana yeter zaten
Kiracı kirayı akşam yatirabilirim dedi, bekliyorum.
Yarın ki menü sarma dolma (annem bugün yapıp gönderecekti Sağ olsun, bize de yapmazsa içine sinmiyormuş, rabbim razı olsun:)
Araka, iri taneli bezelye mi, bulmacalardan hatırlıyorumCanTorun .
27 haftanın parasını ve bugunki 4 tl yi attım kumbaraya
Hoşgeldiniz,birikimleriniz hayırlı,bol olsun.Merhabalar arkadaşlarkonunuzu beğendim,tam istediğim gibi ben de küçük büyük birikimler yaparak bir ev peşinatı/hatta daha fazlasını biriktirmek istiyorum Allah nasip ederse ins Eski alışveriş merakım uzun zamandır yok,borç ödemek ve birikim yapmaktan daha fazla haz alıyorum Ne zamandır borç ödüyorum,az kaldı.Giderleri epey kıstım zorunlu olmayan şeyi almıyorum,sadece ödeme yapıyorum.Odemelerim bitince gram altın biriktirmeye başlayacağım, önümüzdeki ay yani. Çalışıyorum,şu an elimde bir çeyrek ve 50 euro var sadece.Arastirma yaptım çeyrek yerine gram daha karliymis.
Hepimize guzel birikimler, yatırımlar olsun
NOT: 4 AYDA BİR İHTİYAÇLARIMİ İSTEKLERİMİ ALARAK KENDİMİ ÖDÜLLENDİRME NİYEYİNDEYİM
Bende bu ay çeyrek almak istiyorum nasipse.Nasipse aksam yemek listemiz:
Etli havuclu, patatesli araka
Pilav
Yogurt ve salata
Meyve
Cuzdan kumbaraya bi 50 tl daha koydum.
Ceyrek parasi cikti bile. Carsiya gidebilsem, 3 ay 5 ay tutmam hic, gider alirim. O cuzdan bana ozel oldugu icin esime de aldiramiyorim. Herseyi de bilmesine gerek yok.
Bozuk para kumbarasi cok agir gidiyor.
Bereketli olsunlar insaallah...
Tavuklu buğu kebabı nasıl yapılıyor, özelliği neBende bu ay çeyrek almak istiyorum nasipse.
450 tl biriktirdim üstünü tamamlayip alirim,bakalim.
Akşam yemegine
Firinda tavuklu buğu kebabı
Salata
Içecek var.
Nefisyemektarifinden almıştım tarifiTavuklu buğu kebabı nasıl yapılıyor, özelliği ne
Şöyle oluyor foto attımTavuklu buğu kebabı nasıl yapılıyor, özelliği ne
Teşekkür ederimŞöyle oluyor foto attım
@Altisapka Hoş geldiniz
Hedefinize tez zamanda varırsınız inş,
Birikimlerimiz bereketli olsun
Küçük derse gitti, büyük kendine mezuniyet hediyesi almaya gitti (toplu taşıma ile değil),
Geldiklerindeki açlık durumuna göre mantı yaparım onlara, tok olurlarsa da dolaptakiler bana yeter zaten
Kiracı kirayı akşam yatirabilirim dedi, bekliyorum.
Yarın ki menü sarma dolma (annem bugün yapıp gönderecekti Sağ olsun, bize de yapmazsa içine sinmiyormuş, rabbim razı olsun:)
Araka, iri taneli bezelye mi, bulmacalardan hatırlıyorumCanTorun .
27 haftanın parasını ve bugunki 4 tl yi attım kumbaraya
Hoşbulduk çok teşekkür ederim amin hepimize bol bereketli birikimler olsun inşallahHoşgeldiniz,birikimleriniz hayırlı,bol olsun.
Aldıklarınızı bereketli sağlıklı yemeniz nasip olsun. Gerçekten son günlerde her şey baya pahalı bu duruma göz yumanlara Allah vicdan merhamet versin.Bim uygundu guya, orasi da cok pahali yahu...
Esim baldo pirinc, yemeklik tereyagi kahvaltilik tereyagi, beyaz peynir, taze kasar, kahve, kefir, tava yogurt, doner, buzlu cay, kalcali tavuk but almis 196.5 tl odemis.
Hayırlı olsun güle güle kullan canımBugün hem ev temizliği, hem çarşı işleri beni yordu.
Eşime terlik 3 çift
Eve el havlusu 4 tane
Hediyelik 4 yazma aldım.
Çeyrek 635 ₺
Çok teşekkür ederim canım, daha iyileri sizin olsun.Hayırlı olsun güle güle kullan canım