küçük beyaz noktalar

goldfarb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
16
0
kızlar benim özellikle bir yanağımdaki elmacık kemiği bölgesinde küçük beyaz noktalar var. sivilce gibi sıkılmyor sert çünkü ve küçücük.uzaktan pek belli olmasa da aynayla yakından bakınca sinir oluyorum. sıkmaya çalışınca o bölge kızarıyor ama o beyaz nokta asla çıkmıyor ve daha kötü bi görüntü oluşuyor.ne fondöten ne pudra kullanırım onlardan oldu desem...

cesaret edip rastgele krem falan da kullanamıyorum.hatta dermatoloğa bile gitmeye korkuyorum yüz sonuçta daha kötü şeyler olursa çok pişman olurum.

bu probleme sahip olanınız var mı yada çözüm önerebiliecek biri ? :sm_confused:

yağ bezesinden bahsediyorsun sanırım. bende de çok var malesef. sanırım alınıyormuş doktor tarafından

kolestrol fazlalığından da olabiliyor, eğer çok yiyosanız yağlı yiyecekleri azaltmayı deneyin. tahlil e şart tabii.

yağ bezesinden bahsediyorsun sanırım. bende de çok var malesef. sanırım alınıyormuş doktor tarafından

acaba alındıktan sonra bir iz kalıyor mu okul zamanı gitmeyi düşünüyodum eğer bir süre kırmızı noktalarla gezeceksem tatilde gidiyim :kedi:

keşke bi kremi falan olsa ya

kolestrol fazlalığından da olabiliyor, eğer çok yiyosanız yağlı yiyecekleri azaltmayı deneyin. tahlil e şart tabii.

haklısınız aslında sene içinde yurtta kaldığım için mecbur yağlı yurt yemekleri yiyoruz, o da olmadı fast food yiyoruz...ama neden benim gibi beslenen herkeste olmuyo doğru dürüst kimsede yok bilmiyorumkismile

X