Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Cok uzuldum. 5 dayimdan biri haric, bu dunyadan yokluk icinde goctuler...Hanimlari da su anda parasizlik cekiyorlar. Yaslari da 70 ve uzeri. Oysa ki ellerinden cok paralar gecti. Hic yaslanmayacaklarini, hep calisabileceklerini sandilar...

Cok uzuldum. 5 dayimdan biri haric, bu dunyadan yokluk icinde goctuler...Hanimlari da su anda parasizlik cekiyorlar. Yaslari da 70 ve uzeri. Oysa ki ellerinden cok paralar gecti. Hic yaslanmayacaklarini, hep calisabileceklerini sandilar...
Aynen öyle sandı bizimki de..Dua etsin ki annem isteğe bagli sigorta başlatmıştı da onu ödüyoruz.Allah anneme sağlıklı uzun ömürler versin ki emeklilik maaşını hayırlısıyla kullansın inşallah.Yoksa kocasından ona hiç hayır olmadı olmayacak

Ben yengelerime cok uzuluyorum. Gencken ellerine gecen ise yatirilmis dolayisiyla para kit, yaslanmis yine kit. Yeme icme mukemmeldi ama dunyanin diger nimetlerinden varken faydalanamadilar...Cok uzucu.

Ayrica annene ne mutlu ki, kendisini dusunen bir evladi var. Masallah...

Ayrica annene ne mutlu ki, kendisini dusunen bir evladi var. Masallah...
En büyük çocuk olarak yaşadıklarına ve yasayamadiklarina en çok ben şahit oldum.Uzuluyorum onun için,inşallah bundan sonraki hayatı güzel huzurlu sağlıklı geçer.

Merhabalar hanımlar belki garip gelebilir ama fikirlerinizi merak ediyorum 50000 gibi ihtiyaç kredisi çekip altın almak mantıklı mı şu dönemde

Bence Değil canım, borç parayla yatırım yapılmaz...
Ayrıca evet altın uzun vadede hep kazandırır ama şu yaşananlar normal şeyler değil, her an her şey değişebilir.... ytd

Merhabalar hanımlar belki garip gelebilir ama fikirlerinizi merak ediyorum 50000 gibi ihtiyaç kredisi çekip altın almak mantıklı mı şu dönemde

krediyle yapılan hiçbir işin sonu hayır getirmez canım
Çevremde de krediyle çeşitli iş yapmaya kalkanların sonu hep hüsran oldu
Krediyle ev alan nihayetinde bir sebepten evini satmak zorunda kaldı, kiminin iş yeri battı
Kimilerinin evlerinde huzursuzluklar, bereketsizlik, hastalıklar meydana geldi vs vs sadece gördüğüm örneklerden birkaçı...
Hayat karar kazanç sizin ,siz bilirsiniz

Yukselisin boyle surecegini kim garanti edebilir?
Ya ruzgâr tersten eserse?
O vakit hem altindan bir kâr elde edemezsin, hem de faiz odemis olursun.
Bana mantikli gelmiyor...

Bugün şu ana kadar dışarı çıkmadım hava çok sıcaktı, bulutlar toplanıyor Rabbim hayırlı yağmurlar verir inşaallah

A 101 e gidip maden suyu almam lazım geçen gün gittiğimde kalmamıştı

Akşam menüm

Kuzu kuşbaşı
Patates sote (soğanlı salçalı baharatlar eşliğinde)
Vişne kompostosu
Yoğurt
Salata
Dondurma

Cevaplarınız için cok teşekkürler bana da mantıklı gelmiyor da eşimi ikna edemiyorum mantıklı olmadığına acaba mi demiştim bu işlerden de pek anlamam zaten çok teşekkürler
Ne demek canım vereceğiniz karar hakkınızda hayırlar getirsin

Oğlanlar eve gelirken kola ve somun ekmeği almışlar 12 tl

Ben gene dışarı çıkamadım

Hesapladım da 128.60 tl mutfak
65 tl de stok için harcama yapmışım
Haftalık mutfak için 150 tl lik limiti 8 haftadır hiç aşmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…