Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Evet bak, cok kisi dayanamayip parayi harcadigini soyluyor. Ben de dayanamayip altin aliyorum...
Masallah herkese masallah,birikimleriniz hayirli mutlu gunlere nasip olsun dilerim
Ben de aliyordum arada az buz,son 1000 tlyi nakit tuttum alirim 3 gram filan diye,coronada arttikca artti,almadim aldandim.Ama cok degildi neyse ki tesellim o:)

Teşekkür ederim devamı gelir inşallah
Burada çok güzel paylaşımlar. İlk listeye eklenmek için neyi belirtmem gerekiyor size? Var olan birikimi mi yoksa hedefimi mi
Hedeflerini yaz istersen ve bu ayki birikimini ilk sayfaya yazılsın diye.
Hos geldin tekrar
Hep beraber güzel birikimlerimiz olsun

Burada çok güzel paylaşımlar. İlk listeye eklenmek için neyi belirtmem gerekiyor size? Var olan birikimi mi yoksa hedefimi mi
Hoşgeldiniz
Bereketli birikimler diliyorum

Ilk listede 2020 yılı ve de aylık değişen listemiz var
2020 yılı hedefini ve bu ay yaptığın birikimi yazabilirsin

destina_88 hoşgeldin sen de aramıza
Herkes hoş geldi ,el ele verip az çok demeden birikim yapmaya hoş geldiniz
Ayh çok teşekkür ederim kuzum. Hemen tanıtıma geçeyim:). Kamuda çalışıyorum, benim gelirim düzenli. eşim evden çalışıyor, onun proje başına, o yüzden pek düzenli degril. Bir bebisimiz var. 20 gün önce bebişimİizin borcunu bitirdik, yüklü bir borcu vardı:). Bu ay birikim yapmaya başladık. Bir yarım altın attım kenara. Her ay bir yarım altın yapmaya calisicam, kötü ihtimalle de çeyrek altına ayarladım kendimi.

Hosgeldin canim. Hedef koyunca birikim sanki kolaylasiyor. Hayirli, bereketli olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…