Cok uzuldum. 5 dayimdan biri haric, bu dunyadan yokluk icinde goctuler...Hanimlari da su anda parasizlik cekiyorlar. Yaslari da 70 ve uzeri. Oysa ki ellerinden cok paralar gecti. Hic yaslanmayacaklarini, hep calisabileceklerini sandilar...Büyüklerin çocuklara yardım etmeyi bırak kendine yetecek halde olması bile çok güzel.Babam ibretlik bir adam.36 yil boyunca çalıştı eline dünya kadar para geçti 10 bin üzeri aldığı oldu ama sigortasız çalıştı hep,hiç ölmeyecekmis gibi yedi içti gezdi yedirdi icirdi ama evi hep mahrum bıraktı para yok dedi hep.Sonra kısmı felç geçirdi işinden oldu.Son durumu sigorta yok para yok sürekli bir yerlerden ödenmemiş vergi borçları geliyor.Umrunda mi ,asla ! Parayla oynayan adam 1 TL için kurşun atıyor şimdi.Annem hala yanında istemeden de olsa ama kıymet biliyor mu hayır.Bugun olsa yine aynı şeyleri yaparim iyi yaptim diyor
Bu arada evleri dedemden kalma ,ise giderken kendi servis yapıyordu o servisten de benim maaşım kadar ücret alıyordu hiçbir gideri yoktu yani
Aynen öyle sandı bizimki de..Dua etsin ki annem isteğe bagli sigorta başlatmıştı da onu ödüyoruz.Allah anneme sağlıklı uzun ömürler versin ki emeklilik maaşını hayırlısıyla kullansın inşallah.Yoksa kocasından ona hiç hayır olmadı olmayacakCok uzuldum. 5 dayimdan biri haric, bu dunyadan yokluk icinde goctuler...Hanimlari da su anda parasizlik cekiyorlar. Yaslari da 70 ve uzeri. Oysa ki ellerinden cok paralar gecti. Hic yaslanmayacaklarini, hep calisabileceklerini sandilar...
Ben yengelerime cok uzuluyorum. Gencken ellerine gecen ise yatirilmis dolayisiyla para kit, yaslanmis yine kit. Yeme icme mukemmeldi ama dunyanin diger nimetlerinden varken faydalanamadilar...Cok uzucu.Aynen öyle sandı bizimki de..Dua etsin ki annem isteğe bagli sigorta başlatmıştı da onu ödüyoruz.Allah anneme sağlıklı uzun ömürler versin ki emeklilik maaşını hayırlısıyla kullansın inşallah.Yoksa kocasından ona hiç hayır olmadı olmayacak
Ayrica annene ne mutlu ki, kendisini dusunen bir evladi var. Masallah...Aynen öyle sandı bizimki de..Dua etsin ki annem isteğe bagli sigorta başlatmıştı da onu ödüyoruz.Allah anneme sağlıklı uzun ömürler versin ki emeklilik maaşını hayırlısıyla kullansın inşallah.Yoksa kocasından ona hiç hayır olmadı olmayacak
En büyük çocuk olarak yaşadıklarına ve yasayamadiklarina en çok ben şahit oldum.Uzuluyorum onun için,inşallah bundan sonraki hayatı güzel huzurlu sağlıklı geçer.Ayrica annene ne mutlu ki, kendisini dusunen bir evladi var. Masallah...
Amin canim amin...En büyük çocuk olarak yaşadıklarına ve yasayamadiklarina en çok ben şahit oldum.Uzuluyorum onun için,inşallah bundan sonraki hayatı güzel huzurlu sağlıklı geçer.
Merhabalar hanımlar belki garip gelebilir ama fikirlerinizi merak ediyorum 50000 gibi ihtiyaç kredisi çekip altın almak mantıklı mı şu dönemde
krediyle yapılan hiçbir işin sonu hayır getirmez canımMerhabalar hanımlar belki garip gelebilir ama fikirlerinizi merak ediyorum 50000 gibi ihtiyaç kredisi çekip altın almak mantıklı mı şu dönemde
Yukselisin boyle surecegini kim garanti edebilir?Merhabalar hanımlar belki garip gelebilir ama fikirlerinizi merak ediyorum 50000 gibi ihtiyaç kredisi çekip altın almak mantıklı mı şu dönemde
Hakkinizda hayirlisi...Cevaplarınız için cok teşekkürler bana da mantıklı gelmiyor da eşimi ikna edemiyorum mantıklı olmadığına acaba mi demiştim bu işlerden de pek anlamam zaten çok teşekkürler
Ne demek canım vereceğiniz karar hakkınızda hayırlar getirsinCevaplarınız için cok teşekkürler bana da mantıklı gelmiyor da eşimi ikna edemiyorum mantıklı olmadığına acaba mi demiştim bu işlerden de pek anlamam zaten çok teşekkürler
Allah sonumuzu hayırlı etsinBen de bu yaz kizilcik yemedim henüz
Yarın sabah kahve almam lazım hiç kalmadı, manavdan kızılcık da bakarım.
Bulunduğumuz bölgeye yakın karantina uygulanıyor
Çok arttı vakalar