Yaaaa içim açıldı yineEki Görüntüle 2676341
Bugünkü mutfak etkinliklerim
Saklama kabındakiler tatlı soslar
Kavanozdaki acı
Hangisi derseniz bence kesinlikle acılı olan
Annem baharatlı acılı ekşili yemiyor ama küçük saklama kabındakini anneme götüreceğim nasipse o da tatsın istedim
Eski durumu olsa acılı olana eminim bayılırdı
Gel tatlım gel ne demek başım gözüm üstüneYaaaa içim açıldı yinegelesim geldi resmen ellerine sağlık canım afiyetle yiyin, oğulların çok şanslı
Sos tarifinden ben de ekran fotosu aldımteşekkürler
Tarif için teşekkür ederimVaryemez , eline saglik. Benim yaptigim bi sos var tadi cok güzel.
Ben hepsini göz karari yapiyorum.
Kirmizi biber
Domates
Kuru sogan
Sarmisak hepsini yikayip, temizleyip, dograyip cigden tencereye alip kaynatiyorum. Malzemeler yumusayinca blenderden cektiriyorum en son kaya tuzu cok az sirke ekiyorum ve en son önce kiyilmis maydonoz ekleyip sicak sicak kabanozluyorum. Tadi cok ama cok güzel tavsiye ederim. Tarifini youtubeden bakmistim, ölcülü yapmak isteyen Ordan bakabilir. Ben aci koymadim ama aci da cok yakisir.
Allah razı olsun canımVaryemez , eline saglik. Benim yaptigim bi sos var tadi cok güzel.
Ben hepsini göz karari yapiyorum.
Kirmizi biber
Domates
Kuru sogan
Sarmisak hepsini yikayip, temizleyip, dograyip cigden tencereye alip kaynatiyorum. Malzemeler yumusayinca blenderden cektiriyorum en son kaya tuzu cok az sirke ekiyorum ve en son önce kiyilmis maydonoz ekleyip sicak sicak kabanozluyorum. Tadi cok ama cok güzel tavsiye ederim. Tarifini youtubeden bakmistim, ölcülü yapmak isteyen Ordan bakabilir. Ben aci koymadim ama aci da cok yakisir.
Amin canım aminTeyze afiyetle yesin sizinde ellerinize sağlık.
Rica ederim, biberlide güzel olur. Bu sos kahvaltilik ama makarnaya, yemeklere sos olarakta konur. Kizlardesimle havuclusunu yapmistik , bunun kadar güzel degildi.. birazda damak tadi meselesi . Cok seviyorum bu sosu , gidip bi tane acip yiyesim geldi gece geceTarif için teşekkür ederim.
Canım ben bu sosun soğan sız ve acı bıberlisini yapıyorum. Çorbalara, dolmalara, hatta en çok ta kahvaltıda da tüketiyoruz.
Birde soğanlı deneyeyim.
Ne demek canim, Allah senden de razi olsun. Sen de güzel seyle paylasip, bilgilendiriyorsun. Birbirimize faydamiz oluyorsa ne mutlu.Allah razı olsun canım
Tarif için de çok teşekkür ederim
Ne demek canim, Allah senden de razi olsun. Sen de güzel seyle paylasip, bilgilendiriyorsun. Birbirimize faydamiz oluyorsa ne mutlu.
AminGunaydin hanimlar.
Marti kahkahalari uyutmadi...
Saglikli, huzurlu, bereketli bir haftamiz, gelecege dair umudumuz olsun...
yesa burayla alakasız ama sana şunu sormak istiyorum,Chloe ting yapıyordun sanırım ,baktım o kadar çok video varki iki haftalık olan videolar hangileri,bir de sen incelme farkettin mi gerçekten anlatıldığı gibi etkisi var mı
Hemen bir şeyler secip bugün başlıyorumCanım 7 gün yaptım aslında 12 yapmam gerekiyordu
Kendi sitesinde program var benn oradan 2 haftalık olan i seçmiştim günlük yapılması gereken videoları yazıyordu.. istersen bacak olanı seçersin ona gore söyler videoları ya da karın vs vs
2 3 cm belden incelme oldu canım
Günaydın hoşgeldinGünaydın ☺
Bir ara yazmıştım bu topiğe ama her gün takip ediyorum ben de aktif olayım birazkumbara senelerdir kullanırım şu anda da tüm bozuklukları atıyorum senede 1 açarım normalde. Bir de 5 tl leri biriktirmeye başladım cüzdanda 5 tl görür görmez ayrı bie kavanozda da 5 tl leri biriktiriyorum ❤
Her pazartesi pazara giderken kumbaradaki bozuklukları alıp yerine aynı tutarda kağıt para koyuyorum, hem yavaş yavaş parayı bütünlemiş oluyorum hem de pazarda bozuk para iyi oluyor
Ben de öğretmenim bu arada, sınav görevleri çıkınca kenarda biriktiriyorum gr altın alıyorum. Temmuz'da zam almıştık o zammı her ay yok sayıp görev ücretleriyle aynı yerde biriktiriyorum. Gr alacak kadar birikir birikmez alıyorum