Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Gözünüz aydın olsun.

Hayırlı akşamlar güzellikler, saat 4 gibi eniştem aradı emrivaki ile gelip evden aldı aylar sonra evden çıktık. Kız kardeşimin evi müstakil bahçeli çok güzel ferah, ne kadar iyi geldi anlatamam beraber mangal yaptık, semaverde çay tam piknik havası oldu, mis gibi daha ne olsun.

Güle güle kullansın inş,
Ben de arayıp konuştum, ufak tefek ihtiyaçları varmış istediler, alıp gönderecem eşimle bugün kapıdan verir ...şartı varmış ama parasını alırsanız dedi, canım yaaa

Kolay gelsin.
Bende yeni bitirdim temizliği,şimdi akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum.

Merhabalar arkadaşlar konunuzu beğendim,tam istediğim gibi ben de küçük büyük birikimler yaparak bir ev peşinatı/hatta daha fazlasını biriktirmek istiyorum Allah nasip ederse ins Eski alışveriş merakım uzun zamandır yok,borç ödemek ve birikim yapmaktan daha fazla haz alıyorum Ne zamandır borç ödüyorum,az kaldı.Giderleri epey kıstım zorunlu olmayan şeyi almıyorum,sadece ödeme yapıyorum.Odemelerim bitince gram altın biriktirmeye başlayacağım, önümüzdeki ay yani. Çalışıyorum,şu an elimde bir çeyrek ve 50 euro var sadece.Arastirma yaptım çeyrek yerine gram daha karliymis.
Hepimize guzel birikimler, yatırımlar olsun
NOT: 4 AYDA BİR İHTİYAÇLARIMİ İSTEKLERİMİ ALARAK KENDİMİ ÖDÜLLENDİRME NİYEYİNDEYİM

Hosgeldin, birikimlerin bereketli olsun...

Hoş geldiniz, birikimlerini bereketli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…