Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

IcimdekiSonsuzDeniz , blondemary , gunesindogusu hosgeldiniz hanimlar.
Bool Bolll birikimleriniz olsun insaallah...
IcimdekiSonsuzDeniz gunesindogusu hoşgeldiniz bol bereketli birikimler olsun
Tesekkurler arkadaslar
Topiklerinize goz atiyorum arada,oyle faydali ki birikim yapamayanlara,yapmasini bilmeyenlere..
Ben kendi capinda cabalayanlardanim,bu topikler yokken ben vardim:))
Cok faydasini gordum az cok demeden biriktirmenin,5 kurusu bile hor gormemenin.
Allah azin bereketini versin der buyukler,azda bereket vardir,az buz demeden devam...
Simdi cocuklarimizin egitimine gidiyor elimizdeki avucumuzdaki,bu defa da kizima ceyiz amaciyla kurus kurus artirmaya calisiyorum,baktim 1 2 beyaz esya,tekstil seti,mutfak ceyizi alacak kadar olmus,nasil mutlu oldum:)
Altindi tabii,cok avantaji oldu

Ceyiz islerini pek severim...
Ben kizimin ceyizini 2 ayda duzmustum. Kendi de gurbetteydi. Ilk baslarda foto cekip gonderdim, sonra basa cikaramadim. Bir cok esyasini kendi evinde ceyizi serilince gordu. Hey gidi gunler hey...
Yorucu ama cok keyifli isler...

Masallah herkese masallah,birikimleriniz hayirli mutlu gunlere nasip olsun dilerim
Ben de aliyordum arada az buz,son 1000 tlyi nakit tuttum alirim 3 gram filan diye,coronada arttikca artti,almadim aldandim.Ama cok degildi neyse ki tesellim o:)
Para biriktirmeyi çok severim bozuk para hiç harcamam ehp biriktirim ve 3 senedir her birikimimi altına yönelik yapıyordum iyikide yapmışım belkide biriktiğim parayı 2 ye katlamıştır
Kızlar hoşgeldiniz Rabbim hep birlikte maddi ve manevi bol bereketli birikimler yapabilmeyi nasip etsin inşaallah

destina_88 bebeğin hayırlı olsun canım
gunesindogusu altına uzun vadeli yatırım yapmanın güzel bir örneği olmuşsun bereketli olsun canım
IcimdekiSonsuzDeniz altın almamış olabilirsin ama uzun vadede önemli bir tecrübe kazanmışsın bence o da çok önemli geçenlerde aynı hatayı ben de yaptım bundan sonra geçmişten ders çıkarıp geleceğe emin adımlarla yürümek lazım

Kizim orta ogretimlerin sonlarinda.Daha erken fakat anca yetisirim bu gidisle:)
Zaman cok cabuk geciyor,"anasi uyumus kizi buyumus"olmasin diye ha gayret
Onemli olan egitimleri,neye gucumuz yeterse,gerisini kendileri halletsin:)
Can torununuzu Allah bagislasin insallah

Aynen oyle @özrengin bol bol tecrubem vardi,her fiyattan gram da olsa alirdim fakat bu koronadaki gibi bir tecrube yikti gecti
Asla unutmam asla,yolumdan donmemeli ya da duraklamamaliymisim:))

Çok teşekkür ederim

Birikim olunca taze taze alinir. Ben de ufak ufak hep altin alarak biriktirdim. Butun esyalarini Allah borcsuz almayi nasip etti.
Darisi size olsun.
Torunum icin de tesekkur ederim, Allah herkese gostersin. Dunyanin en tatli meyveleri...

Hosgeldin canim. Hedef koyunca birikim sanki kolaylasiyor. Hayirli, bereketli olsun...
Çok teşekkür ederim. Altına yatırım hayatımın en doğru kararlarından oldu. Her ay altın atmam ile bekârken babama sıfır bir araç aldım. Sonrasında yine altın birikimime devam etmem-biraz da üstüne borç ile- bebişin yurtdışında doğumunu yaptık, o da bir sıfır araç parasına denk geldi geçen sene. Şimdi yine gönlüm altın birikiminden yana. Bu ay borçları sıfırlayıp başladım, vira bismillah

Yeni gelen hanımlar biraz kendinizden bahseder misiniz tanıyalım sizleri de
Anne,birikimci,dondurucu istifci,gelecek planlayici,koca hizaya getirici,gerekirse haşlayici,eli masali,iyi kotu gun dostu,moralden düşeni kaldirici,40 kez düşse 41ci kez kalkici

Hedeflerini yaz istersen ve bu ayki birikimini ilk sayfaya yazılsın diye.
Hos geldin tekrar
Hep beraber güzel birikimlerimiz olsun
Hoş buldum teşekkür ederim
Her ay 1 gr almak hedefim, temmuz ayı itibariyle başladım.
Hedefim 2020 sonu itibariyle 10 gr altın tamamlamak
Şu ana kadarki birikimim ise 4 gr altın ve 1000 tl nakit para (kumbara harici, bebeğimin)
Ağustos ayı birikimi 2 gr altın ve yaklaşık 300 tl nakit (kumbara)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…