Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kizimla torunum gece bizde kaldilar, hepimize cok iyi geldi.
Film keyfi yaptik "Babam ve Oglum" filmini seyrettik. Sonra da gecenin 1.30 una kadar, yatakta muhabbet. En sevdigimiz. Adam buyumus de gecmisi yad ediyor...
Kahvalti vs az once gonderdim. Canim isterse evi uzerinden bi supurur, silerim...
Aksama azar azar yemeklerimiz var, onlari bitiririz...

Cuzdan kumbaraya 50 tl daha koydum, oldu 1250 tl. Bu ay da 300-500 koyarim insaallah...
Elime geceni dayanamayip altina, dovize gomuyorum.
TL da lazim...

Kizlar torun demek hayat iksiri demek, Allah sizlere de gostersin...
Nasil keyif verdi kuzucugum...

Amin,Allah nice vakitler geçirmeyi nasip etsin beraber.
24 ayar gram altın fiyatına 484 dendi,yine de almalı mıyız teldeki uygulamada 466 görünüyor oysa

Bugün sabahtan indirim avcılığı yaptım stok malzeme almak için

Yerel markette familia 32 li tuvalet kağıdı 44.95 tl den 27.95 tl 'ye düşmüş 2 tane aldım

Solo 12 li kağıt havlu 19.95 tl 2 tane de ondan
Freshnsoft islak mendiller 3.95 tl 5 tane
5 kilo şeker 26.95 tl den 20.95 tlye inmiş
Bunların dışında knor bulyon ,tukaş mayonez (600 gr 6.95 tl görünce dayanamadım ),ayçekirdeği aldım toplamda 161.35 tl ödedim

Amin ablacım amin
Süper Allah ağzınızın tadını artırsın Maşaallah Barekellah

Annem telefon etti şok markette tukaş domates 1.49 tl imiş isteyip istemediğimi
3 ya da 5 kilo ne kadar taşıyabilecekse alıvermesini istedim sağolsun 6 kilo alıvermiş
Şimdi eve getirdim
Gözümü karartıp domates suyu yapacağım inşallah hayırlı olur

10 tane de kavanoz kapağına 6 tl verdim

Amin,Allah nice vakitler geçirmeyi nasip etsin beraber.
24 ayar gram altın fiyatına 484 dendi,yine de almalı mıyız teldeki uygulamada 466 görünüyor oysa
Uzun vade dusundugum icin, elime para gecince beklemeden aliyorum canim...
Dusmus, cikmis geriye de bakmiyorum...
Nihayetinde kiloyla altin almiyorum...

Otomatige bagladim artik, para elimdeyken hemmennn aliyorum.
4-5 bin tl'da dursun diyorum, onu da dayanamayip aliyorum. Bozmak zorunda kaldigim bir durum olmadi hic, dolayisiyla zarar da etmedim.
Zarar edilmiyor ama daha az kar ediliyor o var.Dayanamayip harcamak yerine altın almak süper bir alışkanlık maşallah size ben de o yoldayım inşallah

M

Ben yazzmıştım ağustos ayını ama etiket yapmayı unutmusum

Agustos ayı 2000 tl lik gram altın artı 1 ceyrek (oğlumun)

2020 yılı hedef de 4 çeyrek artı 12.5 gram altın (hesapta 86.5 gram var onu 100 e tamamlamak yani:)

M

Ben yazzmıştım ağustos ayını ama etiket yapmayı unutmusum

Agustos ayı 2000 tl lik gram altın artı 1 ceyrek (oğlumun)

2020 yılı hedef de 4 çeyrek artı 13.5 gram altın (hesapta 86.5 gram var onu 100 e tamamlamak yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…