• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Anılarda Büyük Sırlar - Nurten Arslan

xoxzlxuxkçxux

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2007
97
2
286
Antalya
Küçük Anılarda Büyük Sırlar - Nurten ARSLAN
Nurten ARSLAN'ın kaleme aldığı "Küçük Anılarda Büyük Sırlar" isimli üç ciltlik bu dev eser hepimizin evinde yer alması gereken olmazsa olmaz kitaplardan.
Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hayatını sürükleici bir roman tarzında yazan Nurten ARSLAN'ı buradan kutluyorum.
Atatürk'le ilgili bulduğum kitapları nerede bulsam hemen alıp okumaya çalışıyorum.
Bu kitapta Atatürk'ün çocukluğundan ölümüne kadar yaşamış olduğu herşeyi öyle hoş,öyle akıcı, öyle zekice anlatılmış ki...Tarih sevmeyen yakın tarihimizi bilmeyenler ve en önemlisi çocuklarımızın mutlaka okuması gereken kitaplardan.
Bence üniversite sınavına girecek çocuklarınıza özellikle okutun, inkilap tarihinden soru kaçıracaklarını hiç sanmam.
Hepinize şimdiden iyi okumalar.

Arkadaşlar
Ben bu kitabı okuyunca çok heyecanlandım ve bilmediğim yepyeni şeyler öğrendiğim içinde çok mutlu oldum.Lütfen özellikle ortaokul lise çağındaki çocuklarınıza yeğenlerinize mutlaka okutun bu kitapları.

Back
X