Kontakt Lens küçük bir soru :)

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
kızlar ben 3 aylık renklı lens aldım ama bu lenslerımı ben hergun kullanmak ıstemıyorum zaten evdeyım gozlugumde var sorum şu ben mesela lenslerımı haftada dıyelım 2 kez kullandım veya haftada 1 yınede kullanım suresı 3 ay mı dedıgım gıbı suan evdeyım aynı ölçülerde gözlüklerimde var çok takmak ıstemıyorum benı aydınlatırsanız sevinirim

Merhaba açıkcası tam bilgim yok ama tahminimce cevap vericem bence ambalajı açıldığı zaman süresi başlamış oluyor hani mesela kullandığımız kozmetik ürünlerinde öyle olur ya genelde açtığımız andan itibaren ürünü çok nadirde kullansak zamanı dolunca bozuluyor. Onun gibi hani nadir ve temiz kullanımla birlikte lens belki 3.5 aya kadar kullanılır ama daha fazla süre uzamaz diye düşünüyorum. :)

evet açıldığından itibaren süresi işliyor. 3 ayı asla geçirmeyin derim, hatta 3 aydan öncesinde de bi rahatsızlık batma falan hissederseniz hemen çıkarıp atın lensleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…