İyi olmana sevindim hep iyi ol canım
Öncelikle senin ruh ve beden sağlığın önemli
Kendini sev kimsenin seni sevip değer vermesini bekleme , verirlerse ala kendi asaletlerindendir vermezlerse yine kendilerinin nankörlüklerindendir .
Teşekkür ederim canımHayırlı günler hanımlar.
Varyemez ne ince düşüncelisin öğrencilerine moral destek vermen . Anneniz ile tatlı sohbetler.
H Hayatsuuuu kolay gelsin, yemeğin bereketli olsun.
p_ritha görünmez kaza olmuş geçmiş olsun, ve bunda da bir hayr diyelim.
Güzel günlerde kullanın inş,canımLcw den sipariş ettiklerim geldi
Çocuklara kışlık mont,hırka kazak aldım.hepsi uyguna geldi toplam 568 tl ödedim.
Güle güle güzel günlerde huzurla kullansınlar canımLcw den sipariş ettiklerim geldi
Çocuklara kışlık mont,hırka kazak aldım.hepsi uyguna geldi toplam 568 tl ödedim.
Benim küçüğüm her tûrlü meyveyi yer yalnız büyüğü pek sevmez,anca kek pasta gibi şeylere bayılır.Öğle yemeği yedik, bitmedi dolaptakiler
Meyveleri elden geçirdim attım birazını,
Üzülüyorum pek meyve yemiyor çocuklar, alırsam da azaz alıyorum
Haftalık 150 tl hedefiniz çok iyiHaftalık 150 tl hedefi 16.25 tl artırarak son buldu.
Canım şöylekiHaftalık 150 tl hedefiniz çok iyi
Ben hiç hesaplamadim haftada ne kadar harcadığımızı,bir hafta bende deniyeyim bakalım nasıl olacak.
Stok için aldıklarımızı saymiyoruz,anladım.Canım şöyleki
Toplam harcama 305.20 tl
Bunun 133.75 tl si haftalık
171.45 tl si stoklanan ürün
ben 16.25 i simdi stok butceme koyardimHaftalık 150 tl hedefi 16.25 tl artırarak son buldu.
Stok için aldıklarımızı saymiyoruz,anladım.
Yoksa mümkün değil 150 tl
Öyleyse pazartesi başlamak lazım
Ellerine sağlık canım ,afiyet olsun.Ayy çok yoruldum
1 tepsi şekerpare
1 tepsi kaşarlı poğaça
Ağlayan kek,yarin garnitürlü yoğurt makarnası da yaparim ablam gelirse.
Aksam yemegi taze fasulye pilav cacık yaptim
Mutfak çok dağıldı bide toplaması var şimdi.
Bende aynı sizin gibi stok yapmayı çok severim,önceden eşim söylenirdi varken neden yine aliyosun bitince aliriz diyeEvet aynen öyle
Stoklara atılan ürünler kağıt havlu ,tuvalet kağıdı, toz ve sıvı çamaşır deterjanları, çamaşır yumuşatıcıları, küp ve toz şeker, çay, sıvıyağ, tereyağ, peynirler ,un, pişirme kağıtları ,buzdolabı poşetleri vs bu yazdığım grup ürünlerde kimi 3 ay kimi 8 - 9 ay yetecek durumda.
Haftalık ürünler daha çok yumurta ,süt, yoğurt, sebze-meyve ,et ürünleri
Valla çok iyi olurdu ya yapması kolayda toplaması zorEllerine sağlık canım ,afiyet olsun.
Şu aşçıların yamakları gibi getir götür ve toplama işlerini yapan biri lazım