İnsanın kenarda köşedeki birikime el süresi gelmiyor değil miKızkardeşim kızıma 100 TL harçlık vermişti. Şimdilik ona el koydum ama en kısa zamanda kumbarasina atacağım. Pikniğe giderken harcadım.
Ama 200 TL sadece bana ait ufak Birikim var köşede. Üstüne ekleyemedim ama duruyor öyle.
Satacağım yatakları da soran sorana hatta biri gelip alacağım dedi ama henüz gelmediler. Duruyor o da. Beklesin bakalım. Acelemiz yok :)
Vayyy maşallah canım tebrik ederim ikinizi de nice başarıları olsun hayırlı olsun
Maşallah tebrik ederim. Başarıları bütün hayat sürsün inşallah.
Aynen öyleİnsanın kenarda köşedeki birikime el süresi gelmiyor değil mi
Ooooo maşallah
Allah razı olsun şekerim ,hayırlı olsun yavrunaMaşallah canım, tebrik ediyorum, ikinizi de...
benim büyük oğlum da 1. tercihine yerleşti...
Allah razı olsun canım bu duyguyu yaşamanı diliyorumMaşallah tebrik ederim. Başarıları bütün hayat sürsün inşallah.
Aynen öyle
Allah razı olsun canım inşaallah çocuklarınızın hayırlı haberlerini sizler de paylaşırsınızOoooo maşallah
Başarıları daim olsun tebrik ediyorum ikinizi de
Allah razı olsun şekerim ,hayırlı olsun yavruna
Aaa ne güzel nereye gidecek canım?
Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsinamin, ecmain...
İstanbul/Avrupa yakası, en iyi Anadolu lisesine, çok şükür... :) fen lisesi hiç istemedi benimki, fende ful yapmasına rağmen... :)
özel okul masraflarından da kurtulduk, en azından bir çocuk için... :))
amiiin...Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin
Allah razı olsun canım benimVayyy maşallah canım tebrik ederim ikinizi de nice başarıları olsun hayırlı olsun
Amin aminamiiin...
5 yıl, bir yıl da hazırlık okuyacak, uzun bir maraton ama bir bakmışız üniversiteli olmuşlar, Rabbim hayırlı kapılar açsın, doğru insanlarla karşılaştırsın, tüm yavruları... :)
Senden de canımAllah razı olsun canım benim
Senin fındık da bir bakmışsın liseli