• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Aptalın Büyük Dünyası-Pucca Günlük

LivreAmour

C'est la vie
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
18.351
3.216
423
Kitabını okuyanları eleştirenlerin tam olarak neyi eleştirdiğini anlayabilmiş değilim. İsteyen okur, istemeyen okumaz, tamamen kişisel tercih ve okuma özgürlüğü, tenkit edilecek bir durumdan ziyade... İnsan her zaman edebi açıdan çok değerli olduğunu düşündüğü şeyleri okumaz ki, bazen sadece eğlenmek için de okur...Temmuz ayında okuduğum, çoğu paragrafta kadınlara dair itirafları bu kadar rahat bu kadar açık yazmasına rağmen kahkahalara boğuldum bir kitap. Sadece eğlenmek ve rahatlamak için tavsiye edebileceğim bir yaz kitabı...http://img812.imageshack.us/img812/2927/puccaa.jpg

kuzenimin tavsiyesiyle okudum.. kitap okurken hiç bu kdar güldüğümü hatırlamıyorum.. dili biraz deil fazlasıyla argo... kimine göre edepsizce gelebilir ama okurken çok eğlendim..
kitap bittikten sonra bi kaç gün benimde konuşmam pucca ya doğru kaymaya başlasada etkisi çabuk geçti de konuşma tarzım eski haline döndü çok şükür:)

tavsiye ederimm,kısa bi sürede olsa hayatla dalga geçmek isteyen okurlara hitap ediyor..

Back