• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük bi soru

mihrimah87

o bebek buraya gelecek!
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
52
0
16
İstanbul
merhaba hanımlar. ben yeni üyeyim bu ay allahın izniyle korunmayı bırakıp bebişime merhaba demek istiyorum ama bu yumurtlama hesaplama olaylarından filan çok haberdar değilim bi de benim adetlerim çok düzenli değildir bi ay 29 oluyo sikusum sonraki ay bi bakıyorum 30 olmuş bi bakıyorum 32 olmuş. size son adetlerimi yazsam yardımcı olabilir misiniz çalışmalar konusunda fikir verebilir misiniz?

son 3 adetim şöyle hatırladığım kadarıyla:

15 ekim
13 kasım
15 aralık

cnm öncelikle hayırlı olsun inşallah fazla beklemeden gelir bebeğin
26 ve 31 aralık gebe kalman açısından en yüksek günler muhtemelen diğer adet tarihin 14.ocak ama aslında cok takılma günlere madem bilmiyorsun hiçte öğrenme bu sefer kasılıyor insan cok bilmekte bazen kötü :1:

canım adet baslama tarihinden itibaren 13.-14.günleri diyorlar adet tarihlerin çokta fazla oynamıyor

saol canım ama o 29 gün için diye okudum bi de mesela ilk ikisi arası 29 ondan sonraki 32 ye çıkmış kesin bi sayı yok yani o yüzden sormuştum. teşekkür ederim..

cnm öncelikle hayırlı olsun inşallah fazla beklemeden gelir bebeğin
26 ve 31 aralık gebe kalman açısından en yüksek günler muhtemelen diğer adet tarihin 14.ocak ama aslında cok takılma günlere madem bilmiyorsun hiçte öğrenme bu sefer kasılıyor insan cok bilmekte bazen kötü :1:

haklısın aslında en doğrusu akışına bırakmak galiba uygun ve hayırlı olduğu anı allah biliyo zaten kasmaya gerek yok. teşekkür ederim :)

Back