• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bir yardım yapın bakalım

kalqsiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
14
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar benim bir küçük sorunum var fazla büyütülecek kadar değil eşimin klasik tanıdıgımdan bu tarafa kullandıgı bir parfüm var özenle saklıyor ismini önceleri güzel geliyordu artık bıkkınlık geldi :19: şimdik ben bir parfim hediye etmeliyim ve o bıkkınlık getiren parfümden kurtulmalıyım hem ben rahat edeyim hemde bu süreklilkiten kurtulayım "Calvin Klein Euphoria Man, Le Male - Jean Paul Gaultier, Acqua Di Gio Homme - Giorgio Armani,
Dune Pour Homme - Christian Dior, White Musk - The Body Shop, Hugo - Hugo Boss, Red Style in Play - Lacoste,
Silver Shadow - Davidoff, Hilfiger - Tommy Hilfiger" gibi parfüm markaları ve yorumlar okudum en iyiler felan diye hitap ediliyor bunlardan birsin kullanan sevğili, eşi, yakın çevresinde olan varsa veya hangi parfüm ürünü kullanıyorsa bana yardım edin acilen cvp bekliyorum...şimdiden tşkler :49:

tatlım benim erkek arkadaşım paco robanna one million kullanıyor bu aralar erkekler arasında meşhur bi parfümmüş kokusu da güzel benim erkek arkadaşım esmer ona yakışıyor kokusunu bulduğun bi yerde kokla derim bir de avon wilderness kullanıyoro da çok güzel bi koku evde arabada ofisinde birer tane bulundurur özel zamanlarda paco robanna günlük wilderness kullanıyor ben de çok memnunum kokusundan

Ben gecen yaz sevgilime armani code homme aldim ve bayildi kokusuna (ki bizim kiz arkadaslarimla zaten hayran oldugumuz bi koku) cokta hosuna gitti ondan sonra zaten ayni kokuyu kuzenlerim ve kardesimde aldi hala dahada kullaniyolar...ha bide paco rabanne one million var buda hos ama agirdir söyliyim erkeklerde bu iki koku muhtesem bence

Söylemiş oldugunuz markalara baktım netten baktım parfümler bakacagım hepinize çok tşkler farklı olacak bir markalar varsa parfümler bakmdan olarıda listem ekleye bilirmi. :10:
1-Giorgio Armani Code Homme EDT, Emporio Armani Diamonds EDT, Giorgio Armani Code Homme EDT
2-JOOP GO EDT , JOOP HOMME EDT
3-AVON WİLDERNESS
4-Laura Biagiotti ROMA UOMO
5-PACO RABANNE ONE MILLION
6-Calvin Klein Euphoria Man
7-Burrbery Klasik&Bvlgary

İlk bakacagım kokular arasında karasız kalmaktan korkuyorum çeşit bol :62:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benim bir küçük sorunum var fazla büyütülecek kadar değil eşimin klasik tanıdıgımdan bu tarafa kullandıgı bir parfüm var özenle saklıyor ismini önceleri güzel geliyordu artık bıkkınlık geldi :19: şimdik ben bir parfim hediye etmeliyim ve o bıkkınlık getiren parfümden kurtulmalıyım hem ben rahat edeyim hemde bu süreklilkiten kurtulayım "Calvin Klein Euphoria Man, Le Male - Jean Paul Gaultier, Acqua Di Gio Homme - Giorgio Armani,
Dune Pour Homme - Christian Dior, White Musk - The Body Shop, Hugo - Hugo Boss, Red Style in Play - Lacoste,
Silver Shadow - Davidoff, Hilfiger - Tommy Hilfiger" gibi parfüm markaları ve yorumlar okudum en iyiler felan diye hitap ediliyor bunlardan birsin kullanan sevğili, eşi, yakın çevresinde olan varsa veya hangi parfüm ürünü kullanıyorsa bana yardım edin acilen cvp bekliyorum...şimdiden tşkler :49:

Gio olabilir cnm rahat bir koku

Back