netten bır arastıracagım canım saol aklınıza baska seylerde gelırse ben burdayımEv yemeği yapan cafeler de çok rağbet görüyor, çok maliyeti de olmaz sanırım isterseniz araştırın
alısverıs merkezı olayı zor bırazda kasta almayı bılmıyorum ama agda ve cılt bakımı makyaj olabılır tesekkurler canımalışveriş merkezlerindeki standlardan kiralanabilir belki
gümüş şal postiş tarzı şeyler satılabilir elişleride eklenebilir
ama 2 kücük cocukla zor
sabak 10 akşam 10 uzun bir süre belki biriyle ortak zamanı bölüşerek olabilir
kaş alınan ağda yapılan yerler oluyor bir dükkan kiralayıp yapılabilir
cocuk ihrac fazlası ürünleri satan yerlerde güzel iş yapıyor
hımm dusunucem canım ama kazandırmıyorsa ne blım cok tesekkur ederım ılgınızeopuyorumnanaktanWalla bana göre ilk aklıma gelen evde yapılabilen kutu çanta işi... Benim yiğenlerim yaz tatillerinde yapıyorlardı fazla bi getirisi yok ama hiç yoktan iyidir cinsinden... Tabii bunun içinde bu işi yaptıran kişileri bulmanız lazım... sadece kutu çanta değil kuyumcuların küçük keseleri yada cüzdan tarzında şeyler de evde rahatlıkla yapılabiliyor...
Bi de sermayeye bile ihtiyaç duymuycanız ağda kaş-bıyık olayları... Bi giderleri yok anca el emeği ve iyide kazanıyorlar kıl tüy iki hafta da bi çıkıyo ne de olsa...
Evde mantı tarhana yapıp satmada olabilir bizim akrabalar öyle yapıp satıyor ondada çevrenin duyması lazım o kadar...
Hizmet sektörü özveri isteyen bir iş kolu,öyle kıl tüy diye sakın hafife alma çalışma saatleri uzun oluyor.[/QUOT aynen oyle bende hafıfe almıyorum oyuzden bu topıgı actım su anda dusunme asamasındayım zaten bır turlu cesaret edemıyorum ayrıca fıkırlerınızden oturude cok memnun oldum vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?