Ben yaşlarinin yakın olmasını kendim istedim. Kendi küçük kardeşimle aramda 2bucuk yaş var çocuklarım da aynı bizim gibi olsun istedim inşallah onlar da öyle olurlar :) zor yanları elbette var ama benim eşim çok yardımcı oluyor sağolsun. Oğlum da gunduzleri fena degil ama hamile oldugumdan beri gece ağlama krizleri oluyor o beni çok zorluyor. Onun dışında idare ediyoruz.
Beni de en çok üzen memeyi bıraktırmak oldu ama çok şükür oğlum benden bile kolay atlatti. Ben daha çok zorlandım :)
Bir de bezi bırakma meselesi var hem ikinci gelmeden yapsam çok iyi olur diyorum hem de çok korkuyorum başarabilecek miyim diye...
Şimdilik kardeş denilince ne olduğunu pek anlamıyor. Kardeş sana ne getirsin diyorum bisiklet diyor (hastaneden güzel bı bisikletle gelmeyi planlıyorum)
Bir de Yusuf nerde diye sorunca annesinin karninda diyor kendi karnını gösteriyor :) bazen gelip karnımı öpüyor. İnşallah doğunca da aynı sevkati gösterir
Ben bir de Salih ve yusufla ilgili masallar anlatıyorum. Kardeşini çok seven çok akıllı bı Salih abi varmış falan filan uyduruyorum birşeyler. Annesi ikisini de çok severmiş babası ikisini de çok severmiş diye bilinçaltina isliyorugm. İnşallah ise yarar...