Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yaaaa içim açıldı yine gelesim geldi resmen ellerine sağlık canım afiyetle yiyin, oğulların çok şanslı
Sos tarifinden ben de ekran fotosu aldım teşekkürler

Varyemez , eline saglik. Benim yaptigim bi sos var tadi cok güzel.
Ben hepsini göz karari yapiyorum.
Kirmizi biber
Domates
Kuru sogan
Sarmisak hepsini yikayip, temizleyip, dograyip cigden tencereye alip kaynatiyorum. Malzemeler yumusayinca blenderden cektiriyorum en son kaya tuzu cok az sirke ekiyorum ve en son önce kiyilmis maydonoz ekleyip sicak sicak kabanozluyorum. Tadi cok ama cok güzel tavsiye ederim. Tarifini youtubeden bakmistim, ölcülü yapmak isteyen Ordan bakabilir. Ben aci koymadim ama aci da cok yakisir.

Akşam yemeği için ;

Mercimek çorbası (herkesin sevdiği ortak çorba )
Patlıcan musakka
Pirinç pilavı
Komposto yapmıştım onları yedik.
Kakaolu ıslak kek de yapmıştım çayla içiyoruz.
Bu ay fındık ayı herkes fındık bahçesinde yemekler bana kaldı

Tarif için teşekkür ederim .
Canım ben bu sosun soğan sız ve acı bıberlisini yapıyorum. Çorbalara, dolmalara, hatta en çok ta kahvaltıda da tüketiyoruz.
Birde soğanlı deneyeyim.

Allah razı olsun canım
Tarif için de çok teşekkür ederim

Tarif için teşekkür ederim .
Canım ben bu sosun soğan sız ve acı bıberlisini yapıyorum. Çorbalara, dolmalara, hatta en çok ta kahvaltıda da tüketiyoruz.
Birde soğanlı deneyeyim.
Rica ederim, biberlide güzel olur. Bu sos kahvaltilik ama makarnaya, yemeklere sos olarakta konur. Kizlardesimle havuclusunu yapmistik , bunun kadar güzel degildi.. birazda damak tadi meselesi . Cok seviyorum bu sosu , gidip bi tane acip yiyesim geldi gece gece

Günaydın
Bir ara yazmıştım bu topiğe ama her gün takip ediyorum ben de aktif olayım biraz kumbara senelerdir kullanırım şu anda da tüm bozuklukları atıyorum senede 1 açarım normalde. Bir de 5 tl leri biriktirmeye başladım cüzdanda 5 tl görür görmez ayrı bie kavanozda da 5 tl leri biriktiriyorum
Her pazartesi pazara giderken kumbaradaki bozuklukları alıp yerine aynı tutarda kağıt para koyuyorum, hem yavaş yavaş parayı bütünlemiş oluyorum hem de pazarda bozuk para iyi oluyor
Ben de öğretmenim bu arada, sınav görevleri çıkınca kenarda biriktiriyorum gr altın alıyorum. Temmuz'da zam almıştık o zammı her ay yok sayıp görev ücretleriyle aynı yerde biriktiriyorum. Gr alacak kadar birikir birikmez alıyorum

yesa burayla alakasız ama sana şunu sormak istiyorum,Chloe ting yapıyordun sanırım ,baktım o kadar çok video varki iki haftalık olan videolar hangileri,bir de sen incelme farkettin mi gerçekten anlatıldığı gibi etkisi var mı

Canım 7 gün yaptım aslında 12 yapmam gerekiyordu

Kendi sitesinde program var benn oradan 2 haftalık olan i seçmiştim günlük yapılması gereken videoları yazıyordu.. istersen bacak olanı seçersin ona gore söyler videoları ya da karın vs vs

2 3 cm belden incelme oldu canım

Hemen bir şeyler secip bugün başlıyorum

Günaydın hoşgeldin
Birikimler süper biriktirme yolu yöntemi de harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…