- 28 Aralık 2023
- 6.213
- 18.921
- 168
Ahahah gerekirse o da yapılırNe yaptın bacaklarını mı kırdın
Dimi yaKolaydı o kadar!
Ayyy yazık ya
Ayıp ettinHem yiyip hem zayıflayabiliyor musun göreceeeessssss
Yok be yaylar daha müsait böyle gereksizliklere benceKesin koç burcu ergendir bunu yapan
Ama koçlar yaylarla iyi geçinirler be yaaYok be yaylar daha müsait böyle gereksizliklere bence
Yakın arkadaşlarımdan biri yayAma koçlar yaylarla iyi geçinirler be yaa
164 ablacım nedendolar milyoneri balım senin boy kaç?
Ben yerli yerinde konuşan bir de eğlenceli insanı çok severim kızzz. Konuşmayan sinsirellalardan haz etmemYakın arkadaşlarımdan biri yayama çok konuşuyor
Güzel 57.5 kilo iyi fıstık gibi olursun164 ablacım neden
Ay o hiç susmuyor ablacım bir olay anlatacak bütün detaylarını dinlene dinlene anlatıyor yoruluyorum dinlerken sadede gel de diyemiyorum çok yakın değiliz demek ki yazarken fark ettimBen yerli yerinde konuşan bir de eğlenceli insanı çok severim kızzz. Konuşmayan sinsirellalardan haz etmem
Ahaha canın çekerse ye gitsin ablacım ama çok yediysen hafif bişeyler yiyebilirsin belkiBu arada kahvaltımı şimdi yaptım 2 poğaça yedim benim aslında akşam yemek yememem daha isabetli olur ama bilemedim
Eti pişiririm geçenki tavuğa döner
Ben de kısa ve öz anlatım dinleyebilirim yoksa beyin felci geçirecek gibi oluyorumAy o hiç susmuyor ablacım bir olay anlatacak bütün detaylarını dinlene dinlene anlatıyor yoruluyorum dinlerken sadede gel de diyemiyorum çok yakın değiliz demek ki yazarken fark ettim
Yaaa çok iyiiiAbalarım ve meyrabaaammmmmm geçen haftaki eğitimin bitiminde herkes birbiriyle ilgili bir cümle yazdı, benimle ilgili yazılanlar bunlar çok mutlu oldum sizle de paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 3489969
Hiçte bikereeeYok be yaylar daha müsait böyle gereksizliklere bence
Bende 164um 72 olmuşum.164 ablacım neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?