- 5 Mayıs 2017
- 106
- 58
- 18
- 36
- Konu Sahibi Sesssizgemi
-
Öncelikle tebrik ederim. Umarım saglikla kavusursunuz bebisinize.iyi aksamlar kizlar
allah nasip ederse bes haftalik hamileyim hamileligi cok zor geciriyorum mide bulantisi tiksinme hat safhada geciyor gunde bes kere kusuyorum bazen daha fazla mutfagin kapisi kilitli oluyor genelde haliyle de yemek yapamiyorum ! su anda mide bulantisi ve tiksinmelerim baslamadi ama tahminen bir hafta icinde baslayacak stres yapiyorum aha bulandi aha bulanacak diye . sizlere sorum şu ; mide bulantisi evresi başlamadan önce derin dondurucuya atabildigim kadar pratik bir seyler koymak istiyorum. su an kayinvalide bende onunla beraber hazirlayip yapabilecegimiz neler var bana yardimci olurusunuz tecrubeli bayanlar ?
anlatim bozuklugu yapmisim :) ilk gebeligimde yasamistim o dediklerimi ikinciye hamileyim simdi aynisi olursa diye önlem almak icin :) tesekkur ederimÖncelikle tebrik ederim. Umarım saglikla kavusursunuz bebisinize.
Ama ben anlayamadım. Once tiksinme hat safhada, gunde 5 kez kusuyorum demissiniz. Ardından tiksinmelerim, bulantılarım başlamadan demişsiniz?
:)))anlatim bozuklugu yapmisim :) ilk gebeligimde yasamistim o dediklerimi ikinciye hamileyim simdi aynisi olursa diye önlem almak icin :) tesekkur ederim
5.5 aylik olana kadar kusmustum fikirleriniz icin tesekkur ederimSarma yapın, pişirmeden atın dolaba. Kıyma alın 2-3 kilo köfte yapın, tek yemeklik parçalar halinde buzluğa atın yine. Et kavurun küçük küçük ayırın. Nohut, fasulye haşlayın. Bezelye alın. Dolma içi hazırlayın, biber dolması yapabilirsiniz hemen çıkarıp.
Maksimum 2 ay kadar sürer heralde bulantınız. Şiddetlendiğinde kullanmaya başlarsınız.
oo super fikirler bunlar cook teskurlerFasulye koyabilirsiniz soğanlı kavrulmuş bir şekilde, yemek için domatesini koyar pişirirsiniz. Tüm tavuk haşlayın, sularını pet bardakta dondurup pilavlara, etlerini didip yemeklere gratenlere falan koyarsın. Yine tavuk pişirip kaldırın 5 dkda Sote yaparsınız. Zeytinyağlı sarma olabilir yaprak yeni çıktı. Tabi ki mantı, yufka böreği etli ve peynirli. Ciğer alıp kavurun. Derin kaplarda dövme çorbası, tavuk çorbası gibi daha uğraştırıcı çorbalar koyabilirsiniz. Saklama kaplarına koyup üstüne tekrar poşet sararsanız hiç koku sorunu falanda olmuyor.
O zaman bittikçe duruma göre aileler takviye yapar. Genelde et ürünleri çok mide bulandırıyor. Tereyağ falanda öylr. Onlar hazır olsun en azından.5.5 aylik olana kadar kusmustum fikirleriniz icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?