Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Abla Allah kavuştursun ,Allah'tan şifalara kavuşup gelsinler

S Salty bu kadar isi bir gunde mi yaptin canim?
Gencliginin kiymetini bil, kendine iyi davran demeden gecemeyecegim...
Kislik hazirligin bereketli olsun, ellerine saglik canim...
Tecrübe konuşuyor...
Gerçekten dün bu kadar işi yapıp bitirdim eşim yardım etse de ağır yük bende oldu tabiki.
Sonuç mu??!!
Bugün pert oldum ve eşim de kendimi çok yordum diye çıkıştı onunla da sağlam bir kavga ettik
Bir aydr doğru düzgün evde değilim annem ve KV de geçti şehir dışı,okullar da açılacak gibi görünüyor dedim işe başlamadan her şeyi halledeyim daha yapılacak şeyler var aklımda evle ilgili ama acele ettim ablacım valla haklısın

Anneme gittim ,gelirken bana alıverdiği acı biberleri getirdim
Onları kurutmak için dizeceğim
Marketten maden suyu aldım 4.25 tl ödedim
Kumbaradaki bozukluklardan 20 tl sini tümlettim
Kumbaraya 5 kuruş attım
Cüzdan kumbarama da 100 tl koydum
Ufak oğlanın kahvaltısını yaptırdım akşam üzeri pikniğe gideceklermiş
Ben de dondurucudan tavuk pirzola çıkardım anneme gideceğim evde ızgara yapar akşam yemeğini birlikte yeriz

Eki Görüntüle 2673075

Kumbara programından cüzdan kumbarayı takip ediyorum gayet pratik oluyor

Her ne kadar uzun vadeci olsam da altın almayı gözüm yemiyor
Hayırlısı
Fiyatlar tablodaki gibi degil, cumhuriyet altinini dun 3600 tl dedi kuyumcu. Tabloda 3290 gorunuyordu.
Darphaneler yeniden basana ve tablodaki fiyatlar gecerli olana kadar, ben bankadan gr alacagim. Sonradan fizikiye ceviririm.
Nasip...

Fiyatlar tablodaki gibi degil, cumhuriyet altinini dun 3600 tl dedi kuyumcu. Tabloda 3290 gorunuyordu.
Darphaneler yeniden basana ve tablodaki fiyatlar gecerli olana kadar, ben bankadan gr alacagim. Sonradan fizikiye ceviririm.
Nasip...
Abla ortalık toz duman nasılsa durulur piyasalar oturuşur
Olmadı ingiliz sterlini alırım

Abla ortalık toz duman nasılsa durulur piyasalar oturuşur
Olmadı ingiliz sterlini alırım
Fiyat asagi cekildi, altin karaborsaya dustu. Bir sure ( artik o bir sure ne kadarsa) yatay seyirde gidip, sonra yine bir patlama bekliyorum...
Bu bir silkeleme operasyonu. Borsada da olur. Bir panikle millet hucum eder, dusunce bir panikle satar, sonra birileri cikip hasadi toplayiverir. Her sekilde sabreden kazanir... Hayirlisi...

Selam kızlar,
Kahvaltı için ekmek almaya indiğinde kahve ve çekirdek de aldı eşim, kahvaltı ve kahveden hemen sonra büyük kızımla çıktık dünkü gördüğüm butik kapalıydı başka mağazada 2 elbise beğendi aldık, küçüğe de resim atıp aradık istersen sana da alalım diye,istemedi bayramda almıştım var benim çiçekli elbisem dedi
Ama büyüğün içine sinmedi internetten de getittiriyorum benim 2 oluyor haksızlık olur dedi
Çamaşır attım, mutfağı süpürdüm, süpürme işini eşime, toz alma işini büyüğe verdim, küçük kendi odasını sadece.,ben de yemek yapar evi baştan aşağı silip banyoları yıkarım dedim,
Arada çamaşır da astik, yemek, çay, kahve derken yeni elbiseyi yıkayıp onu da astık,
Eşim markete gitti çikolata, konserve mısır, şehriye, makarna, Kahvaltılık gevrek aldı.
Bugünü harcamasiz atlattım, elbiseyi kızımın kartıyla ödedik ortak ödüyoruz onu
Kahve içerken küçük ablasına hangi elbiseyi aldığımızı sordu ,
Kızım senin de hakkın var hâlâ dedim, biliyorum teşekkür ederim dedi, derse giderken yeni aldığını giymekle ilgili konuştular, şu ayakkabıyla olur vs, derken beyaz spor ayakkabılarımızı yıkadım, güneşe koydum az önce.
Tatlı olarak etimekli pudingi tatlı yaptım S Salty
Az önce yedik
Yemek olarak da mercimek çorbası, ciğer, patates salatası yaptım

Kızlar birbirlerine karşı adil davranıyorlar ne güzel
Güle güle kullansın elbisesini
Afiyet olsun

Ben hesaplamalara inşallah evime dönünce devam edeceğim hanımlar çünkü burada hesaplar tutarlı değil takip de edemiyorum harçlığım bitti eksiye girdim ağustosun harçlığından düşeceğim bu eksiyi
Bugün oğlusu bayagj gezdirdim.Ayakkabisi eskimisti ayakkabı aldım 60 TL,oyuncak aldım çok sevdi ama az önce kırıldı 20 TL ,börek aldım atıştırmalık olarak 14 TL,pide ayran yedik 15 TL,2 tane 5 lt lik su aldım 5 TL,kova ve maşrapa aldım 8.25 tl..aklımda kalanlar bunlar malum defterim evde, burada yazamıyorum.
Dışarı çıkınca gidiyor, cumartesiye kadar evdeyim artık

Kız kardeş
Maşallah...
Yediklerniz afiyet olsun,ben de sütlaç yapiverdim

Başka yerde mümkün değil hesap kitap bizde bu ay ne ettik ne verdik ne aldık hiç birşey anlamadım.

Evde olmamıza rağmen elektrik 164

Bugün domates konserveleri menemen ve buzluğa yemeklik doğranmış domateslerimi de yaptım.Hazirliklar bitti sayılır bir iki reçel yaparım belki salcam ve kurularim annemden gelecek ben de yapabileceğim herşeyi yaptım hamdolsun.
En son evi de silip süpürdm,sütlaç yaptım oğlan seviyo diye ama yemek yapmadım dünden kalanlarla idare ettik bunca yorgunluğa ancak

Ellerine emeklerine sağlık
Güzel günlerde afiyetle yensin inşaallah
Rabbim bereket versin

Ya anneme de çok geldi 140.Normalde en fazla 80-90 TL ama bu ay ona da çok geldi kardeşime de ..Ben ve oğlum da varız şofben aciliyor belkide normaldir.Bana ne geldi acaba hiç bilmiyorum en son faturayı 61,90 a düşürmüştüm.Bu ay evde de yokum bakalım Allah kerim

Eline sağlık canım bereketli olsun
Sütlaça da bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…