Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

7 ay boyunca alınan altınların toplamından elde edilen kar 8710tl olmuş ,Allah bereket versin
Amin canım...

Ben de geçen sene baya bi çeyrek ve ata almıştım, bütün birikim bankada olmasın diye, neredeyse ikiye katladı ama alım gücü de aynı oranda düştüğü için, aynı hesaba çıkıyor, tl değerini korumuş oluyor sadece...

Gidişat iyi değil, bakalım nE olacak...
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

Evimize döndük elhamdülillah
Pizza yedik zira çok yorgundum yemek yapacak gücüm yok içecek eczaneden ilaç aldık ne kadar tuttu bilmiyorum eşim ödedi.
Makine çalışıyor daha da çalışır yikanacaklar biriktitatil dönüşü temiz kirli ne var ne yok yıkarım

Eşim uyudu uyansın market alışverişi yapılacak
Varyemez bu ayki birikim 3500 lira
Bu yılki toplam hedefim 60 gram altın veya buna denk para hadi inşallah

Aynen dediğin gibi canım bu hiç hoş bir durum değil
Hesap yaparken bakıyorum 16 martta 15 gr altını 4650 tl ye 2 haziranda15 gramı 5700tl ye almışım arada 1000 tl den fazla kayıp var

Ben de evin borcunu bitirip önümü görünce geçen senelerden kalan para ile 14 cumhuriyet altını alıp koymuştum
Onları yok sayıp 2020 den itibaren yeni evde yeni birikim sayfası açtım hayırlısı bakalım
Sağlık ve huzur olsun

Hoşgeldin evine
Bereketli olsun birikimin, listeye ekledim
Yol gezmiş gelmiş valize girip çıkmış çamaşırlar dezenfekte edilmeli

Aynen, kirli, temiz, ütülü vs ne varsa makinaya... :)
Bereketli olsun, fazla fazla gerçekleşir inşallah

Öyle canım, sağlık ve huzur olsun, gerisi bir şekilde hallolur...

Yurt dışına vekaletini parasını gönderdiğimiz kurbanların kesim anı videosu gelmiş çok mutlu oldum
Bu yıl nasip olan ülke Mali olmuş Oralardaki kardeşlerimize helal hoş afiyet şifa olsun

Gelseydin güzel olurdu
Ani bir kararla çayı demeyip pogacalari da alıp kardeşime gittik
Akşam 7 gibi geldik
Duş alıp, dinleniyorum
Patlıcanlar bekliyor
Patlama olmus altın 460tl ye çıkmış vs
Ya altında bu kadar yükseliş eskiden de oluyor muydu çok can sıkıcı bir durum

Bu tip hareketler çok nadir olsa da şu bir gerçekki altın her sene mutlaka artıyor
Altını alıp 2 sene 5 sene dursak mutlaka arttığını görüyoruz
Anladığım kadarıyla altın yükseldikçe edilecek kar azalıyor sadece..illa kar geliyor yani.15 inde aldığım 3 gramdan 192₺ kar ettim şimdi bile bozsam kardayim vay be

Anladığım kadarıyla altın yükseldikçe edilecek kar azalıyor sadece..illa kar geliyor yani.15 inde aldığım 3 gramdan 192₺ kar ettim şimdi bile bozsam kardayim var be
Canım biz minik yatırımcının amacı paramızın alım gücünü korumaya çalışmak
Çok profesyonel kişiler bunu âdeta iş edinip günlük hareket takipçileri al satçılar çok farklı karlar elde ediyorlar

Benim ufak oğlan altınlarından 7600 tl kar elde ettiği için bana teşekkür etti ve de bana 1 çeyrek komisyon vermeyi teklif etti
Senin başarıların benim için komisyon tatlım dedim konuyu kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…