Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versinMerhaba hanimlar.
Ana yarisi teyzem, kismi felc gecirdi. 68 yasinda ve herkesin her isine kosan, gelinlerine torunlarina fazla fedakarlik eden bir kadin... Gereksiz aldigi yuklerin altinda ezildi kaldi.
Dualariniza talibiz...
Afiyet olsunAkşam yemeğimi yedim
Karışık kızartma
Nohutlu pilav
Vişne kompostosu
Yoğurt
Sağolasın canımAfiyet olsun
Amin canım...7 ay boyunca alınan altınların toplamından elde edilen kar 8710tl olmuş ,Allah bereket versin
Senin adına süper ,ülke adına ise üzücü bir durum ,TL neden bu kadar değer kaybediyor7 ay boyunca alınan altınların toplamından elde edilen kar 8710tl olmuş ,Allah bereket versin
Aynen dediğin gibi canım bu hiç hoş bir durum değilAmin canım...
Ben de geçen sene baya bi çeyrek ve ata almıştım, bütün birikim bankada olmasın diye, neredeyse ikiye katladı ama alım gücü de aynı oranda düştüğü için, aynı hesaba çıkıyor, tl değerini korumuş oluyor sadece...
Gidişat iyi değil, bakalım nE olacak...
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
Canım benim adıma da kötü kazancım aynı oranda artmadıkiSenin adına süper ,ülke adına ise üzücü bir durum ,TL neden bu kadar değer kaybediyor
Aslında haklısın ,sadece yaptığın kâr için iyi dedim yoksa hepimizin alım gücü düşüyor.Canım benim adıma da kötü kazancım aynı oranda artmadıki
Geçen aylarda ayda en az 10 gr alırken simdi alamıyorum
Hoşgeldin evineEvimize döndük elhamdülillah
Pizza yedik zira çok yorgundum yemek yapacak gücüm yok içecek eczaneden ilaç aldık ne kadar tuttu bilmiyorum eşim ödedi.
Makine çalışıyor daha da çalışır yikanacaklar biriktitatil dönüşü temiz kirli ne var ne yok yıkarım
Eşim uyudu uyansın market alışverişi yapılacak
Varyemez bu ayki birikim 3500 lira
Bu yılki toplam hedefim 60 gram altın veya buna denk parahadi inşallah
Evimize döndük elhamdülillah
Pizza yedik zira çok yorgundum yemek yapacak gücüm yok içecek eczaneden ilaç aldık ne kadar tuttu bilmiyorum eşim ödedi.
Makine çalışıyor daha da çalışır yikanacaklar biriktitatil dönüşü temiz kirli ne var ne yok yıkarım
Eşim uyudu uyansın market alışverişi yapılacak
Varyemez bu ayki birikim 3500 lira
Bu yılki toplam hedefim 60 gram altın veya buna denk parahadi inşallah
Öyle canım, sağlık ve huzur olsun, gerisi bir şekilde hallolur...Aynen dediğin gibi canım bu hiç hoş bir durum değil
Hesap yaparken bakıyorum 16 martta 15 gr altını 4650 tl ye 2 haziranda15 gramı 5700tl ye almışım arada 1000 tl den fazla kayıp var
Ben de evin borcunu bitirip önümü görünce geçen senelerden kalan para ile 14 cumhuriyet altını alıp koymuştum
Onları yok sayıp 2020 den itibaren yeni evde yeni birikim sayfası açtım hayırlısı bakalım
Sağlık ve huzur olsun
Gelseydin güzel olurduVealeykum selam kolay gelsin çayı demleyip geleyim mi ?
Ya altında bu kadar yükseliş eskiden de oluyor muydu çok can sıkıcı bir durumGelseydin güzel olurdu
Ani bir kararla çayı demeyip pogacalari da alıp kardeşime gittik
Akşam 7 gibi geldik
Duş alıp, dinleniyorum
Patlıcanlar bekliyor
Patlama olmus altın 460tl ye çıkmış vs
Bu tip hareketler çok nadir olsa da şu bir gerçekki altın her sene mutlaka artıyorYa altında bu kadar yükseliş eskiden de oluyor muydu çok can sıkıcı bir durum
Anladığım kadarıyla altın yükseldikçe edilecek kar azalıyor sadece..illa kar geliyor yani.15 inde aldığım 3 gramdan 192₺ kar ettim şimdi bile bozsam kardayim vay beBu tip hareketler çok nadir olsa da şu bir gerçekki altın her sene mutlaka artıyor
Altını alıp 2 sene 5 sene dursak mutlaka arttığını görüyoruz
Canım biz minik yatırımcının amacı paramızın alım gücünü korumaya çalışmakAnladığım kadarıyla altın yükseldikçe edilecek kar azalıyor sadece..illa kar geliyor yani.15 inde aldığım 3 gramdan 192₺ kar ettim şimdi bile bozsam kardayim var be