Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yarından itibaren 200tl harcama limiti olsun
Annemler vs için extra çıkarsa ayırdığım 150tl den kullanayım.
Kart kullanmak istemiyorum
Kart elimdeyken dayanamıyordum elim hep karta gidiyordu sanki bedavaymis gibi kartları kestim bu sorundan kurtuldum şükür.

Sabah kış hazirligim yok demiştim ve o mesajdan sonra...
Tüm evi sildim supurdum toz aldım.
Çamaşır yikadim astım kuruyanlar vardı katladim.
Ben bunları yaparken eşim alışverişe gitti
60 kilo domates
20 kilo patlıcan
20 kilo civarı biber kapya +yeşil biber toplam
Bamya ,yeşil fasulye, Su kabağı
Muz ,buz dolabı poşeti içecek aldi geldi.

Karnıyarıklik kızartma patlıcan
Musakka için patlıcan
Alinaziklik köz patlıcan
Köz kapya
Kızartma kapya yaptım dolaba yerleştirdim şükür.
Kabak ve bamya da tamam
Yeşil fasulye yi de pişirdim birazdan yemeklik posetleyip kaldircam
Allah kısmet ederse yarına da domates konservesi
Konserve menemen
Ekstra dan buzluğa doğranmış biber ve domates atacağım ,galiba şuan yorgunluktan ölüyorum ama şükür baya bı iş hallettim bugün

Allah tadıyla yemeyi nasip etsin canım, bereketli olsun

Süper iş yapmışsın maaşallah sana
Ağız tadıyla yiyin
Evde mi közledin biberi patlıcanı

Günaydın
Yorgun uyandım yine, hava kapalı
Bugün enerjimi toparlamalıyım
Güzel bir kahvaltı hazırlamalıyım, yukardaki bir butikte elbise görmüştüm kızımla gidip bakayım begenirse alayım
Tüm evi temizleyip, yemek yapayım, tatlı da yapayım pratiğinden

Ooo seni de bugün baya iş bekliyor,şimdiden kolay gelsin Bende pert uyandım bugün ama işler beni bekler

Tatlı ne düşünüyorsun,ben de bugün son kez canım ne çekerse yeyip yarın tekrar diyete döneceğim bı tatlı yapsam fena olmaz

Erkenden kalktım kahvaltımı yaptım
Çamaşırları katladım, duşumu aldım.
Ufak oğlan uyuyor.
Anneme gidip gelmeyi düşünüyorum
Bugün poğaça ya da peksemet yapıp biraz da apartmana filan dağıtsam diye geçiyor içimden

Mutlu pazarlar...
Esim gitti ve 15 gun yalniz gibi gorunuyoruz.
Kiz da onumuzdeki cumartesiye kadar yok.
Allah eksikliklerini gostermesin, pek zor geldi.
Bu kisa tatil, toruna eminim iyi gelecek.
Esimin de bel fitigi var, o da termalde rahatlar insaallah...
Umarim korona kapmadan donerler.

Günaydın kızlar.
Dün lazer randevum vardı ona gittim. 200 TL ödememi yaptım lazere.
Ben lazer e ilçeye gidiyorum kızkardeşimin oturduğu. Benimde lise yi okuduğum yer. Çarşıda bı tür attım. Çok duygulandım yıllardır geçmediğim yerler.
O zamanlar çok şık aldığım şekerler vardı çarşıda görünce bir kg aldım 35 TL. Kahve, falan da aldım. 100 TL de çarşıda anılarıma harcadım diyelim
Sonra da geldik. 300 TL harcama ile eve döndüm.
Bugün de piknik yapacaguz arkadaşlar ile. Kızım biraz açık havada eğlensin istedim. Eşim sınava gitti dönüşte gideriz.

Merhabalar hanımlar belki garip gelebilir ama fikirlerinizi merak ediyorum 50000 gibi ihtiyaç kredisi çekip altın almak mantıklı mı şu dönemde
Merhaba. Bu konuda ben de yazmak istedim. Gecen ay 6 temmuzda biz de 30 bin ihtiyaç kredisi çektik 4 yıl geri ödemeli 40 bin tL olacak şekilde.
Benim amacım kredi kartına verdiğimiz meblanin yarısını ihtiyaç kredisine vermek. Yani kredi kartını kapatm şartı ile böyle yaptık.hepsiyle altın aldım. Şuan altınlarımin faizinin yarısı çıktı bile.
Fakat bu ay olsa öyle yapar mıydım emin değilim çünkü son bir ayda inanılmaz artık oldu. Şuanda bunu yapmaya cesaret edemezdim. Ytd :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…