Bu konuda senin gibi bir çok kişi olduğunu düşünerek yalnız olmadığını bil canım, inşallah eski normale döneriz biran evvel,çünkü bu durumlar hepimizi olumsuz etkiliyor attıkTeşekkür ederim canım sağolasın, ben çok hareketli gezmeyi seven sosyal biriyim, eşimle zıt karakterleriz bu pandemi dönemi benim hep evde olmam kimseyle gel git olmayınca böyle oldu bu da geçer ya hu diyorum.
Sakın bırakma kendiniEvdeyim, depresyona girmişim tedavi görüyorum, durumlar böyle.
Hakkımızda hayırlısı olsun. TeşekkürlerBu konuda senin gibi bir çok kişi olduğunu düşünerek yalnız olmadığını bil canım, inşallah eski normale döneriz biran evvel,çünkü bu durumlar hepimizi olumsuz etkiliyor attık
Teşekkür ediyorum sağolasın canımSakın bırakma kendini
Yaz buraya da kafanı dağıt sen herşeyden daha önemlisin kendi hayatının içinde bunu unutma
Inşaallah tamir olurOcağımızın en çok kullandığım gözü bozuldu daha 5 yıllık, yenisini sorduk biraz pahalı geldi bizde servisi ardık bugün gelecekler bakalım sonuç ne olacak.
Güle güle kullan canım aldıklarınıŞubat ayında terziye pardesü, eşarp, etek yelek siparişi vermiştim bir defa da prova ya gittim pandemi başlayınca Hiç gitmedim unuttumda aslında akşam terzi kadın aradı gel al artık dedi yeğenimle gittim elinde bir pardesü daha varmış tamda bana göre onuda aldım 375 ₺.
Amin canım Allah razı olsun.
Geçmiş olsun.. sağlıkla atlatalım en önemli şey buTeşekkür ederim canım sağolasın, ben çok hareketli gezmeyi seven sosyal biriyim, eşimle zıt karakterleriz bu pandemi dönemi benim hep evde olmam kimseyle gel git olmayınca böyle oldu bu da geçer ya hu diyorum.
Tesettürlüsünüz sanırım. Kapalıların giyimleri de masraflı oluyor,her istediğiniz de bulunmuyor sanırım kolay kolayŞubat ayında terziye pardesü, eşarp, etek yelek siparişi vermiştim bir defa da prova ya gittim pandemi başlayınca Hiç gitmedim unuttumda aslında akşam terzi kadın aradı gel al artık dedi yeğenimle gittim elinde bir pardesü daha varmış tamda bana göre onuda aldım 375 ₺.
Sizi daha önceden biliyorum ben,yaşınız genç ve emeklisiniz diye biliyorum. Eviniz apartman dairesi mi müstakil mi?Kizlar carsiya cikmayi cok ozledim. Gezip gezip hanlardan birinde cay esliginde nefeslenmeyi, acikip Kayihan'da pideli kofte yemeyi...
Kuyumcular carsini talan etmeyi...
Cogunlukla evde kendimi oyaliyorum cok sukur, yalniz da olunca icime huzun coktu.
Tesettür giyim çok pahalı değil aslındaTesettürlüsünüz sanırım. Kapalıların giyimleri de masraflı oluyor,her istediğiniz de bulunmuyor sanırım kolay kolay
53 yasimdayim. Evimiz apartman dairesi canim...Sizi daha önceden biliyorum ben,yaşınız genç ve emeklisiniz diye biliyorum. Eviniz apartman dairesi mi müstakil mi?
İyi bari,arkadaşlarım pahalılığından dem vururlardı.aklımda kalmışTesettür giyim çok pahalı değil aslında
Lcw de sefa merve de filan çok ekonomik fiyatlara ürünler buluyorum
Müstakil ev hayalim var,sizi bahçeli,çardağın altında hayal ettim bi an53 yasimdayim. Evimiz apartman dairesi canim...
Ah ahhh ne guzel hayal bu...Müstakil ev hayalim var,sizi bahçeli,çardağın altında hayal ettim bi anmüstakil evlerin bakımı da temizliği de zor ama hele de şu dönemlerde çok rahat olur sanırım
Allah gönlünüze göre versin,emekliliğinizi keyfinize göre yaşarsınız inşAh ahhh ne guzel hayal bu...Dag koylerinden birinde Allah rast getirirse, prefabrik bir ev hayalim var. Cardakli mardakli...