Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

İnşallah sen de bir surpriz yaşamazsın ya kullanmayıp yüksek fatura gelince sinir oluyorum

Klima var mı bizde klima var diye yüksek diyorum ve her avize de 3 ampul her iki üç metrede bir avize spot vs var acaba onlar mı çok yakıyor bu işi çözmek istiyorummm
Spot sönüp yanıyor sürekli
Klima her odada var da hava serin, bazen öğle saatleri tek klima çalışıyor sürekli değil
Sıcak su için doğalgaz kullanıyoruz, her gün duş, fırın dikkatli kullanmaya çalışıyorum, yemek, pasta arka arkaya yapıyorum,

Günaydın hanımlar.. bu sabah gelecek bir işimin olmasına şükrederek güne başladım.
Dün piknik çok iyi geldi. Açık hava kızıma da yaradı. Çok eğlendi en çok da hamakta uzanmayi sevdi. Akşam 21.30 da piknik yerinden ayrıldık. Akşam ayrı güzeldi. Bu durumda anladık ki akşam iş çıkışları bile oraya gidip yemeğimizi yiyip bı kaç saat olsa da temiz hava alabiliriz.

Kızkardeşim kızıma 100 TL harçlık vermişti. Şimdilik ona el koydum ama en kısa zamanda kumbarasina atacağım. Pikniğe giderken harcadım.
Ama 200 TL sadece bana ait ufak Birikim var köşede. Üstüne ekleyemedim ama duruyor öyle.
Satacağım yatakları da soran sorana hatta biri gelip alacağım dedi ama henüz gelmediler. Duruyor o da. Beklesin bakalım. Acelemiz yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…